TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Getekend voor het leven
André Hazes volgt verschillende mensen die spijt hebben van hun tatoeages en krijgt hun verhalen te horen. De tatoeages van deze mensen hebben dagelijks een enorme impact op hun leven. Zij krijgen de kans om hun leven voorgoed te veranderen.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 Bridezillas
De keuze van Roshonda valt niet bij iedereen in goede aarde en haar perfecte bruiloft dreigt in het water te vallen. Veronica plant ondertussen een bruiloft die ze eigenlijk niet wil.
«
»
13:10 Getekend voor het leven
André Hazes volgt verschillende mensen die spijt hebben van hun tatoeages en krijgt hun verhalen te horen. De tatoeages van deze mensen hebben dagelijks een enorme impact op hun leven. Zij krijgen de kans om hun leven voorgoed te veranderen.
«
»
14:05 Foodtruck gezocht
Simone is een alleenstaande moeder die naar eigen zeggen mislukt is in de liefde, maar toch een droom heeft om de liefde te verspreiden met haar foodtruck.
«
»
15:00 De alarmcentrale: pech onderweg
Jochem van Gelder volgt Nederlandse wegenwachters en hulpverleners en toont hoe zij met hun ervaring, vakmanschap en vindingrijkheid gestrande chauffeurs weer veilig op weg helpen.
«
»
16:05 Gordon Ramsay's Future Food Stars
Gordon legt de ondernemers het vuur aan de schenen in Cornwall en test of ze goed samen kunnen blijven werken onder druk door ze te laten werken in eettentjes op het strand.
«
»
17:15 Meiden die rijden
Janneke vertelt een heftig persoonlijk verhaal, er wordt een dagje meegereden met de negentienjarige Anne-Marije en truckerbabe Kim is weer van de partij met een vrachtwagen vol bloemen.
«
»
18:20 Ik Vertrek uit Vlaanderen
De familie Smets ruilt hun leven in Kuringen in voor het zonnige Pinoso in Spanje. Daar zijn ze van plan om een oud herenhuis om te toveren tot een sfeervolle bed and breakfast.
«
»
19:25 De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen
Torenkraanmonteurs Angelo en Maarten moeten een van de hoogste kranen in België afbreken. Motorcrosser Mike haalt halsbrekende stunts uit en Jacques, Lotte en Dwayne, ontmijners bij Dovo, maken een gevonden obus onschadelijk.
«
»
20:30 Hulk
Na een uit de hand gelopen genetisch experiment verandert wetenschapper Bruce Banner, iedere keer wanneer hij boos wordt, in een sterk, groen oncontroleerbaar monster.
«
»
23:00 The Last Castle
Na een zware fout wordt generaal Irwin gedegradeerd en veroordeeld tot een langdurige gevangenisstraf in The Castle, een militaire strafinrichting die geleid wordt door de tirannieke kolonel Winter.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers