TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
22:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een voedselmozaïek van een heteluchtballon, een piloot gemaakt van kralen is klaar om het luchtruim te kiezen, het Boekenmeisje melkt een koe.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Tee & Mo
Met een beetje hulp van Mo besluit Tee zijn eigen winkel op te zetten en zijn speelgoed te verkopen.
«
»
06:15 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel speelt politieagent en stelt zijn eigen verkeersregels op. Kaatje is het niet eens met zijn regels. Ze haalt er een kameraadje bij. Kameraadje Louis laat zien hoe het er in het verkeer aan toegaat.
«
»
06:25 Ollie
Ollie vindt een oude afstandsbediening. Hij beseft niet dat hij er een autootje mee bestuurt en veroorzaakt zo chaos in het park.
«
»
06:30 Meneer Papier
Het is een mooie dag. Meneer Papier gaat wandelen. Een wandeling is leuker met z'n tweeën. Hij neemt een stapel papier en knipt wat hij nodig heeft. Een hoed tegen de zon en een hond tegen de eenzaamheid.
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
Omdat de weersvoorspelling zware sneeuwval voorspelt, vinden de beren het hoog tijd om in winterslaap te gaan. Ze zijn stiekem wel nieuwsgierig naar de sneeuw, omdat ze die nog nooit hebben gezien.
«
»
06:40 Vos en Haas
Bernard en Lola leggen de laatste hand aan de voorbereidingen voor de storm. Bernard nodigt Boubou uit om bij hen te schuilen.
«
»
06:50 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Simon, Gaspard en Ferdinand zijn aan het knikkeren. Het is erg leuk, maar als Simon een paar minuten verdwijnt, maakt Ferdinand van de gelegenheid gebruik om drie van zijn knikkers te ruilen voor de megaknikker van Simon en Gaspard.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Edmond de eekhoorn en Lucy de beer zijn samen opgegroeid. Ze wonen in een prachtige kastanjeboom midden in het bos. Samen met hun vrienden lossen ze raadsels op, beleven ze spannende avonturen en ontdekken ze de wonderen van de natuur.
«
»
07:10 Casper en Emma
Emma verliest haar allereerste tand en ze is dolblij als de tandfee arriveert. Maria brengt Emma naar de tandarts en Casper gaat mee om haar te steunen.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson heeft erg veel jeuk. Na een onderzoekje ontdekt Marie dat hij vol vlooien zit. Daar moet hij van af. Marie doet er alles aan om Samson van de vervelende vlooien te verlossen.
«
»
07:30 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
07:35 Boomhutverhalen
Archibald en zijn vader zien de zwaluwen vertrekken. Het jongetje vraagt zich af of hij dat ook kan.
«
»
07:40 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
07:55 Dodo
Joe Connolly is het vriendje van Lily Scott en alles gaat geweldig. Als hij ziet hoe John Longmore wordt gedumpt door Eisha Khela, beseft Joe dat hij niet zomaar een vriendje kan zijn: hij moet een goed vriendje zijn.
«
»
08:10 Wannabe's
Er is geen internet omdat Mike de rekening niet kon betalen. Mike ziet de oplossing in een hoop rommel die hij denkt voor een mooi prijsje te verkopen. Tussen de rommel vinden de Wannabe's ook een oude radio, en dus besluiten ze radio te gaan maken.
«
»
08:25 De Smurfen
Hippe Smurf en Kleermakersmurf willen een nieuwe outfit ontwerpen voor de Smurfen: witte broeken en mutsen zijn zo uit! Maar door hun verschillende visies wordt het een wedstrijd.
«
»
08:35 Grizzy & the Lemmings
Grizzy vindt elektronisch speelgoed dat precieze bewegingen kan nabootsen.
«
»
08:40 Grizzy & the Lemmings
De hut van de boswachter is uitgerust met een detector die indringers kan spotten.
«
»
08:50 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:05 Molang
Nadat Molang en Piu Piu de koning hebben gered, biedt hij hen een speciaal geschenk aan. Dit is een harnas, een schild en een zwaard om de draak te gaan verjagen.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Toni oefent op het kratereiland voor de grote vliegshow van de dierentuin en Lionel geeft hem instructies. Toni overschrijdt echter zijn grenzen en crasht. Op de grond geknakt, is hij nu bang om te vliegen en durft hij niet terug de lucht in te gaan.
«
»
09:20 Where's Chicky?
Chicky en Poyo gaan van een enorme glijbaan en hebben de tijd van hun leven.
«
»
09:25 De Smurfen
Smurfbloesem en Brilsmurf worden getransporteerd naar een parallel universum. In deze wereld zijn alle Smurfen grijs en gemeen. Verrassend genoeg zijn Gargamel en Azraël hier de goeieriken.
«
»
09:35 De Smurfen
Smurfbloesem en Brilsmurf zitten nog steeds vast in een parallel universum waar alle Smurfen grijs en gemeen zijn. Gelukkig zijn Gargamel en Azraël hier goed. De Smurfen thuis moeten hun best doen om Smurfbloesem en Brilsmurf te bevrijden.
«
»
09:50 Interstellar Ella
Ella en Slippy oefenen voor een grote klim. Nou ja, Slippy oefent, Ella doet het met haar raketlaarzen. Maar eenmaal in de krater gaat het mis en dan moeten ze alles op alles zetten om toch weer omhoog te komen.
«
»
10:00 Interstellar Ella
Het is de eerste keer dat pap Tilly om hulp vraagt en daarom wil ze de klus ook echt alleen doen, maar er gaat van alles mis. Gelukkig zijn Ella, Slippy en Madhu er om te helpen. Dan leert ze dat het toch niet zo erg is om wat hulp te krijgen.
«
»
10:09 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings proberen een pot met chocolade te winnen.
«
»
10:15 Idefix en de onverzettelijken
Omdat de kok van het paleis ziek is, vraagt Anglaigus aan Poulérotix en Pomdofine om een maal te bereiden voor generaal Labienus. Idéfix volgt hen naar de keuken, maar wordt opgemerkt door Monalisa. Hij maakt er een puinhoop van en ruïneert de vaat.
«
»
10:25 Idefix en de onverzettelijken
Labienus wordt op het eerste gezicht verliefd op Tortilla, het Iberische nichtje van Padgachix, die op bezoek is in Lutetia. De generaal brengt haar terug naar het paleis, waar haar sterke temperament niet naar Monalisa's smaak is.
«
»
10:40 Berry Bees
De meest populaire sociale media onder Clover-kinderen kennen alle geheimen van zijn gebruikers. Wanneer iemand alle geheimen van Lola, Juliette, Bobby en hun vrienden steelt en verspreidt, is het aan de B.I.A. om in actie te komen.
«
»
10:50 Berry Bees
Met de kerst in aantocht, reizen Bobby, Lola en Juliette naar de speelgoedwerkplaats op de Noordpool om er zeker van te zijn dat alles op rolletjes verloopt. Alles lijkt in orde in de sprookjeswereld van de kerstman, maar niets is wat het lijkt.
«
»
11:05 Squish
De algenbroers plagen Squish wanneer hij claimt dat de school wordt binnengevallen door een monsterworm die alleen hij heeft gezien. Ze komen er echter achter dat het echt is, en bovendien een Nematode blijkt te zijn. Ze smeken Squish om bescherming.
«
»
11:15 Squish
Squish' vader heeft zin in wat vader-zoon tijd en wil Squish meenemen naar een hockeywedstrijd. Squish wil echter liever naar een strandfeest gaan met Pod en Peggy.
«
»
11:30 Galactic Agency
Pluiii en Botemp bellen het Agentschap om Krokigekkie te repareren, een mythisch videospel dat al jaren niet meer werkt. Maar dit spel is Dany's aartsvijand. Hij is de beste speler geweest maar heeft het nooit af kunnen maken.
«
»
11:40 Galactic Agency
Bekritiseerd om zijn vrijmoedigheid, wil Apple bewijzen dat de waarheid vertellen altijd een goede zaak is en neemt de gok om dat een hele dag te doen. Wanneer het bureau wordt ingeschakeld om een lift te repareren, beledigt zij CleoSpace.
«
»
11:55 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:05 Grizzy & the Lemmings
Grizzy belandt met tegenzin in een race tussen twee teams met Lemmings. Wanneer hij de wedstrijd snapt, doet hij er alles aan om te winnen.
«
»
12:10 Grizzy & the Lemmings
Grizzy ontdekt de vele lokroepen die de boswachter voor vogels gebruikt. Wanneer Grizzy ze gebruikt, trekt hij een hele groep patrijzen aan.
«
»
12:15 Ket & Doc
Aiko, een meisje van tien, trekt na de lockdown de stad in en gaat op zoek naar nieuwe verhalen voor haar vlog. Op verschillende plaatsen in de stad ontmoet ze andere kinderen die ritmisch of muzikaal uiting geven aan hun gevoelens.
«
»
12:30 GameKeepers
De GameKeepers krijgen geen gewone game voorgeschoteld. Ze worden uitgenodigd in de wereld van GameMaster zelf. In een elektronische wereld vol lasers en duistere gevaren is GameMaster vastbesloten Mats en Sari voorgoed uit te schakelen.
«
»
12:55 Helden
Raceparcours & Lange Snorkel.
«
»
13:05 Ik u ook
Lou maakt als grote Thuis-fan het besluit om samen met Marc, Karen en Taco zelf een soap te maken. Wanneer Mel impulsief beslist dat Cas op de hond van de buurman moet passen, ziet Cas dat helemaal niet zitten.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings hebben op afstand bedienbare hydraulische krikken onder de hut geplaatst om er zo een ballenspel mee te spelen.
«
»
13:25 Squish
Helen chanteert Squish zodat hij doet alsof hij haar vriendje is. Ze wil iemand jaloers maken.
«
»
13:40 Berry Bees
De Kerstman is ontvoerd door de ninja beren en wordt gevangen gehouden op een geheime locatie. Ze zijn erop uit om Kerstmis te verpesten, de meest magische tijd van het jaar.
«
»
13:55 Idefix en de onverzettelijken
Elke morgen maakt Sinfonix de haan Lutetia wakker en ook Monalisa, de kat van generaal Labienus. Deze beraamt een machiavellistisch plan om van de haan af te komen, die een maaltje voor de wolf zal worden.
«
»
14:10 Interstellar Ella
Madhu is verdrietig dat een ster zal uitdoven. Ella en Slippy doen hun uiterste best om Madhu weer op te vrolijken. Maar ze komen er achter dat je je soms gewoon even verdrietig moet kunnen voelen voordat je weer vrolijk wordt.
«
»
14:20 Prinsessia
Wanneer de prinsessen een levende mascotte willen, moeten ze om de beurt oefenen met het verzorgen van een ei. Madeliefje heeft keurig voor het ei heeft gezorgd en hem Dopje heeft genoemd, maar Linde kan niet anders dan aan culinaire eieren denken.
«
»
14:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Chep wil heel graag mosbowlen, omdat hij niet durft te bladzweven. Maar als hij vriendschap sluit met een snuitkevertje dat eigenlijk zou moeten wegtrekken maar niet durft te vliegen, zal hij wel moeten.
«
»
14:45 Mush Mush en de Zwammetjes
Volgens Mush-Mush en zijn vriendjes is Flits, de boomkikker, nogal eenzaam. Om dat te veranderen nemen ze Flits mee Zwamdorp in, maar dat loopt toch een beetje anders dan ze hadden verwacht.
«
»
14:55 Mega Mindy
Een crimineel verkoopt iedereen zonnebrandcrème die groen wordt als het nat wordt. Dat doet hij om vervolgens een duur bacterie-tegengif te kunnen verkopen.
«
»
15:20 Molang
Piu Piu valt in een gat in de Egyptische woestijn. Molang gaat hem helpen, en ze vinden een mummie.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Trees heeft een kunstige ring gemaakt voor Marie. Marie vindt de ring niet echt mooi, maar om Trees niet te kwetsen draagt ze hem alleen als Trees erbij is. Haar plannetje lukt, maar dan verliest Marie de ring.
«
»
15:30 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
15:35 Idefix en de onverzettelijken
Tijdens een achtervolging, wordt Turbine geraakt door een stapel kolen. Ze eindigt met zwartgeblakerd haar en een onuitroeibare hoest. Bezorgd en beledigd wendt Turbine zich tot Voldenuix en zijn onvoorspelbare drankjes om het hoesten te stoppen.
«
»
15:45 De Smurfen nieuw
Nadat hij per ongeluk een liefdeselixir heeft opgedronken, wordt Gargamel verliefd op Blaadje.
«
»
16:00 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
16:15 Dodo
Met Kerstmis moet Joe in de kamer van zijn broer Jamie slapen. Wanneer hij een sms ontvangt van een meisje, probeert hij uit te zoeken wat hij moet doen terwijl hij een hele nacht met zijn broer moet om zien te gaan.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
Grizzy wordt gestoord tijdens zijn dutje door een groep zoemende vliegen. Hij besluit de vleesetende plant van de Lemmings te bemachtigen om een einde te maken aan de vliegjes.
«
»
16:35 Rox
Kleine onafhankelijke tankstations worden sinds kort geterroriseerd door een bende die op Quads rijdt. De kolonel wil dat dit ophoudt en stuurt team ROX op onderzoek uit. Jozefien heeft een aanbidder: Ernest, de postbode.
«
»
17:00 De Faker
Sarah moet dit keer zien te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie De Vos.
«
»
17:20 3Hz
De vrienden bedenken een waanzinnig plan om Luca goed om de tuin te leiden. Ze vragen Jolien om hulp om de magneet uit te schakelen. Ondertussen leggen Ella en Felix hun ruzie bij.
«
»
17:45 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een krat met boomerangs die ze gebruiken om Grizzy te ontwapenen om hem uit de hut te krijgen.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Boomhutverhalen
Elke aflevering komen kinderen samen in hun boomhut, waar hun avontuur start met een probleem dat ze met behulp van het lezen van een prachtig prentenboek oplossen.
«
»
18:10 Nachtwacht
Sacha krijgt een brief van een geheime aanbidder na een bezoek aan de expo over kasteel Schedelberg. Ze denkt dat het een grap van Wilko is, maar al snel ontdekt ze dat er heel iemand anders achter zit.
«
»
18:35 De Hoppers
Geert maakt zijn kinderdroom waar, hij maakt zijn eigen kinderprogramma: de Wally Wasbeer Show. Maar één aflevering is niet goed genoeg voor hem, hij wil meer afleveringen maken dan "Tik Tak".
«
»
18:55 Grizzy & the Lemmings
Grizzy heet het gehad met de Lemmings die hem niet zijn favoriete programma laten kijken.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Mike heeft een nieuwe opdracht te pakken: Video King mag een filmpje maken om kinderen aan te zetten hun tanden goed te poetsen. Mike wil er meteen werk van maken en zelf de hoofdrol spelen in het filmpje als de knotsgekke 'Billie Borstel'.
«
»
19:25 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste dierenclips laat zien.
«
»
19:30 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste dierenclips laat zien.
«
»
19:40 Jenny
Wanneer zij voor behandeling naar het ziekenhuis terugkeert, kent Jenny niemand, maar Nathalie vraagt haar hulp om een nieuwe patiënt te helpen die weigert te communiceren. Jenny is vastbesloten haar nieuwe vriendin te helpen.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De twintig deelnemers krijgen elk een stappenteller om de nek. Ze moeten in twee minuten zo veel mogelijk stappen behalen op de stappenteller. Er wordt in twee keer gespeeld.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers