TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:15 Magnum P.I.
Een vrouw huurt Magnum en Higgins in om een man te vinden die ze kort in een coffeeshop heeft ontmoet. Ze ontdekken dat hij een groot geheim verbergt. Higgins houdt zelf een geheim achter nadat ze een romantische droom over Magnum heeft.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:35 Sturm der Liebe
Max voelt hoe verdrietig Imani is omdat hij niet kan fietsen en wil het haar leren. Na veel overreding slaagt hij er daadwerkelijk in om haar te laten proberen te fietsen, wat prompt in een val eindigt.
«
»
12:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:55 Deadliest Switch
Brooke en Carter Jenkins hebben een tienerdochter, Hailey. Na een bloedtest blijkt echter dat Hailey niet de biologische dochter van het koppel is. Het gezin raakt in crisis omdat ze zich realiseren dat hun dochter bij de geboorte is verwisseld.
«
»
16:40 The Goldbergs
Adam wil Halloween liever bij Dana vieren dan bij Beverly, die besluit om haar zoon een lesje te leren. Later heeft Adam spijt dat hij op aanraden van Barry en Erica naar een spookhuis is gegaan.
«
»
17:05 Buffy the Vampire Slayer
Buffy moet haar zus tegen het kwaad beschermen nadat de demon Glory een afschuwelijk beest oproept om de ontbrekende sleutel te vinden. Joyce belandt in het ziekenhuis nadat er een ernstige ziekte is vastgesteld.
«
»
17:55 How I Met Your Mother
Robin en Barney proberen te voorkomen dat Ted en Zoey weer bij elkaar komen. Barney komt Nora tegen en vraagt haar om naar hem te luisteren. Marshall en Lily krijgen voedselvergiftiging, en Ted is getuige bij een zeer belangrijke bruiloft.
«
»
18:20 The Goldbergs
Barry's droom komt uit: hij krijgt een hond. Maar tot zijn teleurstelling trekt de pup meteen naar Murray. Beverly is boos omdat Erica en Lainey zonder haar een meidenlogeerpartij houden.
«
»
18:45 The Simpsons
Een overzicht van Barts ontwikkeling van jongen tot volwassene, waarbij hij voortdurend bevestiging zoekt bij zijn vader en in de schaduw van zijn succesvollere jongere zusje staat.
«
»
19:15 The Simpsons
Wanneer Homer zijn job verliest door een post op social media van Marge, gaat hij aan de slag als afwasser in een Grieks restaurant. Ondertussen creëert Lisa een applicatie die de impact en de gevolgen van posts op social media voorspelt.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
Raj is teleurgesteld dat hij de enige van zijn vrienden is zonder vriendin. Om hem op te vrolijken heeft Penny een perfecte date voor hem, een vrouw van weinig woorden.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Sheldon ergert zich aan het feit dat Leonard naar een feestje van Wil Wheaton wilt. Ondertussen probeert Bernadette ervoor te zorgen dat Howard niet de ruimte in gaat.
«
»
20:35 John Wick: Chapter 2
De gepensioneerde beroepsmoordenaar John Wick komt zijn oud-collega helpen als deze een plan beraamt om de controle over internationale organisatie van huurmoordenaars over te nemen. In Rome nemen ze het op tegen gevaarlijke moordenaars.
«
»
22:45 United 93
Een realtime verslag van de gebeurtenissen op United Flight 93, een van de op 9/11 gekaapte vliegtuigen die neerstortte in de buurt van Shanksville, Pennsylvania, toen passagiers het terroristische complot verijdelden.
«
»
00:30 The Big Bang Theory
Raj is teleurgesteld dat hij de enige van zijn vrienden is zonder vriendin. Om hem op te vrolijken heeft Penny een perfecte date voor hem, een vrouw van weinig woorden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers