TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:10 Hoarders
Een 32-jarige moeder en een voormalig model vreest dat de kinderbescherming zal ingrijpen als ze haar rommelige woning niet opruimt. En een andere vrouw moet haar huis op orde hebben voordat de gemeente langskomt en haar huis onbewoonbaar verklaart.
«
»
01:05 Obese
Manon is de zwaarste vrouw van dit seizoen. Ze heeft zich opgegeven omdat haar twee zoons letterlijk nachtmerries hebben over hun moeder en haar gezondheid. De hele familie is een beetje het geloof in Manon verloren.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:50 Blind getrouwd: Australië
De eerste verbintenisceremonie vindt plaats. De koppels gaan voor het eerst op de bank zitten voor een gesprek met de experts. Onder hen is het nieuwe lid - seksuologe Alessandra Rampolla.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Dinner Date
Juridisch assistente en rechtenstudente Mimi krijgt vijf menu's, elk samengesteld door een potentiële blind date. Ze gaat echter met maar drie van hen uit eten. Ze kiest haar dates op basis van de menu's die ze het lekkerst vindt.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:50 Achter gesloten deuren
Isabel staat op het punt een geslachtsveranderende operatie te ondergaan. Ze is verliefd geworden, en het is wederzijds. Moet ze het vertellen?
«
»
13:45 Renovate Don't Relocate
Entrepreneur Sarah Beeny helpt huiseigenaren met het renoveren van hun woningen. Ze houdt praktisch gebruik van ruimtes in gedachten en zorgt ervoor dat deze wanhopige gezinnen niet hoeven te verhuizen.
«
»
14:40 Blind getrouwd: Australië
Tijdens Intimacy Week deelt seksuologe Alessandra haar kennis. Ze stelt tot doel om de deelnemers zowel op emotioneel als seksueel vlak te zien groeien. Alana wil graag een sterkere emotionele connectie met Jason.
«
»
16:00 Achter gesloten deuren
Tessa wordt door haar vriendje gedwongen seks te hebben met andere mannen, in ruil voor geld. Tessa wordt heen en weer geslingerd tussen de angst om haar vriend kwijt te raken en de afschuw van wat hij van haar vraagt.
«
»
16:55 MasterChef Australië
Voor de eerste mystery box-uitdaging keert de geliefde Poh Ling Yeow terug naar de 'MasterChef'-keuken. De koks moeten een topgerecht bereiden met niet veel meer dan een paar basisingrediënten.
«
»
17:55 Gestrand op Honeymoon Island
Er duikt een kist op, maar de vraag is wat erin zit. Misschien kan het de eerste irritaties bij de pasgetrouwde avonturiers wegnemen. Josephine-Charlotte en Sidi ontdekken de grotten op hun eiland. Aaron maakt een speer om te vissen.
«
»
19:05 Home and Away
Felicity twijfelt aan de oprechtheid van Kahu en vreest dat hij de goedheid van Tane misbruikt. Bij Mackenzie werkt het optimisme van Kahu daarentegen wel aanstekelijk.
«
»
19:35 JEZ! Live Concerten
'De grote JEZ!-actieweek' op het Zeeheldenplein in Oostende met optredens van Pommelien Thijs, Michael Amani en Dimitri Wouters.
«
»
20:35 André Hazes: Crossroads
We volgen André tijdens corona en het opnieuw opstarten van zijn activiteiten. Voor de pandemie uitbrak, zat zijn privéleven in een dal, maar zijn succes als artiest piekte. André zag het verschil niet meer tussen de artiest en zichzelf als vader.
«
»
21:40 Gestrand op Honeymoon Island
Gwenny en Niels krijgen te maken met een mierenplaag. Terwijl Kenny verliefd begint te worden, krijgt Junie een niet zo evidente opdracht om haar uitbundigheid te temperen.
«
»
22:50 Alert: Missing Persons Unit
Jason en Nikki maken gebruik van een tweelingzus wanneer een vermissingszaak verandert in een mogelijk moordonderzoek. Ondertussen helpt Kemi C met zijn datingleven en wordt Keith roekeloos.
«
»
23:45 Extreme Love Stories
De 80-jarige Hattie gaat via Tinder op zoek naar jonge minnaars. Angie en Michael hopen hun relatie uit de taboesfeer te kunnen halen. Lum uit Los Angeles wil haar vrienden inlichten over haar fetish en verrast hen met een bijzonder feestje.
«
»
00:35 Rescue Cam
Een peuter dreigt uit het raam van een appartement naar beneden te vallen. - Zware natuurbranden in Californië zorgen ervoor dat kampeerders vast komen te zitten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers