TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:05 Menendez: Blood Brothers
Lyle en Eric Menendez, twee vriendelijke jongens, vermoordden uiteindelijk hun ouders. "Menendez: Blood Brothers" toont wat er in deze jongens allemaal omging.
«
»
09:30 Another Mother
Kristen Carter is een succesvolle carrièrevrouw die een relatie heeft met Ryan. Ryan heeft een dochter uit een vorige relatie, de tienjarige Lisa. Het koppel wil trouwen, maar krijgt te maken met Ryans labiele ex-vrouw. De ex begint ze te stalken.
«
»
10:50 De Villamoord
Nevzat Altay krijgt twaalf jaar gevangenisstraf, maar al vanaf het begin zegt hij onschuldig te zijn. Op zoek naar eerherstel vraagt hij met zijn advocaat om een herziening van de moordzaak.
«
»
11:40 De Villamoord
Dave Kuils pleegt kort na de veroordeling zelfmoord in de gevangenis. In zijn afscheidsbrief houdt hij vol dat hij onschuldig is. Ruim twintig jaar later zoekt Dave's zus nog altijd naar de waarheid: wat is er misgegaan bij dit politieonderzoek?
«
»
12:35 De Villamoord
We gaan terug naar de avond van de moord. De politie blijkt vooral te hebben onderzocht wie de Arnhemse Villamoord heeft gepleegd, maar heeft nooit goed bekeken wat er precies in de villa is gebeurd.
«
»
13:20 Snapped
De verdwijning van een man uit Michigan brengt een tragische reeks gebeurtenissen op gang die eindigt met de dood van een andere man bijna 400 mijl verderop.
«
»
14:05 Snapped
Een onderzoek naar de moord op een buschauffeur in een klein stadje onthult een aantal duistere geheimen die schuilgingen achter gesloten deuren.
«
»
14:50 Snapped
Een onderzoek naar de verdwijning van een moeder uit Iowa leidt tot een wilde politieachtervolging, waarbij ze te maken krijgen met een driehoeksverhouding, een gestolen identiteit, brandstichting en een meedogenloze stalker.
«
»
15:35 Snapped
In Atlanta, Georgia wordt een onderzoek gestart nadat een verkoold lichaam in de laadruimte van een brandende pick-up truck wordt aangetroffen.
«
»
16:20 Snapped
Wanneer een paar Amish tieners te paard het lichaam van een man in een veld vinden, proberen rechercheurs in het zuiden van Michigan een gruwelijke misdaad op te lossen.
«
»
17:05 World's Most Evil Killers
Het huiveringwekkende verhaal van Mark Martin, die drie dakloze vrouwen vermoordde en zo probeerde om de eerste seriemoordenaar van Nottingham te worden.
«
»
17:55 World's Most Evil Killers
Het verhaal van Malcolm Green, die levenslang werd veroordeeld voor de brute moord op een prostituee in Cardiff. Hij doodt opnieuw als hij na 18 jaar wordt vrijgelaten.
«
»
18:45 World's Most Evil Killers
The DC sniper bestond eigenlijk uit twee personen: John Allen Muhammad en Lee Boyd Malvo. Zij brachten zeventien mensen om het leven en verwondden nog eens tien andere mensen in oktober 2002.
«
»
19:35 World's Most Evil Killers
Het verhaal van een van de meest productieve seriemoordenaars in de Canadese geschiedenis, door de media 'The Pig Farmer Killer' genoemd, die tientallen mensen vermoordde totdat een onderzoek naar vermiste personen leidde tot zijn arrestatie in 2002.
«
»
20:30 Murdaugh Murders: The Movie
Alex Murdaugh is het hoofd van een juridische dynastie in South Carolina. De verborgen misdaden van zijn familie stapelen zich op en terwijl Alex probeert zijn eigen financiële misdaden te verbergen, komt hij in een neerwaartse spiraal terecht.
«
»
22:00 Murdaugh Murders: The Movie
Na de dood van de vrouw en zoon van Alex Murdaugh, gaan de politie en de pers op zoek naar aanwijzingen. Murdaugh probeert het politieonderzoek te laten ontsporen met valse alibi's.
«
»
23:35 History's Greatest Heists With Pierce Brosnan
Twee dieven verkleed als nepagenten gaan ervandoor met een half miljard dollar aan kunstwerken van wereldklasse uit een museum in Boston. Hoewel de schilderijen nog steeds ontbreken, blijken talloze verdachten dood te zijn.
«
»
00:25 History's Greatest Escapes with Morgan Freeman
Timothy Vail en Timothy Morgan waren moordenaars die opgesloten zaten in de Elmira State Prison in Elmira, New York. Vail wilde ontsnappen, dus nam hij Morgan mee in zijn plan om door het plafond te graven en uit de gevangenis te vluchten.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers