TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:25 The Money Pit
De beroemde dirigent Max Beissart maakt een tournee door Europa. Tijdens zijn afwezigheid is zijn ex-vrouw Anna met haar vriend Walter in zijn luxueus appartement getrokken, maar niet voor lang.
«
»
15:10 The Island with Bear Grylls
In de laatste aflevering van het seizoen arriveert Bear op het eiland. Voordat ze terugkeren naar de bewoonde wereld wil hij de beweegredenen achter de soms dubieuze overlevingsstrategieën van de schipbreukelingen te weten komen.
«
»
16:10 Top Gear
Chris, Freddy en Paddy proberen ieder een eigen elektrische sportwagen te bouwen, met een beperkt budget. Christ test de Tesla Model 3.
«
»
17:15 All New Traffic Cops
Jonge feestganger zorgen voor problemen en de politie wordt aangevallen in het centrum van Keighley. De agenten achtervolgen een auto die zich aan alle regels houdt.
«
»
18:10 Ultimate Police Interceptors
Een beschonken bestuurder rijdt weg bij Chris Spencer en Kev Shaw, maakt een omweg door wat voortuinen en botst vervolgens tegen een muur. Ook Damo komt een roekeloze bestuurder tegen.
«
»
19:10 Ultimate Police Interceptors
In Durham zitten de agenten een verdachte op de hielen die een voertuig gestolen heeft. Wanneer ze de man en een medeplichtige oppakken bij hem thuis, schopt die laatste wild om zich heen.
«
»
20:05 Ultimate Police Interceptors
In Durham volgen agenten Gatland en Terry de bestuurder van een bestelbusje die weigert te stoppen.
«
»
21:05 Ultimate Police Interceptors
In Bradford scheurt een gestolen Ford Ranger aan meer dan 160 km/u langs de verkeerde kant van een tweevaksbaan. In een poging om de politie van zich af te schudden, zwemt de bestuurder het kanaal over.
«
»
22:00 Ultimate Police Interceptors
In Bradford zijn agenten Mike Wroe en Jo Lund op zoek naar een zilverkleurige Golf.
«
»
23:00 Lionheart
Nadat zijn broer in L.A. is vermoord door een misdaadbende, ontvlucht Lyon Gaultier in een verre uithoek van Noord-Afrika het Franse Vreemdelingenlegioen.Hij komt terecht in de wereld van illegale freefights, waar maar één man overeind blijft.
«
»
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers