TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:15 De Mol
Tien onbekende Vlamingen zetten dit voorjaar koers naar Sicilië, het grootste eiland van de Middellandse Zee. Onder leiding van Godfather Gilles De Coster gaan ze op zoek naar een zo groot mogelijke groepspot. Maar één van die tien is de mol.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 De Wereldkeuken
Chef José Polonio laat ons kennismaken met de authentieke smaken van zijn Spanje. Dit culinaire avontuur resulteert in een tafel vol heerlijke tapas.
«
»
09:40 Comfort Food
Jeroen kan enorm genieten van een gezellig avondje met vrienden. Speciaal voor die avonden maakt hij heerlijke comfort food klaar. Eerst bereidt hij taco's met lamsburgers en vervolgens nog een heerlijke camembert met brochette van peperkoek.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Young Sheldon
Sheldon en Missy lopen allebei weg van huis. Mary krijgt verontrustend nieuws over George Sr.
«
»
12:30 Young Sheldon
Sheldon moedigt Missy aan om de Bijbel in twijfel te trekken. Meemaw is vastbesloten om George Sr. op een leugen te betrappen. Mary helpt Jeff bij het zoeken naar een jeugdpastoor.
«
»
12:50 Puur Oosters
Quyên maakt een gerecht klaar dat iedereen onmiddellijk met de oosterse keuken associeert: kipsaté met pindasaus. De marinade van de kip is heerlijk, en de pindasaus is zo zacht en exotisch dat je er iedereen een plezier mee doet.
«
»
13:00 Nuances
Thierry Theys laat zijn creativiteit los op het Inlandse ree om tot nieuwe smaken te komen.
«
»
13:30 De Gezonde Goesting
Van hier naar daar en dan terug van daar naar hier. Vaak heb je geen tijd om gezond te eten. Daarom maakt healthy Steffi drie gerechtjes die je makkelijk op voorhand kan maken en kan vervoeren: een drankje, salade en koekjes voor on the go.
«
»
13:55 Young Sheldon
Sheldon krijgt een vreemd verzoek van een vriendin, Paige. Wanneer Meemaw en Dale het uitmaken, raken George Sr. en Mary er onbedoeld bij betrokken. Georgie besluit volkomen eerlijk te zijn tegen Mandy.
«
»
14:20 Young Sheldon
Sheldon probeert om te gaan met het verlies van één van zijn grote helden wanneer deze het leven laat. Missy biedt haar diensten aan als babysitter, en Georgie worstelt nog steeds met zijn grote geheim.
«
»
14:40 Two and a Half Men
Chelsea ontdekt de foto van een naakte vrouw op Charlie's telefoon. Om deze afbeelding te verklaren moet hij met zijn fantasie aan de haal gaan.
«
»
15:00 Two and a Half Men
Evelyn en Chelsea ontmoeten elkaar eindelijk, en het lijkt gelijk alsof ze al jaren beste vriendinnen zijn, tot Charlie's ongenoegen. Om de twee uit elkaar te drijven, verzint Charlie een list.
«
»
15:25 Achter de schermen
Nostalgie-special met het thema Flikken. Waarom heette Flikken eerst 'Tracks'? Waarom was er een kruimeldief aanwezig op de set van Flikken? En schitteren Jeff en Pieterjan straks in een lang geanticipeerde Flikken-film?
«
»
16:45 De Mol
Tien onbekende Vlamingen zetten dit voorjaar koers naar Sicilië, het grootste eiland van de Middellandse Zee. Onder leiding van Godfather Gilles De Coster gaan ze op zoek naar een zo groot mogelijke groepspot. Maar één van die tien is de mol.
«
»
18:15 Café de Mol
Fans van de Mol kunnen bij Café De Mol terecht om samen met anderen de mol te proberen ontmaskeren. Met het gebruik van fragmenten en inzichten van de gasten, hopen ze zo dichter bij de waarheid te komen.
«
»
19:00 Friends
Monica regelt een ontmoeting zodat Chandler en zijn vervreemde vader zich kunnen verzoenen. Rachel raakt in de problemen wanneer ze in de Porsche rijdt die Monica van haar vader heeft gekregen.
«
»
19:25 Friends
Chandler komt weer in contact met zijn vader die travestiet is en van wie hij is vervreemd. Rachel raakt in de problemen wanneer ze in Monica's Porsche rijdt.
«
»
20:00 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
21:15 Celebrity MasterChef Vlaanderen
Ook dit seizoen staat er een aflevering in het teken van de patisserie. De chefs moeten een perfect gevuld zwaantje bakken. Daarvoor krijgen ze wel eerst een MasterClass van niemand minder dan acteur, ex-deelnemer en zwaantjesspecialist Wim Willaert.
«
»
22:25 Big Brother
Een groep wildvreemde mensen gaat het experiment aan om honderd dagen lang in het Big Brother-huis te wonen. Daarbij worden ze vierentwintig uur per dag door camera's gevolgd. De bewoners worden op de proef gesteld met spellen en uitdagingen.
«
»
23:30 Assisen: De Insulinemoord
In de rechtszaak tegen ex-jumpingkampioen Dirk Dejager is de jury getuige van de emotionele getuigenissen van de beste vrienden van het slachtoffer Luna Laeremans. Nood aan een gesprek? Bel gratis en anoniem 106 of chat via tele-onthaal.be.
«
»
00:25 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers