
TVgids - njam!
Andere zender »
02:15 | Sarah's Sweet Table |
Het is altijd gezellig om je gasten te verrassen met heerlijk homemade gebak. Sarah pakt vandaag uit met een chocolade-pistachetaartje en verse speculaas met verschillende toppings. Wedden dat er geen kruimel meer overblijft?
«
»
02:40 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van 'Snel, Makkelijk & Lekker'.
«
»
04:20 | Vlaamse Klassiekers |
Vandaag maakt Lynn de restaurantversie klaar van twee nostalgische klassiekers. Bij Fortuin in Kontich onthult de chef zijn gehaktbrood met truffel en in Vers Namur vlakbij Leuven staat er een verfijnd vispannetje op de planning.
«
»
05:00 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
05:50 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland. In Diest ruikt hij zoet in de Zoutstraat, in Meensel proeft hij van lokale appels en peren. En na de boomgaarden ziet hij volle wijngaarden. Ideale ingrediënten voor een krokant dessertje.
«
»
06:15 | Open Vuur |
«
»
06:20 | De Zomertafel |
Dagny Ros en Peppe maken zomerse gerechten. Op het menu staan onder andere blini's met gerookte zalm, gevulde kipfiletrolletjes, pastasalade, een focaccia op de BBQ en een salade van calamares.
«
»
06:50 | Bal National Zomereditie |
Wim maakt de klassieker onder de aperitiefhapjes, bitterballen. Als slagerszoon maakt hij bitterballen zoals een slager dat doet, met sappig draadjesvlees en een roux van bouillon. Hij serveert het met een pickle mayonaise en spiced rum cocktail.
«
»
07:15 | Lekker Messy - Weekmenu |
Heimwee zorgt voor comfortfood: loaded geitenkaas en worst in tomatensaus. Daarna wordt het culinair met romige spaghetti met gerookte paling en een verleidelijke avondmaaltijd van kip met abrikozenmosterdsaus. Emotie en smaak gaan hand in hand.
«
»
08:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Voor de wereldkeuken in je bord, moet je bij Vanja van der Leeden zijn. Zij vult haar Indonesische bowl met een pittige sambalmakreel, jasmijnrijst, heel wat groenten en haar atjar à la minute.
«
»
08:30 | Lekker Messy - Weekmenu |
Kookprogramma met Jelle en Hans Beeckman.
«
»
09:15 | Vlaamse Klassiekers |
Vandaag staan er twee rasechte klassiekers uit grootmoeders keuken op het menu. Lynn bezoekt Père et Mère in Diksmuide voor konijn met pruimen en proeft voor de eerste keer kalfstong in madeirasaus bij chef 'Bolle' van Steendam 66 in Gent.
«
»
10:05 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
11:00 | Foodies & The City |
Turnhout: hoofdstad van de Kempen en de speelkaartenstad van Vlaanderen én vandaag ook de culinaire speeltuin van onze Foodies Lynn, Tess en Maud. Op het menu? Kaviaar, bier én een fietstochtje!
«
»
11:35 | Sarah's Sweet Table |
Sarah is dol op karamel! Vandaag staan er twee zalig zoete desserts met karamel op haar Sweet Table te blinken: een luchtige cake met gekaramelliseerde ananas en chocoladetoffees in een nostalgische snoepverpakking. Een heerlijke plakboel!
«
»
12:05 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft van de pikante mosterd van Tierenteyn, steekt zijn neus in de geurige kruidentuin van Geert en zet zijn tanden in de blauwe kaas van het Hinkelspel.
«
»
12:40 | Lekker Messy - Weekmenu |
Kookprogramma met Jelle en Hans Beeckman.
«
»
13:25 | De Sterrenkaart |
Yves Mattagne is in Vlaanderen misschien minder gekend, en toch runt de getalenteerde chef al vele jaren één van de beste visrestaurants van ons land. Het restaurant ligt verscholen in de buik van het Brusselse Radisson Blue hotel.
«
»
14:05 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
15:05 | Vlaamse Klassiekers |
Vandaag maakt Lynn de restaurantversie klaar van twee nostalgische klassiekers. Bij Fortuin in Kontich onthult de chef zijn gehaktbrood met truffel en in Vers Namur vlakbij Leuven staat er een verfijnd vispannetje op de planning.
«
»
16:00 | Foodies & The City |
Turnhout: hoofdstad van de Kempen en de speelkaartenstad van Vlaanderen én vandaag ook de culinaire speeltuin van onze Foodies Lynn, Tess en Maud. Op het menu? Kaviaar, bier én een fietstochtje!
«
»
16:35 | Sarah's Sweet Table |
Sarah is dol op karamel! Vandaag staan er twee zalig zoete desserts met karamel op haar Sweet Table te blinken: een luchtige cake met gekaramelliseerde ananas en chocoladetoffees in een nostalgische snoepverpakking. Een heerlijke plakboel!
«
»
17:05 | BBQ Vanavond?! |
Vanavond BBQ?! Ceviche van zeebaars / Pizza van aubergines / Gegrilde cote à l'os.
«
»
17:25 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
18:15 | Het Weekmenu |
Johan Segers maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Hij bereidt croque met wijting en garnaal, gehaktbrood met wortelstoemp, boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus en navarin van lam met lentegroenten.
«
»
19:05 | A la carte |
Christine is gek op Sint-Jakobsvruchten. Johan heeft voor haar twee heel pure manieren uitgewerkt om de Sint-jakobsvrucht te serveren: gebakken in de pan met een beetje sjalot en lichtjes gegaard in een bouillon met groentjes in brunoise.
«
»
19:35 | Vlaamse Klassiekers |
Vandaag maakt Lynn de restaurantversie klaar van twee nostalgische klassiekers. Bij Fortuin in Kontich onthult de chef zijn gehaktbrood met truffel en in Vers Namur vlakbij Leuven staat er een verfijnd vispannetje op de planning.
«
»
20:40 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden wordt wakker in Carnarvon Gorge, gaat een veebedrijf bekijken, en dan eindigen bij Lake Maraboon voor een super zondagondergang met T-Bone Steak op de BBQ.
«
»
21:10 | Guillaume's Paris |
Guillaume verkent het dertiende en veertiende arrondissement en bezoekt de wijk Montparnasse.
«
»
21:40 | BBQ Vanavond?! |
Chef Bart Desmidt bereidt een heerlijke pizza calzone, asperges en moelleux au chocolat van de BBQ.
«
»
22:00 | Foodies & The City |
Turnhout: hoofdstad van de Kempen en de speelkaartenstad van Vlaanderen én vandaag ook de culinaire speeltuin van onze Foodies Lynn, Tess en Maud. Op het menu? Kaviaar, bier én een fietstochtje!
«
»
22:35 | Lekker Messy - Weekmenu |
Kookprogramma met Jelle en Hans Beeckman.
«
»
23:25 | It's Aperotime - a taste of history |
Naushad neemt ons mee naar het Amerika van de jaren 20, toen gold er een totaalverbod op alcohol. Als tegenreactie ontstonden creatieve oplossingen. Naushad maakt drie cocktails van toen: de Southside, de Summer in France en de El Presidente.
«
»
23:35 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
00:35 | Open Vuur |
Dat je ook met zalm avontuurlijk kan uitpakken op open vuur bewijzen de vrienden van Zouterover met hun Asado style zalm en knapperige aardappelen en groenten vanuit het open vuur.
«
»
01:25 | Vlaamse Klassiekers |
Vandaag maakt Lynn de restaurantversie klaar van twee nostalgische klassiekers. Bij Fortuin in Kontich onthult de chef zijn gehaktbrood met truffel en in Vers Namur vlakbij Leuven staat er een verfijnd vispannetje op de planning.
«
»