TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:50 Nuances
Sterrenchef Thierry Theys maakt een overheerlijk Holstein rund met auberginecrème klaar.
«
»
09:15 Roger van Damme - Goud
Roger van Damme nodigt wielrenster Jolien D'Hoore uit en draagt een hemels dessert aan haar op.
«
»
09:40 Pasta & Risotto
Peppe bewijst dat je met een paar eenvoudige ingrediënten een overheerlijke risotto met erwtjes, ham en burrata kan maken. Dagný Rós maakt een heerlijke tagliatelle met gehaktballetjes en geroosterde paprika.
«
»
09:55 Young Sheldon
Sheldon, Dr. Sturgis en Dr. Linkletter gaan op een driedaagse roadtrip naar een telescoop in de buurt van Fort Davis. Ondertussen ontdekt Connie dat Georgie liegt over zijn leeftijd tegen Mandy. Connie wil dat hij bekent.
«
»
10:15 Young Sheldon
De gokkamer van Meemaw wordt een doorslaand succes. Sheldon interesseert zich voor de aandelenmarkt en maakt zijn eerste investering. Intussen begint Missy een eigen bedrijf op te starten.
«
»
10:35 Young Sheldon
Sheldon krijgt een vreemd verzoek van een vriendin, Paige. Wanneer Meemaw en Dale het uitmaken, raken George Sr. en Mary er onbedoeld bij betrokken. Georgie besluit volkomen eerlijk te zijn tegen Mandy.
«
»
10:55 Young Sheldon
Sheldon probeert om te gaan met het verlies van één van zijn grote helden wanneer deze het leven laat. Missy biedt haar diensten aan als babysitter, en Georgie worstelt nog steeds met zijn grote geheim.
«
»
11:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:15 De ambachter
Joe Barber woont in Frankrijk, waar hij zijn passie als houthakker en houtbewerker uitoefent.
«
»
12:30 Tooldokter
De Tooldokter maakt een nieuwe picknicktafel met een achthoekig ontwerp, dat makkelijker te maken is dan bijvoorbeeld een ronde tafel. Hij begint met de montage van de basisstructuur, die net als de complete picknicktafel uit steigerhout zal bestaan.
«
»
12:55 Hallo Roger
Je hebt een brievenbus nodig als je ergens woont. Maar het ophangen kan nog wel eens voor een probleem zorgen, zeker als je het later weg wilt halen. Ontdek welke gepaste oplossing hiervoor bestaat.
«
»
13:00 Het zelfbouwhuis
Er worden beslissingen genomen over de nutsvoorzieningen. Het gaat hier om de inrichting van het huis. Er wordt een keuken gekozen en er wordt nagedacht over de domotica van het huis.
«
»
13:15 Will & Grace
Wanneer Rob en Ellen aankondigen dat ze gaan trouwen, wordt Grace gedwongen haar ondeugende verleden met de bruidegom toe te geven. Helaas komt Ellen er als eerste achter en ze probeert wraak te nemen door Will te versieren.
«
»
13:40 Will & Grace
Jack valt op de leider van een ex-homogroep en probeert hetero te zijn in een bizarre poging de man te versieren. Ondertussen wakkert Grace haar vriendschap met haar buurvrouw Val weer aan.
«
»
14:00 De wereld op je bord
De Griekse keuken kent ook zijn klassiekers en dan liefst met veel heerlijke Griekse olijfolie. Chef Terry schotelt Hanne een lightversie van moussaka voor. Geen schotel badend in de olijfolie, maar lekker licht op z'n Grieks.
«
»
14:25 Toasted on wheels!
De ontbijtbar op wieltjes van Dominique en Dagny Ros staat vandaag opgesteld aan het Antwerpse MAS. En het toeval wil dat dé culinaire godfather van Antwerpen, Johan Segers, met de fiets passeert aan Het Eilandje en kan komen proeven.
«
»
14:45 Gin & Tonic, around the world in 80 gins
Hanne Troonbeeckx spreekt in bar SIPS in Antwerpen af met Gene Bervoets. Meestermixoloog Manuel Wouters gidst het duo door zijn indrukwekkend assortiment gins en neemt zijn gasten mee around the world in 80 gins.
«
»
15:00 Man With a Plan
Don moedigt Adam aan om zijn garage op te ruimen en ze om te toveren tot een echte mannenkamer. Adam raakt in paniek als hij denkt dat hij één van Andi's kostbare souvenirs heeft gedoneerd.
«
»
15:25 Man With a Plan
Adam wil het Thanksgivingfeest organiseren. Andi vindt het moeilijk om afzijdig te blijven.
«
»
15:45 Man With a Plan
Adam en Andi gaan op onderzoek uit als ze een gat in de muur ontdekken. De meest voor de hand liggende daders, de kinderen, ontkennen ook maar iets met het gat te maken te hebben.
«
»
16:10 Two and a Half Men
Alan zet een grote stap in zijn relatie met Lyndsey door bij haar in te trekken. Ondertussen heeft hij, in het geheim, een ontmoeting met Melissa in het huis van Charlie.
«
»
16:35 Two and a Half Men
Het huis van Lyndsey en Eldridge brandt, door toedoen van Alan, plat. Hierdoor besluiten de twee daklozen bij Alan en Charlie in te trekken.
«
»
17:00 Two and a Half Men
Alan zet de bloemetjes flink buiten terwijl hij zich voordoet als Charlie. Ondertussen verdwijnt Charlie stiekem om een cosmetische behandeling te ondergaan.
«
»
17:20 Two and a Half Men
Charlie is aan het daten met een oudere vrouw. Dat doet hij normaal nooit en de problemen laten daarom niet lang op zich wachten.
«
»
17:45 Two and a Half Men
Michelle, de vriendin van Charlie, is verrassend begripvol wat betreft zijn disfunctionele familie, maar wanneer ze Rose ontmoet besluit dat deze uit zijn leven moet verdwijnen.
«
»
18:10 Don't Worry, Be Happy
Terwijl Sugar Jackson incasseerde in de ring, incasseerden andere mensen zijn geld in hun zakken.
«
»
19:15 Blind gekocht
Pieter en Mevin gaan op zoek naar een nieuwe woning voor hun gezinnetje van drie. Ze wonen momenteel in de studentenbuurt rond de universiteit van Hasselt en dat zorgt soms voor wat overlast.
«
»
20:20 Junior Bake Off Vlaanderen
Acht Jonge gepassioneerde hobby bakkers strijden 6 weken lang voor de titel van Junior Bake Off Vlaanderen 2024. De arena is hun keukeneiland in de Bake Off-tent die voor de gelegenheid opnieuw rijst in de voortuin van Kasteel en Domein Groenenberg.
«
»
21:15 Het Perfecte Plaatje
De kandidaten worden verdeeld in duo's en moeten proberen om een lelijke portretfoto van elkaar te maken. Daarna moeten ze het hoofd boven water houden, want de jury verwacht een spectaculaire actiefoto van een wakeboarder met opspattend water.
«
»
22:30 Nonkels: Terugblik Seizoen 1
In aanloop naar de start van het nieuwe seizoen van Nonkels een terugblik op wat er zich afspeelde in het eerste seizoen.
«
»
22:31 Nonkels
Innocent volgt een integratiecursus bij Anke, waar hij verliefd wordt op een medecursiste. Dat veroorzaakt paniek bij Pol, die er alles aan doet om de schijn van het schijnhuwelijk op te houden.
«
»
23:15 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
00:15 Achter de schermen
Bijgestaan door een kransje Bekende Vlamingen, bespreken Pieterjan Marchand en Jeff Bronder in hun eigenzinnige podcast elke week wat er gaande is achter de schermen van het Vlaamse medialandschap.
«
»
01:40 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers