TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 All Saints
De trouwdag van Rose en Mitch komt eraan en het personeel vecht om ervoor te zorgen dat er niets fout gaat. Ondertussen neemt Terri een beslissing over haar toekomst en verpleegt Von een patiënt met een obsessie voor plastische chirurgie.
«
»
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
14:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:05 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:05 Slisse & Cesar
Omdat Slisse al twintig jaar als verzekeringsmakelaar werkt, mag hij van het hoofdkantoor zeven reizen naar de Dominicaanse Republiek verloten onder zijn klanten. Het gezin van de verzekeringsagent wil zelf de reizen winnen.
«
»
16:40 SOS Piet
Steven is niet tevreden over zijn kookkunsten. Zijn steak is flauw en dat is nog maar het begin van de ellende. Het vlees is droog en de Rossinisaus is geen meesterwerk. Piet laat hem zien waar het mis gaat in de pan.
«
»
17:15 SOS Piet
Piet ontvangt een mailtje van Carl. Hij wil zijn vrienden een lekkere bouilli voorschotelen maar zijn soepvlees is smakeloos en droog. De chef is blij met deze uitdaging en laat Carl zien hoe hij van zijn bouilli een smaakbom maakt.
«
»
17:45 SOS Piet
Guy is een hobbykok maar kan het niet hebben als zijn eten niet perfect op tafel komt. Zijn vis is van buiten aangebrand en van binnen nog helemaal rauw. Hij hoopt dat Piet hem uit de brand kan helpen.
«
»
18:20 SOS Piet
Monique uit Schilde maakt graag varkensgebraad met mosterdsaus, maar haar vlees is steeds veel te droog en ook haar saus is niet lekker. Monique denkt echter niet aan opgeven en vraagt raad aan Piet.
«
»
18:55 SOS Piet
Benoit kookt regelmatig voor vrienden en serveerde onlangs rog met kappertjessaus. Het gerecht smaakte echter verbrand en de vis viel helemaal uit elkaar. Niet meteen iets om zijn gasten voor te schotelen, en dus snel de chef Benoit te hulp.
«
»
19:30 De Rodenburgs
Senator Olivier Rodenburg heeft een reputatie hoog te houden als vrouwenversierder. Hij heeft heel toevallig kennisgemaakt met de mooie en mysterieuze Isabelle en is helemaal in de ban van de vrouw.
«
»
20:30 De Rodenburgs
In de broekzak van Simon ontdekt Hanne een zakje met drugs. Ze maakt zich grote zorgen en vertelt dit aan Freya. Die confronteert haar vriend met de drugs, maar Simon beweert dat hij daar niks van weet.
«
»
21:30 De Rodenburgs
Fred is razend na de mislukte fotoshoot en hij verplicht zijn dochter om Maaike hulp te vragen bij haar contractbesprekingen met het modellenbureau. Stijn is bezorgd om de relatie tussen Freya en Simon, en hij besluit de politie in te lichten.
«
»
22:25 De Rodenburgs
De sfeer tussen Stijn en Hanne is gespannen omdat zijn werk tegenwoordig voor hun relatie komt. Na de pillen-affaire tracht Freya het weer goed te maken met Simon, maar hij is spoorloos. Fred wordt nog steeds gechanteerd door Janssens.
«
»
23:20 Slisse & Cesar
Tinneke en Joe gaan niet mee op reis. Slisse wil zijn koffers absoluut niet pakken.
«
»
23:50 All Saints
Wanneer twee kinderen worden gedood door een dronken bestuurder, onthult het verdriet van hun moeder het geheim van een andere vrouw. Ondertussen biedt Jared zich vrijwillig aan om voor Brittany Finlay, de nieuwe leerling-verpleegster, te zorgen.
«
»
00:40 All Saints
Een routine oproep voor een jetski-ongeluk verandert in noodgeval waarbij Ben en Bron het leven van een jonge vrouw moeten redden. Ondertussen keert Mitch terug van zijn huwelijksreis.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers