TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:45 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:10 Allez l'Union
Het seizoen van Union Saint-Gilloise is sowieso historisch. Na 48 jaar zijn ze terug op het hoogste niveau en gaan ze als leider de Champions' play-offs in.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
21:20 Syrië, de giftige oorlog
Eind 2014 is het aangegeven chemische wapenarsenaal van Syrië vernietigd. Maar dat weerhoudt het regime er niet van om een huis-tuin-en-keukenproduct als chloor in te zetten als chemisch wapen.
«
»
22:10 We need to talk about Cosby
De schijnwerpers komen vol op Bill Cosby te staan nadat stand-upcomedian Hannibal Buress tijdens een set in Philadelphia de gruweldaden van Cosby onder de aandacht brengt.
«
»
23:10 Fever Pitch: The Rise of the Premier League
Met een doelpunt vanop ruim 50 meter van het doel verzekert David Beckham zich halverwege de jaren 90 in de match tegen Wimbledon van een plaatsje in het collectieve geheugen.
«
»
00:10 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers