TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:25 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
18:25 Chinese dromen
In het afgelegen Liangshan-gebergte is Ruben Terlou te gast bij een bergvolk. Bij een shamanistisch ritueel blijkt een dode haan alsnog te kunnen kraaien.
«
»
19:10 Frozen Planet II
Deze fascinerende achter-de-schermen-special onthult de meest memorabele momenten van de totstandkoming van de reeks 'Frozen planet II'. Met alle uitdagingen waarmee de filmmakers werden geconfronteerd en hun baanbrekende technologie.
«
»
20:00 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
20:10 Vranckx
Aan de rook kan je niet ontsnappen als je in het droogseizoen door Bolivia rijdt. Links en rechts verbranden mensen hun vuilnis en hun velden. Vuur wordt hier dan ook al eeuwenlang als landbouwtechniek toegepast, en dat loopt vaker uit de hand.
«
»
20:40 Reyka
Reyka moet een hoorzitting bijwonen om de aanvraag voor voorwaardelijke vrijlating van haar ontvoerder goed te keuren na twintig jaar gevangenschap. Dit veroorzaakt een nieuwe golf van zelfdestructie bij Reyka.
«
»
21:35 Reyka
Reyka en de politie onderzoeken zes ontbonden lichamen die in de suikerrietvelden zijn gevonden. Hector denkt dat het een dumpplaats is voor huurmoordenaars, maar Reyka vermoedt een potentile seriemoordenaar.
«
»
22:25 Furia
Na een turbulent verleden heeft Asgeir zich met zijn dochter Michelle gevestigd in een klein, landelijk stadje in het westen van Noorwegen. Zijn nieuwe, rustige leven neemt een wending nadat Asgeir ontdekt dat er duistere krachten op de loer liggen.
«
»
23:20 Stock Aitken Waterman: Legends of Pop
Wanneer producer Pete Waterman en muzikanten Matt Aitken en Mike Stock elkaar treffen, is Stock Aitken Waterman geboren. Het trio is vastbesloten het anders aan te pakken en de wereld van de popmuziek te veranderen.
«
»
00:30 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers