TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Siren
Ben worstelt wanneer hij wordt geconfronteerd met een moeilijke keuze die verwoestende gevolgen heeft voor zowel zeemeerminnen, hybriden als mensen.
«
»
12:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:15 Buffy the Vampire Slayer
Een groep demonen bedreigt de plannen van de groep om Buffy weer tot leven te wekken. Giles van zijn kant overweegt om Sunnydale te verlaten.
«
»
16:10 Buffy the Vampire Slayer
Terwijl Giles zich voorbereidt op zijn terugkeer naar Engeland, smeedt de groep een plan om Buffy tot leven te wekken. Maar een groep demonen onderbreekt Willow voor de spreuk af is, waardoor Buffy tot leven komt terwijl ze nog begaven ligt.
«
»
16:55 Buffy the Vampire Slayer
Buffy wordt met een ritueel door haar vrienden vanuit een andere dimensie terug op aarde gebracht. Als echter blijkt dat ze hiermee niet alleen Buffy hebben opgeroepen, zal de bende het tegen een krachtige meegereisde demon moeten opnemen.
«
»
17:50 Buffy the Vampire Slayer
Buffy moet drie toekomstige slechteriken en hun ingehuurde demonen tegenhouden, terwijl ze worstelt met volwassen verantwoordelijkheden, zoals oplopende schulden en een ondergelopen kelder.
«
»
18:45 Buffy the Vampire Slayer
De duivelse maar stuntelige vrienden Jonathan, Warren en Andrew stellen Buffy's krachten op de proef. Ze proberen haar zwakheden bloot te leggen en te exploiteren, in een poging haar uiteindelijk te vernietigen.
«
»
19:35 9-1-1
De 118-bemanning wordt opgeroepen om een bruidzilla te redden bij een rampzalige bruiloft. Hen speelt ondertussen medisch detective als haar moeder, Toni, ziek wordt. Eddie en Christopher krijgen bezoek van Carla. Athena ontdekt een geheim van Bobby.
«
»
20:35 Old
Een idyllische vakantie verandert in een nachtmerrie wanneer een gezin een strand bezoekt waar ze om de een of andere reden snel ouder worden. Hun hele leven wordt gereduceerd tot n dag.
«
»
22:40 Planet Terror
Een doktersechtpaar wordt overspoeld met dorpelingen die onder de zweren zitten en een lege blik in hun ogen hebben. De gewonden transformeren in bloeddorstige psychopaten. Overlevenden gaan het gevecht aan met de zombies om hun stad te redden.
«
»
00:35 Impeachment: American Crime Story
Het zogenaamde 'Office of the Independent Counsel' weet Monica Lewinsky te verstrikken, waarop ze maar liefst twaalf traumatiserende uren lang wordt vastgehouden in een hotelkamer.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers