TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Plop en Kwebbel hebben de blokkendoos uit de kast gehaald. Ze willen een hoge toren bouwen. Lui kijkt toe, want hij is te moe om mee te helpen, maar dan krijgt hij plotseling last van een niesbui.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Klus heeft een mooi karretje geknutseld. Hij wil graag een rondje maken, maar zijn vrienden hebben geen zin om het wagentje voort te trekken. Daarom bedenkt Klus een fantastisch plan.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Klus beweert dat hij de grootste kabouter van het dorp is. Plop gelooft hem niet, dus stelt hij voor om iedereen op te meten. De grootste kabouter wordt beloond met vijf koeken.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Klus heeft een glijbaan geknutseld en geeft een demonstratie aan zijn kaboutervriendjes. De glijbaan gaat alleen een beetje langzaam en omdat hij zeer snel naar beneden wil, smeert hij zeep op de glijbaan.
«
»
06:20 Blinky Bill
Jacko veroorzaakt per ongeluk een blokkade van puin om het huis van Cranky heen, wanneer hij met glazen knikkers speelt. Blinky en Jacko moeten de rommel opruimen.
«
»
06:35 Nils Holgersson
Nils en Gorgo ontdekken een voorraad voedsel en vragen zich af of ze dat wel of niet moeten innemen. Akka vindt dat keuzes moeten worden gemaakt op basis van gezond verstand en niet door toeval, omdat dit ertoe kan leiden dat ze risico's nemen.
«
»
06:45 Heidi
Peter komt terug uit Frankfurt en besluit imker te worden en kaas te gaan maken, terwijl Rico en Heidi de geiten verzorgen.
«
»
07:10 De Wereld Van K3
Vandaag krijgen de dames van K3 een brief van iemand die op wereldreis vertrekt, maar nog niet goed weet welke landen er allemaal de moeite zijn om te bezoeken.
«
»
07:30 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:40 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:55 VLOGLAB Mystery #Stories
De vloggers van de Vloglabband worden door hun dagelijkse obstakels gevolgd. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
08:15 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:40 Het Lichaam van Coppens
Staf en Mathias doen een schokkend onderzoek naar de effecten van het aanraken van schrikdraad. Op het circuit van Zolder en tijdens een spectaculaire stuntvlucht ontdekken ze tegen welke G-krachten het menselijk lichaam bestand is.
«
»
09:35 Nonkel Jef
Naar jaarlijkse gewoonte worden in Ginderbos missiefeesten georganiseerd. Pater Verhelst keert voor de gelegenheid naar het dorp terug en zamelt geld in voor Nicaragua. Cyriel organiseert een tombola en een vidéfestijn.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Chicago Med
Ethan krijgt hulp uit onverwachte hoek bij de behandeling van een beroemde tennisser die vreest dat zijn carrière voorbij is. Het nieuwe protocol van Goodwin zorgt voor opschudding in het ziekenhuis.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 SOS Piet XL
Elodie Gabias staat op het punt om het ouderlijk nest te verlaten. Ze wil cottage pie kunnen maken.
«
»
14:15 Kan ik het ook?
Een programma dat de kijker inspireert en informeert over diverse vakgebieden en beroepen. Door samen te werken met een expert krijg je als kijker mee hoe het er in die beroepsgroep aan toe gaat.
«
»
14:55 Chicago Fire
Een nieuwe rekruut met banden met de CFD stelt het geduld van Severide danig op de proef. Violet ontvangt een briefje van een mysterieuze afzender. Samen met Brett start ze een zoektocht naar de schrijver ervan.
«
»
15:50 The Voice van Vlaanderen
In deze halve finale staan de zenuwen opnieuw strak gespannen. De lat wordt weer een flink stuk hoger gelegd en de kandidaten zetten alles op alles om een plekje in de grote finale te bemachtigen.
«
»
17:50 De MUG
Hulpverleners reageren op een aanrijding waarbij een dode viel, vijf mensen in levensgevaar verkeren en er zestig lichtgewond zijn, de brandweer helpt een vrouw vanaf de eerste verdieping naar beneden en een spoedarts helpt een gevallen jongetje.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Het Echte Leven in de ZOO NL
Vandaag arriveert er een nieuwe Afrikaanse bongo in de zoo. Dit is goed nieuws voor Tika.
«
»
20:30 Families XXL
Het nieuwe schooljaar gaat van start en bij de familie Luki brengen ze hun zevende kind naar school. De familie Leys staat voor een dilemma tijdens het winkelen: wordt het schoolgerief of toch speelgoed?
«
»
21:35 Liefde voor muziek
Johannes Genard, de energieke frontman van School Is Cool, is aan de beurt. Zijn vorige deelname in 2016 was voor hem een grote rollercoaster en ook dit jaar wordt hij op muzikaal vlak weer verwend.
«
»
23:15 Het Onbekende
Te land, ter zee en in de lucht. Zo zou de finale ook samengevat kunnen worden.
«
»
00:35 Let Him Go
Na het verlies van hun zoon verlaten een gepensioneerde sheriff en zijn vrouw hun ranch in Montana. Ze willen hun jonge kleinzoon te redden uit de klauwen van een gevaarlijk gezin, dat ver van de bewoonde wereld in Dakota woont.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Aan de Australische kust wil een dief een supermarkt overvallen, maar net wanneer hij zijn wapen trekt, wordt het stadje overspoeld door een tsunami. Op de vlucht voor het stijgende water en de gewapende crimineel, moeten de klanten van de winkel ook zien te ontsnappen aan een negen meter lange, bloeddorstige witte haai.

'Bait', film uit 2012 met oa. Xavier Samuel, om 22.20 uur op VTM 4.

Dossiers