TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:25 Vermist
De 35-jarige Myriam verdwijnt op klaarlichte dag, net voor ze naar het werk wou vertrekken. Haar baas brengt de Cel op de hoogte van de mysterieuze verdwijning. Een huiszoeking toont aan dat Myriam banden heeft met de sekte The Church of Trust.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:10 CSI: Crime Scene Investigation
Als een tiener begint te schieten op een politiebureau, moet D.B. Russell beslissen hoe hij zichzelf en de andere gegijzelden kan redden.
«
»
08:55 CSI: Crime Scene Investigation
Terwijl de leden van het CSI-team jacht maken op een kannibalistische moordenaar, realiseren ze zich dat ze meer dan een persoon achtervolgen.
«
»
09:40 CSI: Crime Scene Investigation
Het CSI-team onderzoekt, in samenwerking met de FBI, de internetgerelateerde moord op de vrouw van een prominente casino-eigenaar.
«
»
10:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 CSI: Crime Scene Investigation
De ontdekking van een lijk hernieuwt de aandacht voor een 25 jaar oud mysterie waarin een beroving en een dode jongen een rol spelen. Een forensisch amateuronderzoeker helpt het team.
«
»
11:50 CSI: Miami
Wanneer het team probeert te achterhalen wie Horatio op de luchthaven beschoten heeft, vinden ze aanwijzingen die het onderzoek naar een van de gevaarlijkste mensen in Miami leiden.
«
»
12:40 NCIS
Alle NCIS-afdelingen vieren de pensionering van hun voormalige professor in Washington D.C.. Hun werelden raken met elkaar verstrengeld wanneer de NCIS-agenten de schokkende zelfmoord van diezelfde professor moeten onderzoeken.
«
»
13:25 Bones
Booth kan niet meer zo nauwkeurig schieten sinds zijn hersenoperatie. Hij onderzoekt met Brennan de dood van een kleine worstelaar.
«
»
14:10 Bones
Brennan en Booth onderzoeken overblijfselen die door een makelaar zijn gevonden. De opa van Booth komt bij hem wonen.
«
»
14:55 Bones
De overblijfselen van een gamer worden gevonden in een vetvrachtwagen. Brennan en Booth starten hun onderzoek.
«
»
15:40 Bones
Een man verkleed als de kerstman blaast zichzelf op tijdens een mislukt bankoverval. Brennan en Booth proberen de identiteit en de beweegredenen van de dader te achterhalen.
«
»
16:30 Bones
Brennan en Booth onderzoeken in Mexico overblijfselen met buitenaardse eigenschappen. Het slachtoffer was bezeten van UFO's.
«
»
17:15 Criminal Minds
Het team wordt opgeroepen om een zaak te onderzoeken waarbij bioterrorisme een rol lijkt te spelen in een reeks mysterieuze sterfgevallen. Garcia bezoekt haar stiefbroer om een moeilijk familieprobleem te bespreken.
«
»
18:05 Criminal Minds
Het BAU-team reist af naar Taos, New Mexico, en onderzoekt daar verschillende verdachte sterfgevallen waarbij de slachtoffers allemaal getroffen werden door een mysterieuze hersenaandoening.
«
»
18:45 Criminal Minds
Reid stuit in een stockageruimte op Owen Quinn, een voormalig special agent van de FBI. Het BAU-team trekt de geloofwaardigheid van de man in twijfel.
«
»
19:35 Criminal Minds
Reid en Garcia worden ontvoerd door een massamoordenaar. Het team moet ze vinden. De BAU duikt haar eigen verleden in om erachter te komen waarom Reid en Garcia doelwitten zijn.
«
»
20:25 NCIS: Hawaii
Na een explosie in een meth-laboratorium, komt het NCIS-team erachter dat een van hen een doelwit is. Lucy krijgt haar eerste grote zaak toegewezen aan boord van een vliegdekschip.
«
»
21:10 NCIS: Hawaii
De moord op een kapitein en zijn vrouw doen denken aan een oude, opgeloste zaak. Het team moet bepalen of het om een na-aper gaat. Het team komt opnieuw in contact met Jim Carter, de agent die verantwoordelijk was voor het toenmalige onderzoek.
«
»
22:00 The Rookie
Het onderzoek naar een patroon van ontvoeringen leidt tot een beangstigende ontdekking voor een van de teamleden. De relatie van Lucy en Tim wordt op de proef gesteld als hun zware werk zijn tol begint te eisen.
«
»
22:45 The Rookie
De ex-vrouw van agent Tim Bradford keert terug en vraagt het team haar te helpen iemand uit haar undercoververleden te redden. De terugkeer van Isabel zorgt voor extra spanning in de relatie van Lucy en Tim terwijl ze helpen bij de zoektocht.
«
»
23:30 Bull
Bull gebruikt de vrijheid van meningsuiting om de cliŽnt van TAC, een controversiŽle nieuwscommentator, te verdedigen. Ze krijgt de schuld van de zelfmoord van een man, nadat ze hem in een live-uitzending heeft beschuldigd van moord.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reŁnie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers