TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:50 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt maakt vanavond Chinese kool met worst en aardappeltjes, meloen met gorgonzola en lamsvlees met gegrilde aubergine op de barbecue.
«
»
08:05 De Sterrenkaart
Yves Mattagne is in Vlaanderen misschien minder gekend, en toch runt de getalenteerde chef al vele jaren één van de beste visrestaurants van ons land. Het restaurant ligt verscholen in de buik van het Brusselse Radisson Blue hotel.
«
»
08:35 Het Weekmenu
Piet Huysentruyt bereidt kalfslende met grootmoeders groentjes, pasta met gerookte zalm, 'mac and cheese' met gehaktballetjes en een vegetarisch slaatje met geitenkaas.
«
»
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:20 The Nanny
Fran adviseert Brighton om drie eieren uit te broeden voor een schoolproject en de ontwikkeling te documenteren. Door een fout van Fran zijn de eieren echter hardgekookt.
«
»
10:40 The Nanny
Fran maakt indruk op Rosie O'Donnell met haar brutale opmerkingen en wordt door haar uitgenodigd om aan haar show te werken. Maxwell is bang dat hij zijn oppas kwijtraakt en probeert haar anders te laten denken.
«
»
11:05 The Nanny
Frans tante Frieda ergert iedereen in huis en daarom besluit Fran haar aan Fred te koppelen. Hiervoor geeft ze hem advies en danslessen. Maar Frieda treft Fran en Fred in een verwarrende situatie en denkt nu dat ze samen zijn.
«
»
11:30 The Nanny
Fran's poging om Maxwell te herenigen met zijn vervreemde vader en stiefmoeder loopt mis als de Fines een slechte tip krijgen.
«
»
11:55 De kunstenaar
Glaskunstenaar Patrick van Tilborgh toont hoe hij kunst maakt via het blazen en gieten van glas.
«
»
12:15 Tooldokter
De tooldokter toont drie manieren om een trap te bouwen, met zo weinig mogelijk gereedschappen. Dit is een trap met doorschietende treden, voor als er een trap naar de kelder of de zolder nodig is.
«
»
12:25 Hallo Roger
Roger beantwoordt alle vragen van de kijkers. Hij geeft allemaal handige doe-het-zelf tips en tricks voor binnens- en buitenshuis.
«
»
12:40 Het zelfbouwhuis
We laten de XXL-betontegels doorlopen tot onder de carport, maar daar zit ook de uitgang van de septische en de regenwaterput. We werken dit daarom af met een aangepast putdeksel dat naadloos in onze terrasvloer overloopt.
«
»
13:00 De Smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft van de pikante mosterd van Tierenteyn, steekt zijn neus in de geurige kruidentuin van Geert en zet zijn tanden in de blauwe kaas van het Hinkelspel.
«
»
13:30 De wereld op je bord
Spaanse keukenprins Juan Luis maakt op onnavolgbare wijze een pan culinair erfgoed klaar: paella. Heerlijke zeevruchten en kip met sappige rijst, bereid op een zeer eigenzinnige en flamboyante Spaanse wijze.
«
»
13:50 Urban Barbecue
Chef Bart Desmidt gooit alweer hoge ogen. Hij start met een ijsgekoelde cocktail en daarna wordt er gesmuld van kokkels in papillot, varkensrug Duke of Birkshire, hondshaai en kip. De chef serveert ook nog eens côte à l'os van Wagyu.
«
»
14:20 Young Sheldon
Sheldon en Missy lopen allebei weg van huis. Mary krijgt verontrustend nieuws over George Sr.
«
»
14:45 Young Sheldon
Sheldon moedigt Missy aan om de Bijbel in twijfel te trekken. Meemaw is vastbesloten om George Sr. op een leugen te betrappen. Mary helpt Jeff bij het zoeken naar een jeugdpastoor.
«
»
15:05 Friends
Monica probeert te bewijzen dat ze een exquise maaltijd voor haar moeder kan klaarmaken. Chandler komt in een pijnlijke situatie terecht wanneer hij met Rachels baas uit is.
«
»
15:25 Friends
Monica en Rachel worden misschien wel uit hun appartement gezet, maar Joey schiet te hulp. Phoebe's baan loopt gevaar door haar liefdesleven.
«
»
15:50 Friends
Joey denkt dat Chandler een hekel heeft aan Joey's nieuwe vriendin, maar in werkelijkheid mijdt Chandler haar omdat hij haar zo aantrekkelijk vindt. Ross en Rachel proberen elkaar jaloers te maken.
«
»
16:15 Friends
Ross' knappe nieuwe vriendin heeft een heel smerig appartement. Chandler leert Joey's vriendin beter kennen.
«
»
16:40 Huizenjagers
Lieselot en Hannan hebben een budget van ?1.300.000 over voor hun droomwoning. Ze hopen er een te vinden met een wellness, gym, boksring én volleybalveld. De huizenjagers gaan voor hen op zoek.
«
»
17:40 Huizenjagers
De 23-jarige Arthur is op zoek naar een woning voor hem, zijn vriendin en hun hondje.
«
»
18:30 Huizenjagers
Jessie en Dries schakelen de huizenjagers in voor een rustig gelegen woning met een geluidsdichte ruimte, zodat Dries ongestoord op zijn drumstel kan spelen.
«
»
19:30 Huizenjagers
Grietje en Jeffrey dromen ervan om hun eigen B&B te openen, en zoeken daarvoor een juiste woning.
«
»
20:30 Blind Gekocht NL
Berend, Melle en Sanne wonen apart van elkaar in Utrecht, maar vormen wél samen, met hun zoontje Elio, één gezin. Een regenbooggezin! Het gebrek aan ruimte bij Sanna breekt haar én hen nu op.
«
»
21:40 James de musical
Op donderdag 25 november ontvangt James Cooke de enige echte Natalia voor haar muzikale verhaal. En dat start bij Nathalie, een klein meisje dat in een heel groot huis woont, waar Bach door de kamers klinkt en vaders wil wet is.
«
»
22:50 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
23:35 UFC Fight Inc
Een kijkje in het leven van O'Malley, de onbetwiste ster in de huidige UFC. Deze aflevering laat alles zien wat er nodig is, zowel als vechter en als persoon, om tegenwoordig roem te bereiken in de UFC.
«
»
00:35 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
01:15 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers