TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Seven Year Switch Australia
Deelnemende koppels: Ben & Christie, Tyler & Olga, Kendrick & Romina, Marcus & Aimee, Lachlan en Miranda en Justin & Neesha.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:55 Hell's Kitchen
Voor een smaakopdracht moeten de chef-koks samenwerken. Het diner zullen ze vanavond opdienen voor de gulle bijdragers aan 'Stand Up to Cancer'.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:15 Blind getrouwd USA
De koppels ontwaken op het prachtige Antigua. Sommige koppels trekken er samen op uit om het eiland te verkennen, terwijl anderen liever elkaar beter leren kennen.
«
»
14:25 Seven Year Switch Australia
Deelnemende koppels: Ben & Christie, Tyler & Olga, Kendrick & Romina, Marcus & Aimee, Lachlan en Miranda en Justin & Neesha.
«
»
15:15 Neighbours
Na zijn ontdekking is Paul vastberaden om er zijn voordeel mee te doen. Hij dreigt er bij Pierce mee alles te onthullen, tenzij hij zijn aandelen van het hotel aan hem verkoopt.
«
»
15:40 Sturm der Liebe
Florian maakt Cornelius duidelijk dat hij niet met Maja moet sollen. Hij vraagt zijn dochter om vergiffenis. De vrouwenavond van Rosalie is geen succes, er komt bijna niemand opdagen.
«
»
16:40 Achter gesloten deuren
Berend en Lucille denken hun alcoholverslaving onder controle te hebben. Wanneer Berend hervalt, durft hij zijn vrouw echter niet op de hoogte te brengen uit angst dat zij zich dood zal drinken.
«
»
17:35 Hell's Kitchen
De chef-koks werken samen voor een opdracht waarbij ze de smaken van twee landen combineren en indruk proberen te maken op gastjurylid Roy Yamaguchi, eigenaar en chef van restaurant Roy's.
«
»
18:30 De Pfaffs
Het is druk bij de Pfaffs. Over enkele uren reist de hele familie naar het feeërieke Lapland. Carmen wil voorbereid zijn op de extreme kou en gaat met Jean-Marie wollen ondergoed kopen.
«
»
19:15 Home and Away
Ari en Mia sporen Chloe aan om een baan te zoeken. Na enige aarzeling besluit ze alsnog te solliciteren in de Diner. Alf heeft een verrassing voor Roo en Ryder.
«
»
19:45 De alarmcentrale: Pech onder de zon
Jochem reist mee met een medewerker van de ANWB en spreekt met de pechvogels.
«
»
20:40 Axel opgelicht
Met zijn rijke geschiedenis en cultuur wordt Praag beschouwd als een van de mooiste steden van Europa. Maar de pracht en praal van de Gouden Stad kent ook een keerzijde.
«
»
21:45 De Grootste Lefgozer
In de eerste opdracht moeten de acht lefgozers zoveel mogelijk 'bedenkelijke' gerechtjes binnenspelen. In de tweede opdracht moeten ze rozen verzamelen, maar die worden vakkundig bewaakt.
«
»
22:50 Achter de sterren
Nu Botanic Sanctuary Antwerp bijna volledig afgewerkt is, wordt er een proefslaap georganiseerd. Chef Gert De Mangeleer en maître-sommelier Joachim Boudens organiseren vanavond een testservice.
«
»
23:45 De alarmcentrale: Pech onder de zon
Jochem reist mee met een medewerker van de ANWB en spreekt met de pechvogels.
«
»
00:35 Ontvoerd
Valentino, de achtjarige zoon van Shamaney, zit al vijf jaar in Nigeria. Daar werd hij naartoe ontvoerd door zijn vader. Die voedt zijn zoontje echter niet zelf op, maar laat dat over aan zijn zussen.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers