TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:15 Geen uitzending
«
»
11:45 Las Vegas
Danny komt meer te weten over de mysterieuze vrouw op de foto van zijn overleden vader. Bovendien ontdekt hij iets over zijn nieuwe vlam Penny, waardoor hij inziet dat hij niet zomaar iedereen kan vertrouwen.
«
»
12:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:05 Step Up
Tyler wordt veroordeeld tot een werkstraf in de hoge school voor beeldende kunsten. Hij wordt er bekeken als een gevaarlijke buitenstaander, tot zijn danstalent wordt opgemerkt door de rijke Nora. Zij heeft dringend een nieuwe danspartner nodig.
«
»
17:00 Chicago Med
Na een auto-ongeluk raakt Goodwin in een neerwaartse spiraal als ze een jongen en zijn moeder probeert te helpen. Natalie's geheimzinnige gedrag trekt de aandacht van dr Marcel en dr Halstead.
«
»
17:55 Chicago Med
Nu de derdejaarsstudenten meelopen op de SEH, houdt Maggie een van hen nauwlettend in de gaten. Manning probeert te verbergen dat ze de regels overtrad om haar steeds ziekere moeder te helpen.
«
»
18:40 Chicago Med
Crockett vreest dat hij een chirurgische fout heeft gemaakt tijdens een transplantatie. Carol verkeert opnieuw in nood. Halstead en Manning moeten actie ondernemen om hun fout recht te zetten.
«
»
19:35 Chicago Med
Er komt een nieuw hart beschikbaar voor Carol. Choi en Archer komen in een lastig parket door een oude patiŽnt. Halstead wordt geconfronteerd met de gevolgen van de gestolen proefmedicatie.
«
»
20:30 Step Up 2 the Streets
De rebelse danser Andie heeft het zwaar in het prestigieuze Maryland School of the Arts. Samen met Chase en enkele buitenbeentjes vormt ze een dansgroep.
«
»
22:25 Zorro
De Bear Clan wil de loyaliteit van Diego op de proef stellen. Zijn enige uitweg is om er voor de deadline achter te komen wie de moordenaars zijn. Lolita confronteert Diego met de ware identiteit van Zorro.
«
»
23:25 Zorro
Guadalupe en Samael arriveren in Los Angeles om een deel van de erfenis van Alejandro op te eisen. De deadline die de Bear Clan heeft gesteld is bijna verstreken: Diego moet Monasterio vermoorden.
«
»
00:20 L.A.'s Finest
Na een confrontatie met een van Jens oude klanten, denken Syd en McKenna dat ze op de goede weg zijn als hun leven wordt bedreigd. In de Koreatown-zaak komt het team eindelijk tot de verantwoordelijke crimineel.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers