TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Verkenning van een textielwereld met een heteluchtballon, een klederdrachttoren en horloge en Boekenjongen bouwt een vlieger.
«
»
06:05 Bumba
Bumba, Bumbina en Bumbalu gaan touwtrekken. Nanadu danst ondertussen op een koord met een parasol. Tumbi slaapt en verspert daardoor de weg, Bumba en Bumbalu maken haar gauw wakker met spruitjes.
«
»
06:10 Stoppeltje
Hoog in de hemel, tussen de wolken, moet Stoppeltje op de peuter van een god passen. De peuter is erg ondeugend, waardoor Stoppeltje veel moeite heeft om zijn taak goed te volbrengen.
«
»
06:15 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor verliest een spelletje en wordt kwaad. Kameraadje Jack weet alles over verliezen. Hij laat zien dat een spel verliezen het einde van de wereld niet is.
«
»
06:25 Rintje
Henriette geeft Tobias dansles, zodat hij kan dansen op het klassenfeestje. Dat valt Tobias echt niet mee. Als hij tegen een tafelpoot aanstoot, valt er bijna een beker op zijn hoofd.
«
»
06:30 Dinostad
Tyra wil niet spelen omdat ze niet in de stemming is. Omdat het goede humeur van zijn zus is verdwenen, besluit Ricky het te gaan zoeken.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Wanneer de chef-kok een openluchtrestaurant lanceert, probeert Pingu te helpen door vis te vangen.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje ontmoet de dochter van de glazenwasser, die heel graag op vakantie wil. Samen maken ze een tent en echte regendruppels op het tentdoek. En dan is het net een 'echte' vakantie.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Na een fikse ruzie laten Simon en Gaspard de sleutel van hun hut in een grote plas vallen. In een oogwenk beginnen ze zich voor te stellen dat ze in de plas moeten duiken, die onvermijdelijk een enorme oceaan wordt, om de sleutel te vinden.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Zip plant de route van de jaarlijkse Pop Papierstad Zeepkistenrace. Hij is zo bang dat het niet spannend genoeg is, dat hij de boel omgooit en zijn vriendjes in de problemen brengt.
«
»
07:15 Sad & Anna
Een juwelier komt langs met een kapot alarmsysteem. Zonia kan het pas morgen maken. Sad wordt nu bezorgd om alle spullen in de Repair Shop en besluit die nacht de wacht te houden.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie wil meer humor in hun show. Er moet meer gelachen worden. Daarom zal ze in het vervolg tussen de liedjes door grapjes vertellen. Echte stand-upcomedy. Maar Samson begrijpt de grappen niet.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu maken kennis met een piraat die op zoek is naar een eiland met verborgen schatten. Het wordt echter al snel duidelijk dat de schat niet ligt waar iedereen het zich had voorgesteld.
«
»
07:40 Lou
Lou is al heel lang verliefd op Tristan. Hoewel ze hem al sinds de kleuterschool kent, heeft ze hem nog niet durven aanspreken. In plaats daarvan bekijkt ze hem met een verrekijker. Ze ziet hem in zijn neus peuteren.
«
»
07:55 Kids on the block
Soufiane beseft dat hij de enige jongen is in een huis vol vrouwen. Hij vraagt de andere jongens om hulp om de man in huis te zijn. Het ouderwetse advies uit Younes' boekje werkt niet.
«
»
08:10 De Raad van Soekie
De verkiezingsstrijd wordt hard gespeeld. Pedro hackt het digitale dagboek van Soekie. Hij zoekt zaken die ze fout heeft gedaan in het verleden. Die wil hij naar buiten brengen om haar imago te schaden. Soekie weigert om hetzelfde te doen met Pedro.
«
»
08:25 Nachtwacht
Keelin, Vlad en Wilko zijn uitgenodigd voor de Kristalceremonie in het Elfenrijk waar koningin Melisande een Raadgever zal aanwijzen om haar op te volgen. Omdat Aurel weg is, wordt tot ieders verbazing Keelin aangeduid als nieuwe koningin.
«
»
08:50 GameKeepers
De gamekey in dit spel is een zandloper. Mats en Sari moeten die in de tijdscapsulekoker plaatsen voor de zandloper volledig is doorgelopen. Maar dat is niet zo simpel, want ze moeten door de middeleeuwen, de oertijd, en het Romeinse Rijk.
«
»
09:15 Onze natuur
Lucht, een onzichtbaar biotoop rond alles, vol leven. Met warmte drijft ze de vogels en insecten de hoogte in. Als snelste dier ter wereld stort de slechtvalk zich met een waanzinnige vaart op z'n prooi.
«
»
09:40 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amlie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
10:00 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
10:10 Homo Universalis Ketnet: compilatie
Overzicht van de vijf proeven van de vijfde en laatste week Homo Universalis Ketnet. Er is een blikje achter de schermen voor een betere kennismaking met de kandidaten en de afvallers worden in het spotlicht gezet.
«
»
10:35 Competitiebeesten
De lat ligt hoog voor schermster Jolien tijdens de eerste wedstrijd voor punten richting Tokio. Ondertussen pakt Nina haar koffers in voor het wereldkampioenschap gymnastiek, wat meteen de enige kans is om zich te plaatsen voor de Olympische Spelen.
«
»
11:05 De Faker
Nidal moet zien te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Sekvan. Deze gezellige Syrische familie uit Mechelen gaat het Nidal niet gemakkelijk maken. Maar Nidal gaat alles op alles zetten om de Faker te ontmaskeren.
«
»
11:25 Galactic Agency
Dankzij een gadget brengt K lijmpasta tot leven die hij Plakkie noemt. Hij gaat met haar op missie naar Stacy en Lindsay's kapsalon. Plakkie is zijn verantwoordelijkheid en het blijkt echter ingewikkelder dan het lijkt.
«
»
11:40 Galactic Agency
Een nieuwe missie stelt Apple in staat CleoSpace, haar levenslange idool, te ontmoeten door haar te helpen haar grote kat te vinden. Maar door te proberen te schitteren voor de ruimte-superheld, brengt Apple K en heel Electric City in gevaar.
«
»
11:55 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:10 Ket & Doc
Misschien zien mensen het niet meteen, maar een tuin is een magische plek. Er zitten overal kleine kriebelbeesten verscholen, en soms botst iemand er op een magisch wezen zoals Willow.
«
»
12:25 GameKeepers
De GameKeepers krijgen geen gewone game voorgeschoteld. Ze worden uitgenodigd in de wereld van GameMaster zelf. In een elektronische wereld vol lasers en duistere gevaren is GameMaster vastbesloten Mats en Sari voorgoed uit te schakelen.
«
»
12:50 Helden
De helden houden zo van dieren, dat ze deze keer een indrukwekkend dierenhotel besluiten te maken.
«
»
13:00 Onze natuur
Lucht, een onzichtbaar biotoop rond alles, vol leven. Met warmte drijft ze de vogels en insecten de hoogte in. Als snelste dier ter wereld stort de slechtvalk zich met een waanzinnige vaart op z'n prooi.
«
»
13:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
De komst van Piya, die deze zomer door haar ouders aan Oggy is toevertrouwd terwijl zij op reis zijn, zet het dagelijkse leven van onze blauwe kat op zijn kop. Hij verwachtte een baby, geen zevenjarige.
«
»
13:30 Kinderen Voor Kinderen
De nieuwe liedjes van het album 'En toen?' komen voorbij, samen met bekende hits. Dit jaar geen theatershow, maar een muzikale film. De show is een knipoog naar de edities die veel ouders kennen uit hun eigen jeugd.
«
»
14:15 Shaun het schaap: De ondeugende lama's
Door toedoen van Shaun wordt de boer opgezadeld met 3 wel heel ondeugende lama's. Shaun en de andere schapen vinden de lama's eigenlijk wel leuk, totdat ze de schapenstal vernielen.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio en Bettina ontmoeten Selva, de beschermster van het Edele Bos. Ze is onder de indruk van het betoverde dorp, maar dan gaat er iets vreselijk mis met de levensboom die ze moet beschermen.
«
»
15:00 Mega Mindy
Della Cruella komt naar het politiebureau als vrijwilliger, maar Mieke vertrouwt haar niet. Helaas denkt de commissaris dat ze jaloers is als ze hem vertelt over haar wantrouwen. Uiteindelijk blijkt Mieke op het goede spoor te zitten.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Marie laat Bill geloven dat ze zijn verjaardag zijn vergeten, maar Bill wordt heel dramatisch.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
De boomhut van Mico en Lilit is niet langer genoeg voor alle verzamelingen van Chep. Chep gaat op zoek naar een nieuw thuis voor al zijn kostbare schatten die hij niet wil achterlaten.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Fizz wil een grote filmregisseur worden en probeert een fantasiefilm te maken met Wezel in de hoofdrol. Magoo, die net een boek over mythologische wezens heeft gelezen, ziet zijn buurman aan voor een eenhoorn.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Om zijn gebrek aan fysieke kracht te compenseren, creert Fizz Fizz-Junior, een supersterke hamster.
«
»
16:00 Imago
De helden ontmoeten de inwoners van een plaatselijk gehucht nadat de karavaan beschadigd is door een aardbeving. De inwonders zweren bij de krachten van de wijze Bomoyo, de enige Nabakh in het gebied die de Geest van de Bergen kan beheersen.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya ziet Kevin vertrekken en ziet Bob huilend zijn ogen uitkijken. Ze nodigt de hond uit om de dag door te brengen aan het meer met Oggy en de kakkerlakken. De hond blijkt een echte lastpost te zijn en verandert hun uitje in een nachtmerrie.
«
»
16:30 Rox
Er wordt een belangrijk wapentransport van het leger onderschept. Het team gaat undercover om erachter te komen wie achter deze operatie zit.
«
»
17:00 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy kan niet langer dagelijkse taken uitvoeren zonder Piya's hulp en voelt zich infantiel. Dus duwt hij de kleine olifant aan de kant om zijn onafhankelijkheid terug te krijgen. Piya voelt zich afgewezen door haar oom die haar hulp niet langer wil.
«
»
17:10 Nachtwacht
Voor Keelin koningin kan worden, wordt ze ontvoerd. De Elfen denken dat Wilko het heeft gedaan. Vlad en Vega geloven in zijn onschuld en zoeken uit wat er gaande is. Ze ontdekken dat niet alleen Keelin is ontvoerd, maar ook haar zus Aurel.
«
»
17:35 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
17:50 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
18:00 Ket & Doc
Mona is een fantasierijke tiener die,net zoals haar broer, kampt met ASS, oftewel autismespectrumstoornis. Ze staat aan de vooravond van een gigantische stap in haar leven: ze zal een overstap maken.
«
»
18:15 Helden
De helden bouwen een badmobiel.
«
»
18:30 Wannabe's
Olly wil het record 'knettersnoep eten' verbreken en heeft daarvoor het meest explosieve knettersnoep ter wereld laten overvliegen. Maar er zit een verstekeling in het postpakket: een exotische mug.
«
»
18:45 De Hoppers
Meester Frans wil dat de kinderen een nieuwsreportage maken. Mo en Arno willen een groot geheim blootleggen en beslissen undercover op onderzoek te gaan in het kantoor van Dezeure.
«
»
19:00 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy laat Piya, Kevin en de kakkerlakken op pad gaan. Kevin speelt echter bij alle activiteiten vals met de hulp van Bob. Oggy heeft niets door en Piya raakt steeds meer gefrustreerd. Boos op het onrecht raken de kakkerlakken betrokken.
«
»
19:05 GameKeepers
Mats en Sari belanden elk aan de andere kant van een doolhof waar een monsterlijke spin rondloopt. De GameKeepers moeten uit haar klauwen zien te blijven en bovendien proberen om in het midden de twee helften van een juweel in elkaar te klikken.
«
»
19:30 De Raad van Soekie
De verkiezingsstrijd wordt hard gespeeld. Pedro hackt het digitale dagboek van Soekie. Hij zoekt zaken die ze fout heeft gedaan in het verleden. Die wil hij naar buiten brengen om haar imago te schaden. Soekie weigert om hetzelfde te doen met Pedro.
«
»
19:45 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Nadat Oggy een blunder heeft gemaakt, maakt Olivia het hem moeilijk. Spijtig om haar oom zo verdrietig te zien, besluit Piya hem te helpen, maar haar initiatieven maken de situatie alleen maar erger.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:50 Groeien & Bloeien
Ricky Magic, goochelaar en ereburger van Rektem, komt onverwachts aan zijn einde tijdens een optreden in Groeien & Bloeien. Wanneer Barbara Ricky-merchandise wil verkopen om een standbeeld voor hem te financieren, brengt dat Frank op ideen.
«
»
21:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers