TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:05 All New Traffic Cops
Nadat de horeca vier maanden gesloten is geweest tijdens de lockdown mogen de pubs weer open. De verkeerspolitie bereidt zich voor op voor een piek in het aantal gevallen van dronkenschap.
«
»
15:55 All New Traffic Cops
Motorfietsen en scooters vormen een makkelijk doelwit voor dieven en joyriders. Voor de verkeerspolitie is dit een riskante en lastige groep om aan te houden, zeker als de bestuurders ongelofelijke risico's nemen om aan de politie te ontkomen.
«
»
16:50 Road Wars
Hondengeleider Gareth krijgt het aan de stok met een fietser die een mes op zak blijkt te hebben.
«
»
17:50 De Familie Backeljau
Over het vaderschap is bij de Backeljaus het laatste woord nog niet gezegd. Wanneer Johnny en Marina de Duitse lotto winnen, krijgt Cois de kans om te bewijzen hoe handig hij is met kinderen. Dempsy blijkt ondertussen een wolk van een baby te zijn.
«
»
18:20 De Familie Backeljau
Cois is in een prima bui tot hij zijn belastingbrief onder ogen krijgt. Ook voor Maria en Sabrina betekent dit een streep door hun rekening. Ze hadden net zo'n leuke, sexy lingerie in een etalage gezien, die dan nog zo goed als gratis is.
«
»
18:55 De Familie Backeljau
Het lijkt wel of in het gezin Backeljau iedereen ruzie heeft met elkaar. Volgens Thérèse komt het omdat iedereen zich verveelt: de tv is namelijk stuk. Maria ziet maar één oplossing: een kind in huis halen. Er zit niets anders op dan Carla te bellen.
«
»
19:25 De Familie Backeljau
Sabrina is ontslagen, al wist de rest van de familie niet eens dat ze werk gevonden had. Blijkbaar was ze niet erg goed als serveerster in het ijssalon van Marie-Jeanne. Maria probeert haar nog een spoedcursus te geven, maar het draait op niets uit.
«
»
20:00 De Familie Backeljau
Het jachtseizoen is geopend. Cois en Franky maken er een wild festijn van. Thérèse ziet zo'n laffe slachtpartij helemaal niet zitten en protesteert. Niet alleen binnenshuis maar ook bij de wijkagenten.
«
»
20:35 The Man With the Golden Gun
Geheim agent James Bond gaat, na het ontvangen van een kogelbrief, op zoek naar de beruchte huurmoordenaar Scaramanga in de Oriënt. Naast het pakketje lijkt deze gevaarlijke misdadiger ook achter de verdwijning van een dodelijk wapen te zitten.
«
»
22:55 MythBusters
Brian Louden en Jon Lung doen hun best om te onderzoeken of een volwassen mens door een gevederde vijand kan worden geveld en of het echt mogelijk is dat iemand een auto bestuurt vanaf de achterbank.
«
»
00:00 All New Traffic Cops
Een scooter wordt de verkeerde kant op gereden op een tweebaansweg in tegenliggers. Ondanks dat de banden van de scooter zijn gestoken, blijkt het ongelooflijk moeilijk om de berijder te arresteren.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers