TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:50 Open Vuur
Dominique, Tom, Jord en Sarah beginnen hun weekje back to nature goed met spitroasted porchetta, ťclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus. Jord en Sarah plukken ook verse kruiden.
«
»
09:25 Likokť on Tour
Piet Huysentruyt gaat met zijn team op ontdekking en koken in Japan.
«
»
09:40 Panklaar
Jan Buytaert maakt in een enkele pan een overheerlijke hartige tortilla de patatas.
«
»
09:50 Young Sheldon
Sheldon probeert Dr. Sturgis ervan te overtuigen terug te keren naar de universiteit. Georgie brengt de familie van streek wanneer hij een beslissing neemt met verstrekkende gevolgen.
«
»
10:10 Young Sheldon
Sheldon, Missy en Georgie passen zich aan hun nieuwe woonsituatie aan. Meemaw opent een gokkamer.
«
»
10:30 Young Sheldon
Sheldon en Dr. Linkletter worstelen om een vergelijking op te lossen. Georgie heeft een oplossing voor de zakelijke problemen van Meemaw. George Sr. geeft advies over het liefdesleven van Missy.
«
»
10:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Het zelfbouwhuis
De ramen worden eerst beschermd met een spuitfolie en daarna wordt de buitengevel geÔsoleerd.
«
»
12:05 Tooldokter
De Tooldokter geeft handige tips op het gebied van klussen en doe-het-zelven.
«
»
12:20 Hallo Roger
Roger beantwoordt alle vragen van de kijkers. Hij geeft allemaal handige doe-het-zelf tips en tricks voor binnens- en buitenshuis.
«
»
12:30 Het appartement
Een appartement wordt onder handen genomen, en van casco tot volledig afgewerkt getoond.
«
»
12:50 The Simpsons
Het wordt duidelijk dat Sarah, de vrouw van Chief Wiggum, niet is wie ze lijkt. Ondertussen raakt Marge betrokken bij een juwelenroof.
«
»
13:15 The Simpsons
Mr. Burns begint een onderneming die hamburgers op plantaardige basis maakt, en Lisa weigert te geloven dat hij zoals gewoonlijk iets verkeerds van plan is.
«
»
13:40 Smossen Mag
Chef-koks Duncan (8 jaar), LoÔc (12 jaar) en Ounsia (9 jaar) voelen zich als een vis in het water wanneer chef Roger van Damme hen vertelt dat ze zelf fishsticks zullen maken. Kokerellen op kindermaat.
«
»
14:00 Peppe's SiciliŽ
Reis samen met Peppe naar Siculiana, zijn roots. Siculiana heeft geen haven, daarvoor moet je enkele kilometers rijden. Maar de rijkdom van de zee lonkt, dus doen de vissers het er op eigen houtje en kleinschalig. Dit keer zit er seppia in de netten.
«
»
14:25 Gin & Tonic, around the world in 80 gins
Vandaag komt actrice Veerle Dobbelaere naast Hanne Troonbeeckx aan de toog zitten.
«
»
14:40 Will & Grace
Grace probeert tijdens een spelletje met vrienden wat minder fanatiek te zijn, terwijl Will juist voor de winst gaat.
«
»
15:05 Will & Grace
Will en Grace weten niet zeker of ze nog willen blijven samenwonen en Jack trouwt met Karens huishoudster.
«
»
15:30 The Nanny
Fran probeert Niles over te halen om haar echtgenoot te spelen, omdat haar moeder tegen haar familieleden gelogen heeft over het feit dat haar dochter getrouwd is met een rijke musicalproducer.
«
»
15:55 The Nanny
Grace raakt steeds meer gehecht aan haar denkbeeldig vriendje Imogene en wanneer Fran en Grace samen koekjes aan het bakken zijn, beschuldigt Grace haar ervan Imogene opgegeten te hebben. Ondertussen leert Maggie pianospelen.
«
»
16:25 The Nanny
Fran kan niet wachten om haar eerste Kerstmis bij de Sheffields door te brengen. Haar enthousiasme wordt echter snel minder wanneer Maxwell een benefietavond heeft gepland op kerstdag en ze ontdekt dat ze een cadeau krijgt in plaats van een bonus.
«
»
16:50 The Nanny
Wanneer Fran ontdekt dat Maxwell en C.C. de bekende soapacteur Brock Storm proberen vast te leggen voor hun volgende musical, kan ze zich amper bedwingen. Ze belt haar moeder op en is er als de kippen bij om zich voor te stellen aan haar idool.
«
»
17:20 The Nanny
Maxwell bereidt zich voor op de komst van zijn vroegere kinderoppas, 'Nanny' Clara Mueller. Clara is onder de indruk van het werk dat zijn nieuwe kinderoppas heeft verricht, totdat ze Fran zelf ontmoet.
«
»
17:50 Het Perfecte Plaatje
De laatste drie kandidaten strijden voor een plekje in de finale. De jury verwacht eerst een perfecte reclamefoto en vervolgens een mooi drieluik van een pasgeboren baby. Welke twee fotografen kunnen de jury overtuigen?
«
»
18:55 De Spor
Waarom en hoe hebben Rik en Sam de Spor gekocht? Hoe zijn een Club Brugge-supporter uit Knokke en een Anderlecht-supporter uit Leuven voorzitter geworden bij Sporting Hasselt?
«
»
20:00 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
20:15 The Northman
Prins Amleth staat op het punt een man te worden als zijn vader op brute wijze wordt vermoord door zijn oom, die zijn moeder ook ontvoert. Twee decennia later is Amleth een Viking die op een missie is om zijn moeder te redden en om zich te wreken.
«
»
22:45 Auwch_
Tot verbazing van Ben en Axel, wordt hun vriend Tom Audenaert gelauwerd tot ereburger.
«
»
23:25 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
23:45 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers