TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:35 CSI: Miami
De gemoederen lopen hoog op wanneer Memmo Fiero plots opduikt in de stad. Fierro was indertijd verantwoordelijk voor de dood van Horatio's vrouw en wil nu opnieuw de touwtjes van zijn organisatie Mala Noche in handen nemen.
«
»
08:20 CSI: Miami
Horatio onderzoekt de moord op het populaire tienermeisje Blaire Hawkins. De directeur van de school blijkt allerminst verbaasd dat het Blaire werd vermoord. Ze pestte namelijk heel wat minder populaire leerlingen lastig, zowel fysiek als emotioneel.
«
»
09:00 CSI: Miami
De jonge Michelle Baldwin wordt samen met Bridget Walsh vastgehouden in een verlaten huis. De twee meisjes ondernemen een ontsnappingspoging. Het team vermoedt dat de dader een seriemoordenaar is en dat hij opnieuw zal toeslaan.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:20 CSI: Miami
Een moordenaar heeft het gemunt op illegale immigranten in de Everglades. Horatio start een onderzoek.
«
»
11:10 CSI: Miami
Bezorger Doug Govoli staat bekend als een echte Don Juan. Hoewel hij zeer populair was bij zijn vrouwelijke klanten wordt hij toch vermoord aangetroffen op een van zijn rondes.
«
»
12:05 NCIS
Een marineluitenant sterft aan overhydratatie. Het onderzoek van het team naar zijn dood verandert al snel in een moordonderzoek. Ondertussen ontmoet Gibbs de nieuwe liefde van Ducky.
«
»
12:50 Bones
Angela en Hodgins vinden een lijk in hun slaapkamer en denken dat Pelant hierachter zit. Ze starten hun eigen onderzoek.
«
»
13:45 Bones
Brennan en Booth onderzoeken samen de moord op een kankerpatiŽnt. Ze merken dat ze verschillende ideeŽn hebben over hoe ze herinnerd willen worden.
«
»
14:30 Bones
Een skater wordt vermoord en in stukken gehakt. Angela gaat undercover. Het team probeert de waarheid achter Booth's doktersafspraak te achterhalen.
«
»
15:20 Bones
Brennan wordt neergeschoten en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Daar worstelt ze met visioenen van haar moeder.
«
»
16:10 Bones
Het team onderzoekt de dood van een onschuldig ogende vijftienjarige jongen. Dan blijkt dat hij betrokken was bij illegale activiteiten.
«
»
17:00 Criminal Minds
Analisten vinden aanwijzingen die suggereren dat een reeks brute moorden op vrouwen mogelijk is gepleegd door twee moordenaars die als een team optraden. Na elke moord kregen de moeders van de slachtoffers een dvd met videobeelden van de dochters.
«
»
17:50 Criminal Minds
Analisten worden ingeschakeld om een reeks bankovervallen in Los Angeles te onderzoeken nadat bleek dat het motief van de overvaller niet alleen om de financiŽle dividenden gaat. De bankrover dwingt zijn slachtoffers hun kleren weg te gooien.
«
»
18:40 Criminal Minds
Een serieverkrachter slaat na zes weken opnieuw toe. De hulp van het team wordt ingeroepen. Tijdens het onderzoek neemt Elle een cruciale beslissing waardoor de verkrachter waarschijnlijk vrijuit zal gaan.
«
»
19:35 Criminal Minds
Teamleden ondervragen de inwoners van een kleine stad na een aantal kindermoorden in het gebied. Ondertussen worstelt Elle nadat ze thuis is aangevallen.
«
»
20:25 NCIS: Sydney
De dood van een Amerikaanse zeeman op een Amerikaanse kernonderzeeŽr tijdens een ceremonie in de haven van Sydney wordt onderzocht in een gezamenlijke inspanning van de Amerikaanse NCIS-agenten en de Australische federale politie.
«
»
21:15 NCIS: Sydney
Wanneer een marine-officier dood wordt aangetroffen in een waterpoel als gevolg van een slangenbeet, probeert het team de oorzaak te achterhalen van de zeldzame, dodelijke taipan die niet voorkomt in het gebied waar de officier werd ontdekt.
«
»
22:10 So Help Me Todd
Margaret en Todd verdedigen de 'Queen of Hearts', een berucht gewetenloze advocaat die beschuldigd wordt van het orkestreren van een ongeval dat resulteerde in de dood van een nepslachtoffer.
«
»
23:00 So Help Me Todd
Terwijl hij in het ziekenhuis herstellende is van een blindedarmoperatie, is Todd ervan overtuigd dat hij een complot heeft gehoord om iemand te vermoorden. Margaret begint een onderzoek nadat haar cliŽnten interesse tonen in Todds theorieŽn.
«
»
23:50 NCIS: Los Angeles
Vlak voor Kerstmis krijgt Callen een persoonlijke zaak aangewezen: zijn voormalige pleegbroer en zijn vrouw worden bij terugkeer naar de Verenigde Staten beschuldigd van drugssmokkel. Deeks worstelt met het verliezen van zijn baan bij NCIS.
«
»
00:40 Vermist
Gealarmeerd door de buurvrouw doet de Cel Vermiste Personen een vreemde vondst in het appartement van de vermiste Jasper. Alle ramen zijn afgeplakt met een folie en ze vinden er een obscure collectie rŲntgenfoto's.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers