TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:56 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:00 Criminal Minds
Dr Spencer Reid vermoedt dat een jonge man die hem om hulp heeft gevraagd, een seriemoordenaar kan zijn wanneer hij zijn fantasieŽn over het vermoorden van prostituees uitdrukt.
«
»
08:45 Criminal Minds
Het team wordt gedwongen om Morgan's verleden te onderzoeken om zijn onschuld te bewijzen wanneer hij wordt gearresteerd voor een moord in Chicago.
«
»
09:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:05 Criminal Minds
Gideon en Morgan gaan de confrontatie aan met een seriemoordenaar, die meer dan 100 mensen gemarteld en gedood heeft. Als het team hem traceert in een cafetaria in de woestijn wil de plaatselijke politie in actie komen.
«
»
10:55 Criminal Minds
De Super Bowl is net voorbij, maar nu begint het pas voor Hotchner en het BAU-team. Ze worden gebeld om de moord op een rijk stel na hun Super Bowl-feestje te onderzoeken.
«
»
11:45 NCIS
Na de moord op een marinier gaan Tony en Ziva naar Colombia. Ze worden vergezeld door Ziva's mentor Monique. Jimmy Palmer vraagt zijn getuige voor zijn bruiloft.
«
»
12:35 NCIS
Het team werkt samen met de politie van Baltimore en onderzoekt een magazijnbrand, waarbij belangrijke documenten in de openbaarheid zijn gekomen. Het onderzoek herenigt Tony met iemand uit zijn verleden.
«
»
13:20 NCIS
Bij een brand op een marineschip sterven veel bemanningsleden. Bij het onderzoek ontdekt men defecte kabelleidingen en daardoor gaat men van een aanslag uit. Tony en Ziva zoeken hulp in ItaliŽ.
«
»
14:10 NCIS
Tijdens de zoektocht naar een terrorist die het heeft voorzien op de marine, vindt het team afluisterapparatuur in de tand van een agent-stagiaire. NCIS onderzoekt welke geheimen in handen van de terrorist zijn gevallen.
«
»
15:00 NCIS
Terrorisme bedreigt de fundamenten van de marine en NCIS dusdanig dat Gibbs en het team voor verrassingen komen te staan, die vernietigend zijn. De zaak beÔnvloedt ook de bruiloft van Jimmy.
«
»
15:55 NCIS
Gibbs, Abby, Palmer en Vance hebben de aanslag van Harper Dearing zonder kleerscheuren overleefd en krijgen hulp van de FBI bij hun zoektocht naar de psychopaat. Wanneer ze hem bijna te pakken hebben, pleegt hij zelfmoord.
«
»
16:50 NCIS
Het team onderzoekt de dood van een voormalig werknemer van het NCIS. De vrouw verdween na de bomaanslag op het NCIS-hoofdkwartier en haar lichaam werd teruggevonden in een rivier.
«
»
17:40 NCIS
Ducky eist dat een lijk van een twaalf jaar oude zaak opgegraven wordt. Het team doet onderzoek naar de dood van een marinier.
«
»
18:35 NCIS
Een helikopter stort neer boven zee en spoelt aan op het strand. Drie passagiers worden lichtgewond teruggevonden, maar van de piloot ontbreekt elk spoor. Ducky vindt het vreemd dat de passagiers er slechts met lichte verwondingen vanaf zijn gekomen.
«
»
19:25 NCIS
Het team onderzoekt de moord op een onderofficier, die dood werd aangetroffen in een peperdure sportwagen. Gibbs ontdekt in een pandjeshuis, waar het moordwapen vandaan komt, een medaille van een vriend van zijn vader naar wie Gibbs is vernoemd.
«
»
20:20 NCIS
Het team onderzoekt de brute moord op een luitenant die net terug was uit het Midden-Oosten. Het team ondervraagt de vriend van het slachtoffer, een marine kapitein met een posttraumatisch stresssyndroom.
«
»
21:10 NCIS
Captain Wescott blijft het team helpen om een terrorist op te sporen. Abby kijkt uit naar Thanksgiving met het NCIS-team. Tony is nieuwsgierig naar de speciale plannen van Ziva.
«
»
22:05 NCIS
Lydia en Rosie worden 's avonds op straat overvallen. Lydia's vader, die hen wilde ophalen, grijpt in en wordt neergeschoten. De ontvoerder vlucht met Rosie. Lydia helpt Ziva en Abby de ontvoerder op te sporen.
«
»
22:55 NCIS
FBI-agent Fornell wordt in zijn auto beschoten, maar blijft ongedeerd dankzij zijn kogelwerend vest en schiet de overvaller neer. Diane, de ex-vrouw van zowel Fornell als Gibbs, brengt de nacht door bij McGee.
«
»
23:50 Walker
De sfeer is gespannen tussen Walker en Liam nadat Liam een vals arrestatiebevel uitroept over Dan Miller. Kapitein James vertelt de broers dat Serano's advocaten Liams fout gebruiken om de crimineel vrij te krijgen.
«
»
00:50 Walker
Kapitein James biedt bescherming aan Try en wordt neergeschoten en in kritieke toestand achtergelaten. Walker neemt de rol van interim kapitein op zich en zoekt hulp bij een onwaarschijnlijke bron.
«
»
01:30 Walker
Dan ontdekt dat Serano op borg vrij is en raakt in paniek. Hij vraagt Liam om hulp. Liam vertrouwt Dan niet, maar Dan doet hem een verleidelijk aanbod dat Serano voorgoed achter slot en grendel zou plaatsen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers