TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Verken een kostuumtoren, mozaïek voedselbrug en kijk hoe het Boekenmeisje een camping maakt.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje vindt een veelkleurige bloem die zo mooi is dat hij besluit hem te tekenen.
«
»
06:15 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel speelt politieagent en stelt zijn eigen verkeersregels op. Kaatje is het niet eens met zijn regels. Ze haalt er een kameraadje bij. Kameraadje Louis laat zien hoe het er in het verkeer aan toegaat.
«
»
06:25 Rintje
Rintje weet extra koekbotjes bij zijn moeder te ontfutselen voor twee zelfbedachte vriendjes Kees en Liesje. Als Henriette en Tobias komen aanlopen, begraaft hij de koekbotjes snel in de zandbak.
«
»
06:30 Dinostad
Ricky wil de auto van de familie niet wassen, dus presenteert hij autowassen als de spannendste activiteit ter wereld en al snel willen alle kinderen in zijn buurt alle auto's wassen.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu gaat donuts kopen voor Pinga, maar hij wordt afgeleid door Robby die hem uitnodigt om samen naar de blikfabriek te gaan.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje laat zien dat je niet bang hoeft te zijn voor de wind, zolang iemand je maar vasthoudt.
«
»
06:55 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Simon speelt met Lou op het schoolplein, ze vliegen met de papieren vliegtuigjes die ze samen hebben gemaakt. Simons vliegtuig flopt steeds en om de een of andere reden weigert hij Lou's hulp.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Het is vandaag sportdag en Mae-Mae is de jury. Maar als iedereen supergoed zijn best doet vindt Mae-Mae het maar moeilijk om de winnaar te kiezen want ze wil niemand teleurstellen.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Een juwelier komt langs met een kapot alarmsysteem. Zonia kan het pas morgen maken. Saïd wordt nu bezorgd om alle spullen in de Repair Shop en besluit die nacht de wacht te houden.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie zit met een probleem. Ze moet de laatste tijd heel veel niezen en haar ogen worden waterig. Ze heeft duidelijk een allergie. Het vreemde is dat de allergie de kop opsteekt, telkens ze in de buurt komt van Samson.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu zijn imkers, en ze produceren honing die zo zoet en smakelijk is dat de koning ze een medaille wil geven. Maar om de medaille te ontvangen, moeten ze eerst leren buigen.
«
»
07:40 Molang
Piu Piu droomt dat hij vliegt. En wat als zijn droom werkelijkheid zou worden? Molang en Piu Piu zullen er alles aan doen om deze droom waar te maken en zo de pioniers van de luchtvaart te worden.
«
»
07:50 Lou
Lou's moeder ruimt de flat op en gooit de oude spullen van haar dochter weg. Lou vindt dat niet leuk. Hoe kan haar moeder voor haar beslissen wat ze wil houden en wat niet? Emma antwoordt dat ze haar dochter veel te goed kent.
«
»
08:00 Kids on the block
De vrienden maken zich klaar voor het schoolbal. Rayan wil Leyla uitvragen voor zijn ultieme liefdesverklaring. Younes weet niet hoe hij aan een date moet raken en vraagt de Boefjes om hulp.
«
»
08:15 De Raad van Soekie
Soekie is populair omdat ze een schoolreis organiseert naar een pretpark. Pedro is jaloers op haar populariteit. Hij verzint het fake news dat iedereen die naar het pretpark gaat, verandert in een vampier. Alle leerlingen geloven dit.
«
»
08:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
08:50 GameKeepers
Mats en Sari belanden elk aan de andere kant van een doolhof waar een monsterlijke spin rondloopt. De GameKeepers moeten uit haar klauwen zien te blijven en bovendien proberen om in het midden de twee helften van een juweel in elkaar te klikken.
«
»
09:15 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
09:35 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amélie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
10:00 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
10:10 Sturmtroopers: compilatie
Nico Sturm trekt eropuit met zes Ketnetters die beschikken over de nodige portie lef, doorzettingsvermogen en intelligentie. Samen zoeken ze naar een antwoord op enkele knotsgekke vragen.
«
»
11:00 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
11:10 De Faker
Sarah moet dit keer zien te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Hartmann.
«
»
11:25 Galactic Agency
Na een ongeluk stort het Galactisch Agentschap neer op een onontdekt deel van de Krokistar-fabriek. Een stam verwart Toaster met 'Schrootmama', een godheid die een voorspelling moet vervullen.
«
»
11:35 Galactic Agency
Zed, Apple en K dagen elkaar uit om de taak die ze voor zichzelf hebben gesteld te volbrengen. Hun spel veroorzaakt echter een ongeluk in de fabriek van de Krokisterren. Een robot wordt gek en een golf van krokisters overspoelt de planeet.
«
»
11:50 De nieuwe avonturen van Oggy
Piya ontvangt een pakketje vol bolletjes wol. Oggy is er gek op en begint ermee te spelen.
«
»
11:55 Helden
De Helden proberen boodschappen te ontcijferen via een andere manier van communiceren, en beklimmen een gebouw zoals echte superhelden.
«
»
12:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
12:10 Ket & Doc
Hoe gaan mensen om met iemand missen, bijvoorbeeld een papa of een beste vriend.
«
»
12:25 GameKeepers
De GameKeepers denken de leukste game ooit te spelen: ze komen terecht in een speeltuin vol glijbanen en plezierige hindernissen. Totdat blijkt dat een clown en de dodelijke manipulaties van GameMaster het terrein in een slagveld veranderen.
«
»
12:50 Helden
De helden bouwen een brug.
«
»
13:00 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
13:05 Onze natuur
De stad, de verharde wereld, lijkt een overwinning van de mens op de natuur, maar in elke hoek, in elke barst bruist het van leven. De halsbandparkiet, nijlganzen en vossen hebben hun dieet aangepast.
«
»
13:30 Sune's midzomermissie
De families van Sune en Sophie besluiten samen op zomervakantie te gaan. Maar de dag voor vertrek maakt Sophie het uit met Sune. Sunes pogingen om Sophie terug te winnen lopen op een ramp uit.
«
»
14:50 De nieuwe avonturen van Oggy
Piya ergert zich aan een rebelse haarlok en ze heeft net haar kam gebroken. Ondanks zijn inspanningen is Oggy niet in staat Piya's haar te kammen, maar hij staat erop dat het hem in zijn eentje lukt.
«
»
15:00 Mega Mindy
Frietverkoper Lucien en zijn zus Vanessa doen net alsof ze buitenaardse wezens zijn. Dankzij Toby en opa's nieuwste uitvinding wordt hun plannetje bekend gemaakt.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Marie verliest zich helemaal als manager. Een ideeënbus met gekke ideeën van Trees laat Marie echter niet inzien dat ze slecht bezig is. Nee, Marie verliest zich nog meer, tot ze zelfs ijsjes wil gooien naar de klanten: time is money.
«
»
15:30 Molang
Molang en Piu Piu adopteren een kleine gans, maar hun vrienden vinden het dier te luidruchtig. Ondanks dat kunnen Molang en Piu Piu het niet over hun hart verkrijgen om het gansje weg te doen. Daarmee is een geweldig verhaal over vriendschap geboren.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Chep vindt een stuk bliksemschors voor zijn verzameling, maar als hij het wil pakken zijn Fung en Miff hem al voor geweest. Omdat het Chep het zo graag wil, willen zij er niet vanaf.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Magoo is ervan overtuigd dat Fizz Panoleon de Eerste is, een gevaarlijke tiran die is teruggekeerd uit de geschiedenis. Magoo probeert hem terug te sturen in zijn geschiedenisboek.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Terwijl hij in het park is, denkt Magoo dat hij in het regenwoud van de Amazone is. Hij vindt het pluchen speelgoed van Fizz en verwart het met het legendarische beeld van de Nanoschaal en besluit het object voor zonsondergang terug te brengen.
«
»
16:00 Imago
Terwijl ze hun beschadigde voertuig proberen te repareren, ontmoeten de helden Ali, een jonge jongen die hen vertelt dat er een vliegende tapijtrace op het punt staat plaats te vinden.
«
»
16:25 De nieuwe avonturen van Oggy
Oggy doet mee aan een rolschaatswedstrijd, maar moet zijn angst om te vallen overwinnen.
«
»
16:30 Rox
Een onderhoudsrobot uit de nucleaire raketbasis, die het land hoort te beschermen, is helemaal ontspoord. De robot keert zich tegen alles en iedereen, omdat hij denkt dat het land in gevaar is.
«
»
16:55 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
17:00 De nieuwe avonturen van Oggy
Omdat Oggy uitgeput is van het huishoudelijke werk, biedt Piya hem een middag in het kuuroord aan. Oggy is opgetogen, maar het gekke enthousiasme van de kleine olifant en de slinkse grappen van de kakkerlakken zijn allesbehalve ontspannend.
«
»
17:10 Nachtwacht
Helena koopt een mooi schilderij, maar niemand weet dat er een levensgevaarlijke geest in zit.
«
»
17:35 Helden
De Helden racen met gekke fietsen.
«
»
17:50 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
18:00 Ket & Doc
De elfjarige Jip is voor het eerst verliefd. Daar wil zijn kleine zusje Fien van negen jaar alles over weten. Ze is nieuwsgierig, maar ook een beetje jaloers en bang dat hun onafscheidelijke band verbroken kan worden.
«
»
18:15 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
18:30 Wannabe's
Trix heeft een jongen leren kennen: Max. Hij komt vandaag naar Video King om Trix' vrienden te leren kennen. Trix is gek op Max, al is er één ding dat haar stoort: Max goochelt af en toe. En Trix haat goochelen.
«
»
18:45 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:05 GameKeepers
Mats en Sari belanden elk aan de andere kant van een doolhof waar een monsterlijke spin rondloopt. De GameKeepers moeten uit haar klauwen zien te blijven en bovendien proberen om in het midden de twee helften van een juweel in elkaar te klikken.
«
»
19:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:37 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:50 Sporza: UEFA EURO 2024
Schotland speelt in Stuttgart tegen Hongarije in groep A van het EK 2024. Dit is de eerste competitieve wedstrijd tussen de teams. De meest recente ontmoeting was een 1-0 vriendschappelijke overwinning voor Schotland in Boedapest in 2018.
«
»
23:00 Sportweekend met VGT
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit. Getolkt in Vlaamse Gebarentaal, oftewel VGT.
«
»
23:30 Niks te zien
Karl trekt met zanger Niels Destadsbader naar Californië. Ze ontdekken dat de klank van Hollywood fake is, nemen deel aan een baseballtraining voor blinden en slechtzienden, en ondervinden de kracht van de oorverdovende stilte.
«
»
00:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers