TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Ik vertrek XL
Op Bonaire is het feest als Jan emigreert naar het eiland. Zijn vriendin Fabienne blijft in Nederland achter. Ze noemen het een ultieme relatietest. Hans en Marja emigreren eindelijk definitief naar Friuli.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:20 De Scheetjes: bouwen op Bonaire
«
»
13:15 Dirty Home Rescue
In het huis van Linda en Andy hebben hun vele huisdieren vrij spel en dat vertaalt zich in enorm veel vuiligheid. Tijd voor Hayley en haar team om in te grijpen.
«
»
14:10 Project Runway
Vier ontwerpers strijden om de drie plekken in de seizoensfinale. De ontwerpers moeten de juryleden hun merk en visie op de toekomst van de mode laten zien in één enkele look.
«
»
15:10 SAS: Who Dares Wins Australia
De moeilijkste test van het leven van de rekruten komt tot een bloedstollend einde. Met nog maar vijf rekruten over, hopen ze genoeg gedaan te hebben om door de SAS-selectie te komen.
«
»
16:30 Alert: Missing Persons Unit
Het mysterie rond Keiths verdwijning begint zich te ontrafelen als hij Jason en Nikki meer informatie vertelt over zijn tijd in gevangenschap en hen meeneemt naar een hut waar ze een gruwelijke scène aantreffen.
«
»
17:25 America's Got Talent: Extreme
De audities gaan verder en verschillende deelnemers, waaronder enorme acts te groot voor een podium, strijden voor een kans om een prijs van 500.000 dollar te winnen. Simon Cowell, Nikki Bella en Travis Pastrana jureren. Terry Crews is de gastheer.
«
»
19:10 Gestrand op Honeymoon Island
Er spoelt een drijvende winkel aan op de onbewoonde eilanden. De keuze is eten of luxe.
«
»
20:25 Avengers: Infinity War
De intergalactische superschurk Thanos wil alle zes Infinity Stones in zijn bezit hebben om zichzelf onoverwinnelijk te maken. Voor de laatste steen reist hij af naar de aarde. De Avengers verenigen zich en gaan de strijd met hem aan.
«
»
23:05 I Am Wrath
De politie slaagt er niet in om de moordenaars van Stanley Hills vrouw te klissen. Hij neemt daarom het heft in eigen handen en gaat zelf naar de daders op zoek. Stanley heeft maar één doel: wraak.
«
»
00:50 American Ninja Warrior
In deze tweede kwalificatieronde moeten de deelnemers het hoofd bieden aan zes uitdagende obstakels, waaronder het dynamische Ferris Wheel, de Warped Wall en de nieuwe Ring Chaser en Rib Run.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Special Forces' (VTM)

Na de opdracht in de oceaan volgt een onverwachte uitdaging: de 'milling'. De rekruten moeten een zware drill ondergaan en vervolgens twee minuten boksen tegen een SF-instructeur. Het brengt heel wat emoties en agressie naar boven, maar één rekruut voelt zich op zijn gemak. Bij een krachtige waterval bekruipt hen opnieuw de angst voor water en moeten ze twintig meter omhoog klimmen langs een gladde rotswand.

'Special Forces', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers