TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Kabouter Plop
Klus wil Plop laten schrikken. Kabouter Plop heeft echter door wat Klus van plan is en hij besluit om Klus een koekje van eigen deeg te geven en hem te laten schrikken.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Klus wil een grap uithalen met zijn vrienden. Hij hangt een draadje aan een Plopkoek, zodat de lekkernij kan vliegen op het moment dat zijn vrienden de koek willen pakken. Plop is Klus echter te slim af.
«
»
06:06 De avonturen van Lolly Lolbroek
Kara wil aandacht van Marx, maar die heeft enkel oog voor Koko. Lex stuurt de gedaantefloepser en daarmee floepst Lolly Kara in Koko. Wanneer Marx een brief wil schrijven, wordt Kara een potlood. Wanneer hij wil voetballen, wordt ze de bal.
«
»
06:20 Wickie de Viking
Wickie ontmoet een ware prinses. Alleen is deze prinses gevlucht uit haar paleis om naar een bijeenkomst te gaan waar de mooiste verhalen worden verteld. Wickie reist met haar mee. Maar de reis is niet makkelijk en zit vol spannende gevaren.
«
»
06:30 Nils Holgersson
Nils heeft honger omdat hij het eten van de ganzen niet lekker vindt. Hij besluit om in een boerderij op zoek te gaan naar eten.
«
»
06:45 Trolls: The Beat Goes On!
De trollen kijken erg uit naar de ene dag van het jaar dat het sneeuwt in Troldorp en iedereen maakt plannen. Guy Diamond probeert een onderling grapje te begrijpen dat hij heeft gemist.
«
»
07:05 Iedereen K3
William Boeva bewijst dat humor je allersterkste wapen is. Hanne laat ons watertanden met een overheerlijk bananenijsje en Klaasje gaat aan de slag met een geknoopte T-shirt. Eindigen doen ze met De drie Biggetjes.
«
»
07:25 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:40 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:55 VLOGLAB Forever #Stories
Chloé haar papa ontdekt dat ze gespijbeld heeft. Armin duikt met Anneleen in haar verleden. Seppe heeft een idee om Angela op te beuren.
«
»
08:20 Move On
Gloria is helemaal van slag wanneer ze David weer tegenkomt. Aurélie en Cas willen Freya terugpakken voor het opsluiten van Brave in de balletschool, door jeukpoeder in haar balletschoenen te doen tijdens de finale.
«
»
08:45 Het Lichaam van Coppens
Staf en Mathias brengen aan de hand van optische illusie een aantal mooie vrouwen uit hun evenwicht tijdens een fotoshoot. Ook proberen ze met een ton op de bodem van een meer te stappen.
«
»
09:35 Slisse & Cesar
Het is kermis in het dorp, waar de zus van Melanie woont. Zij wil uiteraard gaan feesten en verplicht Slisse om haar te vergezellen. Hij heeft daar geen zin in en gelukkig weet Cesar de oplossing.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Chicago Fire
Kidd slaat haar vleugels uit als luitenant. Chef Hawkins rijdt mee met Ambulance 61 om meer te weten te komen over Brett. Casey maakt een uitstapje buiten de stad. Een afspraakje met Ritter verandert in een noodsituatie.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:40 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:45 De Smurfen
Wanneer Gargamel eindelijk het dorp van de smurfen ontdekt, breekt de hel los. In het tumult belanden enkele smurfen samen met Gargamel en Azrael in een vreemde, nieuwe wereld: New York.
«
»
15:55 Kan ik het ook?
Een programma dat de kijker inspireert en informeert over diverse vakgebieden en beroepen. Door samen te werken met een expert krijg je als kijker mee hoe het er in die beroepsgroep aan toe gaat.
«
»
17:05 Helden van hier: In de lucht
Bij een ernstig verkeersongeval is een slachtoffer bekneld geraakt in een vrachtwagen. Op de spoedeisende hulp komt een man aan die een grote wond heeft opgelopen aan een kettingzaag. Een man die in een vijver is gevonden, moet gereanimeerd worden.
«
»
18:20 SOS Piet XL
Piet staat te popelen om niet één, niet twee, maar drie barbecue-avonturiers te begeleiden. Eerst duiken we de keuken in bij Siham, die samen met onze chef een zalm zal bereiden tot een smaakvol meesterwerk.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:00 De kotmadam
Jef wil met een motoclub de brouwerij van Chimay bezoeken, maar hij heeft zelf geen moto. Gelukkig is er één motard die Jef wel wil meepakken. Maar als hij dat doet, verwacht hij wel een tegenprestatie.
«
»
20:30 Tien Om Te Zien: De zomer van ..
Muziekshow vanuit Blankenberge, gepresenteerd door Bea van der Maat en Willy Sommers. De meest memorabele momenten komen voorbij uit een specifiek jaar van het legendarische muziekprogramma 'Tien Om Te Zien'.
«
»
21:40 Ze Zeggen Dat
Moppen vertellen over domme Belgen is een nationale sport in Nederland. Dina en Andy ondergaan zelf een IQ-test om te onderzoeken of er een kern van waarheid in die moppen zit.
«
»
22:45 Helden van Hier: De MUG
Bart en Peter snellen naar een werfongeval in de haven, waar vaak ernstige verwondingen plaatsvinden. De locatie van het Cadix-ziekenhuis brengt pathologieën met zich mee die je in geen enkel ander ziekenhuis tegenkomt.
«
»
23:55 Dr. Ken
Molly geeft toe dat ze een slokje bier heeft geprobeerd op een feestje. Ken probeert uit te leggen wat alcohol met het lichaam doet, maar zijn experiment loopt verkeerd. Allison realiseert zich dat ze niet de leuke ouder is.
«
»
00:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers