TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:00 CSI: Miami
Horatio Caine vraagt zijn collega uit Las Vegas, dr. Ray Langston, om naar Miami te komen, waar in de Everglades een afgesneden been is gevonden. Het been behoort toe aan een meisje dat een week eerder in Las Vegas vermist raakte.
«
»
07:40 CSI: Miami
Het CSI-team onderzoekt een bizar ongeval waarbij twee auto's tegen elkaar zijn gebotst. De vrouw in de ene auto is gestorven, terwijl de man in de andere auto geen schrammetje heeft. De vrouw van de overlevende zegt dat de auto gestolen was.
«
»
08:20 CSI: Miami
Tyan en Cardoza werken undercover op een feestje, wanneer een man plots in een poel met dodelijke kwallen valt. Cardoza riskeert zijn leven om hem te redden, maar de man haalt het niet. Het CSI-team onderzoekt de zaak.
«
»
09:15 CSI: Miami
De levens van Ryan en Natalia zijn in gevaar wanneer ze een verborgen druglab onderzoeken en er zich een ontploffing voordoet. Ondertussen onderzoekt de rest van het team de dood van een man die werd teruggevonden in de kofferbak van een auto.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:35 CSI: Miami
Het CSI-team gaat op zoek naar een gemaskerde man die bij mensen inbreekt, hen dwingt voor hem ontbijt te maken en hen daarna vermoordt. Het onderzoek neemt een onverwachte wending wanneer Delko opduikt als getuige voor de verdediging.
«
»
11:25 NCIS
Tony's vader raakt betrokken bij een zaak omtrent een moordcomplot gericht op een prins. Gibbs vraagt zich echter af of Tony nog wel een neutraal kan blijven door de betrokkenheid van zijn vader.
«
»
12:20 Bull
Izzy stelt haar huwelijk met Bull even uit wanneer hij voor problemen zorgt voor Benny's verkiezingscampagne door de TAC de rechtszaak te laten behandelen.
«
»
13:10 Bones
De overblijfselen van de bewaker van een museum worden gevonden in de Florida Everglades. Booth vraagt een vroegere Irakese soldaat om hulp.
«
»
14:05 Bones
Het team vindt de overblijfselen van een succesvolle adverteerder. Brennan en Booth onderzoeken het huis van de slachtoffer en ondervragen zijn vroegere werkgever.
«
»
15:00 Bones
Een slechthorend meisje dat niet kon communiceren wordt bebloed aangetroffen. Het team moet beoordelen of ze de dader is of niet.
«
»
15:50 Bones
Sluipschutter Jacob Broadsky keert weer terug en schakelt zijn volgende slachtoffer uit. Booth is vastbesloten hem te arresteren.
«
»
16:45 Criminal Minds
Wanneer een vierde vrouw in vier maanden in Seattle vermist wordt, moet het team de dader profilen en hem vinden voor hij opnieuw toeslaat. Gideon wordt gevraagd om mee te helpen.
«
»
17:40 Criminal Minds
Het team onderzoekt een aantal branden op een universiteitscampus. Omdat het meeste bewijsmateriaal verbrand is, moeten Gideon en z'n team vertrouwen op een psychologische analyse om de brandstichter te ontmaskeren.
«
»
18:35 Criminal Minds
De Behavioral Analysis Unit zit achter een bommenlegger aan, die een copycat van Adrian Bale blijkt te zijn, de bommenlegger die verantwoordelijk is voor de dood van Gideons team van profilers in Boston.
«
»
19:35 Criminal Minds
Het team van analisten gaat naar San Diego om een moorddadige verkrachter te stoppen die bij daglicht toeslaat in de welvarende wijken van de stad. De dader past zo goed dat de politie hem niet heeft kunnen arresteren.
«
»
20:25 NCIS: New Orleans
Het team onderzoekt een verdachte dood en het ontbrekende bewijsmateriaal is een topgeheime, high-tech batterij. Pride en het team realiseren zich dat er dodelijke gevolgen kunnen zijn, als de batterij in de verkeerde handen valt.
«
»
21:15 NCIS: New Orleans
Wanneer een torpedo een vissersboot op zee raakt, komt de hele Golfkust in gevaar. Ondertussen proberen Pride en het NCIS-team de onderzeeŽr en te vinden voor hij opnieuw kan toeslaan.
«
»
22:10 Family Law
Abby heeft het er nog altijd moeilijk mee dat Frank een affaire heeft. Intussen kampt ze met erge geldproblemen en verdenkt ze haar man ergens van.
«
»
23:10 Family Law
Abby en Daniel proberen een transseksuele tiener te helpen die aan hormoontherapie wil beginnen. Haar opa blokkeert dit op elke mogelijke manier.
«
»
00:05 Bull
Izzy stelt haar huwelijk met Bull even uit wanneer hij voor problemen zorgt voor Benny's verkiezingscampagne door de TAC de rechtszaak te laten behandelen.
«
»
01:05 Vermist
Nadat bruidegom Lucas Verduyn op zijn eigen trouwfeest verdwijnt, gaat de Cel Vermiste Personen op onderzoek uit. Op het eerste gezicht lijkt hij alles te hebben wat een jongeman verlangt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers