TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:50 Joe
Muziekprogramma.
«
»
16:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:50 Zomerrust
De komst van de geheimzinnige Miranda doet het hoofd van de mannen van de Margarine op hol slaan. De artieste pakt hen een voor een in. Wat uiteraard niet naar de zin van Charlotte en Daisy is.
«
»
17:20 Zomerrust
Gene houdt zich bezig met astrologie en lijkt paranormale gaven te bezitten. Lou en de anderen proberen daar uiteraard hun voordeel mee te doen. Alleen, met Gene weet je maar nooit of hij de boel belazert.
«
»
17:55 Zomerrust
Daisy neemt deel aan een playbackwedstrijd die in de Margarine georganiseerd wordt. Haar ouders, Alfons en Alfonsine, komen haar aanmoedigen. Organisator en jurylid Robert Van Boom lijkt echter zeer gecharmeerd van een andere kandidate.
«
»
18:25 Zomerrust
Parkleider Robert Van Boom is zodanig verliefd geworden op Nathalie, een van zijn diensters, dat hij hals over kop met haar trouwt. Lou verrast iedereen met het geschenk dat hij voor de jonggehuwden heeft.
«
»
18:55 Zomerrust
Het is bijzonder warm deze zomer. Tot groot ongenoegen van Lou, die helemaal niet van de zon houdt. Een ongenoegen dat hij trouwens op iedereen uitwerkt. Als hij dan eindelijk in slaap valt, komt Gene terug van vlinderjacht.
«
»
19:30 Nonkel Jef
Omdat er altijd te veel kandidaten zijn om te kaarten, besluit cafébazin Lizette in te grijpen. Vanaf nu mogen slechts de eerste vier klanten die het café binnenkomen zich aan een kaartspelletje wagen.
«
»
20:00 Nonkel Jef
Nonkel Jef stelt aan Lizette voor om haar zaak over te nemen. De cafébazin heeft hier wel oren naar, want ze droomt er van om opnieuw boerin te worden. Bruno vermoedt dat Jef verliefd is.
«
»
20:30 Nonkel Jef
Het feit dat professionele golfspelers miljoenen verdienen, inspireert Jef om zijn wei om te vormen tot een golfterrein. Hij knutselt ook zijn eigen golfsticks. Bruno weet dat er veel meer bij komt kijken en trekt met Jef naar een echt golfterrein.
«
»
21:00 Nonkel Jef
Nonkel Jef trekt met de familie naar het circus. Net voor het optreden verkoopt Jef de vrijkaarten die hij gekregen had en beseft te laat dat zijn eigen ticket erbij zat. Hij wil de voorstelling niet missen en neemt zelfverzekerd de artiesteningang.
«
»
21:30 Nonkel Jef
Naar jaarlijkse gewoonte worden in Ginderbos missiefeesten georganiseerd. Pater Verhelst keert voor de gelegenheid naar het dorp terug en zamelt geld in voor Nicaragua. Cyriel organiseert een tombola en een vidéfestijn.
«
»
22:00 Keeping Up Appearances
Hyacinth moet haar plannen voor Richards pensionering uitstellen als Rose zich gewelddadig gaat gedragen.
«
»
22:35 Keeping Up Appearances
Als Hyacinth en Richard een paar dagen in een huisje op het platteland logeren, nemen de gebeurtenissen enkele onverwachte wendingen.
«
»
23:15 Keeping Up Appearances
Als Hyacinth verneemt dat Delia Wheelright een maand naar de Caraïben trekt, staat haar besluit vast: ze moet en zal een mooiere en vooral duurdere reis naar het buitenland boeken.
«
»
23:50 Keeping Up Appearances
Hyacinth merkt dat Richard zich verveelt nu hij met vervroegd pensioen is. Ze stelt een hobby voor die een averechtse uitwerking op haar heeft.
«
»
00:25 Keeping Up Appearances
Hyacinth en Richard worden uitgenodigd op een kunsttentoonstelling. Daddy loopt weg om zich aan te melden bij het vreemdelingenlegioen.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Goedele Wachters (VRT NWS)

Goedele Wachters en Riadh Bahri komen naar de kiezers toe. In de twee weken voor de verkiezingen trekt het programma door Vlaanderen en Brussel, naar tien plekken die symbool staan voor tien thema's.

'Laat Kies24', om 21.50 uur op VRT 1.

Dossiers