TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 CSI: Miami
Horatio gaat diep om Natalia te redden, voordat het team door kan met hun zoektocht naar de ontsnapte seriemoordenaar Jack 'The Incinerator' Toller.
«
»
07:40 CSI: Miami
Nadat het lichaam van een jonge man is gevonden in een hotel, duikt het CSI team in de schimmige en geheime wereld van de gigolo's van Miami.
«
»
08:20 CSI: Miami
Een tornado raast rond op de plaats van een moord. Het bewijs raakt beschadigd en de storm brengt Ryan en Walter in groot gevaar.
«
»
09:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:45 CSI: Miami
Het team maakt jacht op een sadistische moordenaar van prostituees, die zijn slachtoffers eerst martelt en daarna vermoordt. De nieuwe tegenstander van Horatio neemt hun ogen mee.
«
»
10:35 CSI: Miami
De man van sheriff Anita Torres komt om het leven bij een explosie. Ze vermoedt dat de bende Mala Noche achter de aanslag zit en dat Memmo Fierro de opdrachtgever was. Fierro zit echter nog steeds in de gevangenis en beweert onschuldig te zijn.
«
»
11:25 NCIS
Na de moord op een marinier gaan Tony en Ziva naar Colombia. Ze worden vergezeld door Ziva's mentor Monique. Jimmy Palmer vraagt zijn getuige voor zijn bruiloft.
«
»
12:15 Bones
Een effectenmakelaar - die 's nachts werkt als stripper - wordt vermoord. Booth's moeder keert plotseling terug.
«
»
13:10 Bones
Het team probeert de verspreiding van een dodelijk virus te voorkomen. Arastoo Vaziri blijkt ook ineens besmet te zijn.
«
»
14:00 Bones
Christopher Pelant is terug om wraak te nemen op Booth en de FBI-agenten. Brennan evalueert haar relatie.
«
»
14:55 Bones
Het team vindt de overblijfselen van een accountant in de airconditioning van een hotel. Brennan denkt na over haar toekomst met Booth.
«
»
15:50 Bones
Het team onderzoekt de dood van een man wiens lichaam is opgegeten door bobcats. Booth en Brennan gaan undercover.
«
»
16:45 Criminal Minds
Dr Spencer Reid vermoedt dat een jonge man die hem om hulp heeft gevraagd, een seriemoordenaar kan zijn wanneer hij zijn fantasieën over het vermoorden van prostituees uitdrukt.
«
»
17:40 Criminal Minds
Het team wordt gedwongen om Morgan's verleden te onderzoeken om zijn onschuld te bewijzen wanneer hij wordt gearresteerd voor een moord in Chicago.
«
»
18:35 Criminal Minds
Gideon en Morgan gaan de confrontatie aan met een seriemoordenaar, die meer dan 100 mensen gemarteld en gedood heeft. Als het team hem traceert in een cafetaria in de woestijn wil de plaatselijke politie in actie komen.
«
»
19:30 Criminal Minds
De Super Bowl is net voorbij, maar nu begint het pas voor Hotchner en het BAU-team. Ze worden gebeld om de moord op een rijk stel na hun Super Bowl-feestje te onderzoeken.
«
»
20:25 NCIS: Sydney
Het team is gedwongen zich te haasten om een van hun eigen honden te redden wanneer Doc Roy en zijn hond betrokken raken bij een gijzeling in hun plaatselijke hondencafé.
«
»
21:20 NCIS: Sydney
Wanneer de verdachte dood van een oud-collega van de Drug Squad Evie terugbrengt in een geheime undercoveroperatie, wordt DeShawn verscheurd tussen loyaliteit aan zijn vriend en loyaliteit aan zijn team.
«
»
22:15 So Help Me Todd
Margaret en Todd werken samen om een man te helpen die onterecht juridisch dood is verklaard.
«
»
23:10 So Help Me Todd
Margaret en Susan willen gerechtigheid voor een tenniscoach die ervan wordt beschuldigd een tieneratleet te hebben gedrogeerd. Todd en Lyle beginnen aan een epische strijd wie de beste grap kan uithalen op kantoor.
«
»
00:05 NCIS: Los Angeles
De NCIS onderzoekt de moord op een man die op het punt stond een enorme vervalsingsoperatie te onthullen. De hoofdverdachte is een oude bekende. Deeks worstelt met de training om een officiële NCIS-agent te worden.
«
»
01:05 Why Women Kill
Nadat Alma de tip heeft gekregen dat de Garden Club een verrassingsbezoek aan haar huis zal brengen, haalt ze Bertram over om haar te helpen bij de voorbereiding, ondanks het politieonderzoek naar hun vermiste buurman. Dee zoekt troost in Vern.
«
»
01:50 Why Women Kill
Alma ontdekt hoe wreed een gewonde Rita kan zijn, maar realiseert zich al snel dat ze de situatie in haar voordeel kan gebruiken. Bertram voelt zich verleid om zijn 'hobby' weer op te pakken, waardoor hij advies inwint.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers