TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Vienna Blood
Een beroemde filmster overlijdt tijdens de première van haar nieuwe film. Max en Oskar raken tijdens het onderzoek verwikkeld in de duistere onderwereld van het sterrendom en de extreemrechtse Oostenrijkse politiek.
«
»
03:25 Grantchester
Lester Carmichael, eigenaar van een bedrijf in schoonmaakmiddelen, wordt dood aangetroffen. Zijn privéleven blijkt niet bepaald smetteloos te zijn. Ondertussen valt Will voor de gepassioneerde Maya.
«
»
04:15 Silent Witness
Nikki en het Lyell-team onderzoeken de vliegtuigcrash en de piloot die ook aan boord was. Het onderzoek krijgt een sinistere toon wanneer ze om een duister online forum stuiten.
«
»
05:10 Murdoch Mysteries
Naar aanleiding van een onderzoek naar een explosie infiltreert Murdoch in een anarchistische groepering die geleid wordt door activiste Emma Goldman.
«
»
06:00 Ghosts
Mary vertelt Julian hoe ze haar stem heeft gevonden. Thomas besluit te stoppen met zijn Alison-verslaving. Mike wordt door oude vrienden verleid met een zakelijk plan dat te mooi is om waar te zijn.
«
»
06:30 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Niet alles verloopt vlotjes als Frank en Lu de verdrinkingsdood van een voormalige Miss Stratford-upon-Avon onderzoeken en er steeds meer over het duistere verleden van de schoonheidskoningin aan het licht komt.
«
»
07:20 Beyond Paradise
DI Humphrey Goodman en zijn verloofde Martha hebben Londen verlaten om een nieuw leven te beginnen aan de kust van Devon. Humphrey aanvaardt de vacature van inspecteur bij het politiebureau van Shipton Abbott.
«
»
08:20 Father Brown
De zoon van een plaatselijke luchtvaartmagnaat wordt vermoord. Father Brown gaat op onderzoek uit. Lady Felicia verliest haar zangstem.
«
»
09:05 Father Brown
Father Brown stuit op een wanhopige voodoopriester die zijn geliefde wil terugwinnen, koste wat kost.
«
»
09:55 McDonald and Dodds
De identiteit van een vrouw leidt Dodds ertoe geheimen uit zijn eigen verleden onder ogen te zien.
«
»
11:25 Agatha Raisin
Alles staat klaar voor de bruiloft van het jaar tussen James en zijn Welshe verloofde, Eirwen, maar niets gaat ooit volgens plan in Carsely. Ten eerste laat een paintballongeluk een paar spetters achter.
«
»
12:15 Agatha Raisin
Agatha en het team zijn hun hoofdverdachte kwijt, en gaan terug naar hun lijst met verdachten. Agatha neemt een kijkje naar alle verstrikte relaties, en realiseert zich dat iemand misschien onvrijwillig gescheiden is van Eirwen.
«
»
13:05 Midsomer Murders
Midsomer bereikt bijna zijn kookpunt als een priester verkleed als strooien pop levend verbrandt. Na dit incident vliegen meer mensen spontaan in brand, alsof ze door hekserij worden getroffen.
«
»
13:55 Midsomer Murders
Midsomer bereikt bijna zijn kookpunt als een priester verkleed als strooien pop levend verbrandt. Na dit incident vliegen meer mensen spontaan in brand, alsof ze door hekserij worden getroffen.
«
»
14:55 Murdoch Mysteries
Tijdens een moordonderzoek ontdekt Murdoch dat een oplichter het op vrouwelijke telegrafisten in Toronto heeft voorzien. Murdochs relatie met Enid bekoelt wanneer hij haar veiligheid op het spel zet om de moordenaar te pakken.
«
»
15:55 Murdoch Mysteries
Een jonge Joodse man die verwikkeld was in een driehoeksverhouding wordt vergiftigd. De verdenking valt op een minnaar, maar als Murdoch ontdekt dat de vriend van het slachtoffer een vakbond probeert op te zetten, komt er een ander motief naar voren.
«
»
16:55 Death in Paradise
Tijdens een paardentrektocht ontdekt Jack een lijk op een onwaarschijnlijke plaats: het politiebureau. Het blijkt om een van de ruiters te gaan, en de tocht wordt daardoor stopgezet.
«
»
18:00 Death in Paradise
Oudejaarsavond wordt onderbroken wanneer een gemaskerde man een vrouw in haar huis neersteekt. Jack en het team moeten de dader ontmaskeren voordat hij weer iemand vermoordt.
«
»
19:00 Death in Paradise
Jack Mooney en zijn team worden op de proef gesteld wanneer een artiest in haar studio wordt vergiftigd, onder vreemde omstandigheden.
«
»
20:00 Grantchester
Lester Carmichael, eigenaar van een bedrijf in schoonmaakmiddelen, wordt dood aangetroffen. Zijn privéleven blijkt niet bepaald smetteloos te zijn. Ondertussen valt Will voor de gepassioneerde Maya.
«
»
21:00 Six Four
Een onverwachte bezoeker confronteert Chris met de gevolgen van Michelles geheimen. Een bezoek aan Gary McLeans moordenaar brengt Chris dichter bij de waarheid en Annabel heeft een confrontatie met haar ontvoerder.
«
»
22:00 Miss Fisher's Murder Mysteries
Phryne gaat bij het circus om onderzoek te doen naar een moord die voor de politie moeilijk is op te lossen. Tijdens het onderzoek wordt Phryne geconfronteerd met een duistere periode in haar eigen verleden.
«
»
23:00 Silent Witness
Tijdens een hittegolf in Brighton wordt het team opgeroepen om een lichaam dat op een vuilnisbelt gevonden is te onderzoeken. Ze moeten echter eerst alle lichaamsdelen zien te vinden. De ledematen zitten onder de vreemde tatoeages.
«
»
00:05 Silent Witness
Wanneer de overblijfselen van een tweede getatoeëerd slachtoffer gevonden worden, lijkt het alsof het team een seriemoordenaar op het spoor is. Ze moeten nauw samenwerken met de plaatselijke rechercheurs om de zaak op te lossen.
«
»
01:00 New Tricks
De dood van een onderzoeker wordt aan bewijs uit Bosnië gekoppeld. Het team gaat achter een mysterieuze Bosnische vrouw aan, en Strickland stelt een aanklager aan Pullman voor die zeer nuttig blijkt voor het onderzoek.
«
»
01:55 Midsomer Murders
Midsomer bereikt bijna zijn kookpunt als een priester verkleed als strooien pop levend verbrandt. Na dit incident vliegen meer mensen spontaan in brand, alsof ze door hekserij worden getroffen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Special Forces' (VTM)

Na de opdracht in de oceaan volgt een onverwachte uitdaging: de 'milling'. De rekruten moeten een zware drill ondergaan en vervolgens twee minuten boksen tegen een SF-instructeur. Het brengt heel wat emoties en agressie naar boven, maar één rekruut voelt zich op zijn gemak. Bij een krachtige waterval bekruipt hen opnieuw de angst voor water en moeten ze twintig meter omhoog klimmen langs een gladde rotswand.

'Special Forces', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers