TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:20 The Block NZ: On Point
De teams voltooien hun kamer make-overs in het Ronald McDonald House. Maar terug bij het blok worden de meisjes geconfronteerd met problemen in hun overloop en blokvijanden sluiten een onwaarschijnlijke vriendschap.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 Project Bakeover
Tanya, een bruidstaartontwerper uit Kelowna, raakt overweldigd door de extra uitdagingen van het runnen van een bakkerijcafé. Het kost geld en vraagt te veel van haar tijd. Ze heeft Steve nodig die haar laat zien hoe ze haar omzet kan verhogen.
«
»
08:10 Project Bakeover
De autodidactische Felicia heeft haar succesvolle cakebedrijf vanuit huis uitgebreid tot een volledige bakkerij in Toronto, maar de klanten komen maar niet. Ze heeft Steve's hulp nodig om professionele bakvaardigheden te verwerven.
«
»
08:55 Extreme Makeover: Home Edition
Het team bouwt een voor gehandicapten toegankelijk huis voor het gezin van een tienjarige die aan een rolstoel gebonden is. Het oude huis, dat naar een nieuwe locatie is verhuisd, zal onderdak bieden aan een ander gezin.
«
»
09:40 The Block NZ
De stress rijst de pan uit als de teams zich haasten om hun familiebadkamers te onthullen, en de strijd van één team op het laatste moment drijft een ander team tegen de muur.
«
»
10:45 Love It or List It
Thomas is helemaal weg van de locatie van hun huis, maar Sarah voelt zich opgesloten in de kleine leefomgeving en zou graag wat ruimer willen wonen. David gaat op zoek naar een nieuw huis, terwijl Hilary een plan maakt voor een renovatie.
«
»
11:35 Dr. Phil
De mogelijke voordelen en gevolgen van mensen die microchip-implantaten krijgen. Een vrouw met 47 implantaten. CEO van VivoKey Technologies, Amal Graafstra, PrivacyCode-CEO Michelle Dennedy en Dr. Charles Sophy.
«
»
12:25 Love Island
De laatst aangekomen persoon trekt de aandacht en wekt de interesse van twee eilandbewoners. Hierdoor raakt iedereen aan het praten en lopen de emoties hoog op.
«
»
13:15 Next Level Chef
Kaas, noten en vleeswaren blijken voor de chef-koks een behoorlijke uitdaging. Het 'time token' zorgt ervoor dat een chef-kok een keuze zal moeten maken tussen sabotage of veiligheid.
«
»
14:05 Next Level Chef
Er blijven acht deelnemers over. Eén deelnemer besluit tien seconden af te nemen van zijn grootste concurrent, waardoor hij minder tijd heeft om ingrediënten te selecteren. De deelnemers moeten al hun technische en culinaire vaardigheden gebruiken.
«
»
14:55 Next Level Chef
De zeven overgebleven chef-koks staan voor een populaire en gevreesde discipline: het toetje. En het moet gebakken worden, niet gemaakt. Er staan chocolade, citrus en mooie details op het menu. Ze hebben 60 minuten.
«
»
15:45 The Block NZ
De deelnemers proberen hun grootste uitdaging tot nu toe te overwinnen door hun ouderslaapkamer, ensuite en garderobekasten te renoveren.
«
»
16:35 Tattoo Fixers on Holiday
Het team wordt belast met het bedekken van smerige voetschilderingen en romantiek verwoestende polsinkt. De pop-up salon krijgt ook bezoek van een liefhebbende vader en zijn vlindertattoo, en een vrouw met een moedervlek die bloos-waardig is.
«
»
17:30 Dr. Phil
Dr. Phil onderzoekt de zaak van Patty Prewitt, een vrouw die haar vasthoudt aan haar onschuld nadat ze tientallen jaren in de gevangenis heeft gezeten voor de moord op haar man.
«
»
18:10 Masterchef USA
De chef-kok met immuniteit moet deelnemers aan elkaar koppelen voor een uitdaging waarbij aan weerszijden van een muur wordt gekookt. In de opdracht moeten de duo's vertrouwen op goede communicatie om een dubbele eliminatie te voorkomen.
«
»
18:55 Love It or List It
Emilee en Jody hebben hun huis gekocht met de bedoeling het op te knappen, maar ze wonen al jaren in een bouwzone. Nu vindt Emilee dat het huis niet genoeg ruimte meer heeft.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Op het chateau maakt Martien zich zorgen over zijn gezondheid. De vraag is of zijn hypochondrie weer opspeelt of dat er echt iets aan de hand is. Voor de zekerheid wordt er toch maar een afspraak gemaakt met de dokter.
«
»
20:35 Bake Off Vlaanderen
Het thema deze week is buiten de lijntjes en dat mag letterlijk genomen worden. Wie durft nét voor de finale nog risico's te nemen? Één ding is zeker: de bakkers gaan nog een laatste keer all out om hun plek in de felbegeerde finale te bemachtigen.
«
»
21:40 Bake Off Vlaanderen
Deze week strijden drie thuisbakkers voor de felbegeerde titel van Beste Bakker van Vlaanderen. Wie o wie kan de jury overtuigen en wint het zevende seizoen van Bake Off Vlaanderen?
«
»
22:50 The Real Housewives of Amsterdam
Sheila bespreekt de vorige avond met haar twee nieuwe beste vriendinnen, Hella en Maria, terwijl ze geniet van een paar oesters. Cherry-Ann erkent dat haar humeur uit de hand is gelopen en schrijft dit toe aan haar zwangerschapshormonen.
«
»
23:45 Love Island
Curtis en Amy liggen op een bedbank en bespreken hoe Molly-Mae aan alle jongens precies hetzelfde vertelt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers