TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:50 Sturm der Liebe
Cornelius klaagt bij Maja dat hij een speciale cocktail moet maken voor Christoph en Selina. Max wil dan toch zijn kluisje openen, in het bijzijn van Robert. Hij treft geen portemonnee aan.
«
»
11:40 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:10 A Mother's Crime
Aangespoord door haar minnaar, vermoordt Danielle haar man en ze slaat op de vlucht met haar jonge dochter Cali. Wanneer ze gevat worden, komt Cali bij Danielles zus Nikki terecht.
«
»
15:50 Modern Family
Cam vergeet de tekst van zijn favoriete countrynummer. Hij geeft Mitch de schuld, besluit dat hij terug moet naar zijn plaats van herkomst en neemt een kip.
«
»
16:15 White Collar
Neal en Peter gaan de race tegen de klok aan tegen een crimineel meesterbrein.
«
»
17:10 Modern Family
Jay en Gloria nodigen de echtgenoot van Dede uit om bij hen te logeren.
«
»
17:35 Modern Family
Haley wil haar familie een onvergetelijk kerstcadeau geven, maar ze weet niet goed wanneer ze het cadeau moet onthullen.
«
»
18:05 Parks & Recreation
Leslie krijgt af te rekenen met een vijandelijke ex-collega wanneer een buurgemeente een omheining plaatst in een gemeenschappelijk park. Ron schrikt wanneer Leslie zijn verjaardag ontdekt.
«
»
18:35 The Simpsons
De Simpsons gaan na een concert van Lisa in zeven haasten naar een spectaculaire show van stuntlui. Bart is zo onder de indruk van het spektakel dat hij nog maar één wens heeft: zelf stuntman worden.
«
»
19:05 The Simpsons
Maggie slaat Homer op het hoofd met een hamer, nadat ze naar een 'Itchy & Scratchy'-tekenfilm heeft gekeken. Marge begint een campagne tegen geweld in tekenfilms.
«
»
19:35 S.W.A.T.
Hondo en Deacon lopen in een hinderlaag: in de bergen rond Los Angeles worden ze opgejaagd door een groep huurlingen.
«
»
20:35 Godzilla
Na nucleaire testen in de Stille Oceaan wordt in het Panamakanaal een uniek wezen gesignaleerd. Wetenschapper Niko Tatopoulos wordt opgeroepen om de zaak te onderzoeken.
«
»
23:05 Girls Trip
Vier jeugdvriendinnen hebben elkaar al lange tijd niet meer gezien. Om de banden weer aan te halen, plant het viertal een wild weekendje weg in New Orleans.
«
»
01:20 S.W.A.T.
Hondo en Deacon lopen in een hinderlaag: in de bergen rond Los Angeles worden ze opgejaagd door een groep huurlingen.
«
»
02:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers