TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Criminal Minds
De FBI-profilers onderzoeken een massavergiftiging in een klein stadje. Wanneer blijkt dat de slachtoffers vergiftigd zijn met LSD en Rohypnol, moet het team bedenken met wat voor type dader ze te maken hebben en wat voor motief hij kan hebben.
«
»
08:10 Criminal Minds
Een seriemoordend echtpaar, dat in de dodencel zit, wordt ondervraagd. Naarmate het verhoor voortduurt, begint Gideon te vermoeden dat de vrouw niets met de misdaden te maken heeft.
«
»
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:35 Criminal Minds
Een seriemoordenaar duikt opnieuw op na twintig jaar radiostilte. Hij neemt contact op met de Behavioral Analysis Unit om te zeggen dat hij binnen vijf dagen een nieuw slachtoffer zal maken.
«
»
10:25 Criminal Minds
Het team denkt dat een groep moordenaars, leden van een gevaarlijke sekte, verantwoordelijk zijn voor de dood van een aantal studenten. Ze praten met de bewoners van een naburig indianenreservaat en met de bewoners van het dorp in de buurt.
«
»
11:15 NCIS
Bij de aanslag raakt Vance zwaargewond en Eli is plotseling spoorloos verdwenen. Gibbs vindt het lichaam van Hadar. Het team beseft dat de bom werd geplaatst door een mol binnen de NCIS. Eli is ondergedoken om aan zijn belagers te ontkomen.
«
»
12:10 NCIS
Een marineofficier is de enige getuige in een rechtszaak, maar verdwijnt spoorloos. Het team roept de hulp in van een advocaat om hem op te sporen. Ziva en Timothy zoeken uit waarom Tony zich zo vreemd gedraagt.
«
»
13:05 NCIS
Het team onderzoekt de dood van een marinier die werd vermoord door een sluipschutter en werkt samen met een agente van de kustwacht. Ze ontdekken dat het slachtoffer de meerderheid van de aandelen zou erven van een multinational.
«
»
14:00 NCIS
Een onderofficier wordt vermoord tijdens een beurs op een universiteit. Gibbs ontdekt dat de man homoseksueel was en dat zijn geaardheid een mogelijk motief voor de moord is. Dr Magnus bezoekt het team met slecht nieuws.
«
»
14:55 NCIS
Het NCIS-team zoekt het gezin en de moordenaar van een marineofficier die werd doodgeslagen in zijn achtertuin. Ze ontdekken dat de man een affaire had en dat hij zijn vrouw mishandelde. De lijst met verdachten is lang.
«
»
15:45 NCIS
Het team onderzoekt de moord op een commandant die dood werd aangetroffen in zijn kajuit. Ondertussen nemen alle teamleden deel aan een verplichte psychologische test.
«
»
16:45 NCIS
Een zelfmoordterrorist pleegt een aanslag op een minister in Belgrado en het team moet zijn dochter, die in de Verenigde Staten studeert, beschermen. Gibbs onderzoekt de dood van een marineofficier die bij de bomaanslag omkwam.
«
»
17:40 NCIS
De vingertoppen en tanden van een vermoorde marineofficier zijn gevonden in een gestolen handtas en het team gaat op zoek naar de koelbloedige moordenaar.
«
»
18:30 NCIS
Het team onderzoekt de moord op een voormalig onderzoeksassistent van het NCIS. Ze ontdekken dat hij informatie doorgaf aan enkele criminelen die een pakhuis wilden overvallen. Een nieuwe speciaal agent komt bij het team.
«
»
19:25 NCIS
Kolonel Parks werd enkele weken geleden vermoord aangetroffen en Vance wil dat het team de zaak onderzoekt. Gibbs ondervraagt Nick, de zoon van het slachtoffer, die al snel bekent, maar Gibbs gelooft hem niet.
«
»
20:20 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de dood van een marinier en een FBI-agent. Ze ontdekken al snel dat de twee meewerkten aan een boek met geheimen uit enkele militaire operaties. Het team gaat op zoek naar de schrijver.
«
»
21:15 NCIS
Tegen de zin van Gibbs krijgt Barrett de leiding over het onderzoek naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers in plastic wikkelt nadat hij hen heeft doodgeschoten. Ziva stelt eindelijk haar vriend voor aan het team.
«
»
22:05 NCIS
Een veiligheidscamera legt vast dat een onderofficier een moord pleegt. Gibbs onthult dat Barrett en haar team de zaak van de seriemoordenaar overnemen.
«
»
23:00 NCIS
Tony's ex-partner Danny Price, wordt vermoord gevonden en is waarschijnlijk het laatste slachtoffer van de Port-to-Port moordenaar. Tony denkt terug aan zijn tijd als rechercheur in Baltimore en zijn eerste ontmoeting met Gibbs.
«
»
00:00 Vermist
Frank verdwijnt na een banale ruzie met zijn vrouw. De Cel Vermiste Personen vindt sporen van kwaad opzet en de ondervragingen leveren geen fraai familieportret op: Frank zat behoorlijk onder de sloef en zijn zoon is een jongen met problemen.
«
»
01:15 Vermist
Een rechter komt niet opdagen op het proces dat hij moet voorzitten en meteen wordt er alarm geslagen. Wellicht is hij het slachtoffer geworden van de criminelen die hij moest berechten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in NormandiŽ op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers