
TVgids - njam!
Andere zender »
05:50 | Smossen mag |
Cel (8 jaar), Thomas (8 jaar) en Luca (10 jaar) zijn de smossertjes van dienst en maken samen met topsmosser Roger van Damme een échte peren- en een échte appeltaart klaar.
«
»
06:20 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt vandaag met chef Bart Desmidt. De chef toont Gert hoe je een huisgemaakt worstenbrood op tafel tovert.
«
»
06:45 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken de man met een culinair hart: Desmidt Bart. 20 minuten is voor hem ruim voldoende om zijn zeebaars klaar te maken.
«
»
07:05 | De dagschotel |
Dagny Rós Ásmundsdóttir - Plane Crash - Mexican Style
«
»
07:15 | In de Mix (magazine Njam) |
"Mocktails - Hannah Van Ongevalle: Marshmellow LemonadeHapjes - Bart Desmidt: VleeskroketjesReportage Saffraanboerderij
«
»
07:45 | Pasta & risotto |
Peppe bewijst dat je met een paar eenvoudige ingredienten een overheerlijke risotto met erwtjes, ham en burrata kan maken. Dagny Ros maakt tagliatelle met gehaktballetjes en geroosterde paprika.
«
»
08:00 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
08:15 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
09:05 | Tot op het Bot: Het Rund |
Vandaag wil chef Johan Segers een pure en lekkere rundertartaar maken en daarvoor heeft hij lekker, maar vooral heel vers vlees nodig.
«
»
09:25 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
09:40 | Bal National |
Wim gaat 'new style' met de witloofrolletjes met hesp. De klassieke béchamelsaus vervangt hij door een saus boordevol Belgische bloemkool.
«
»
10:35 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
Terwijl Roger en Dominique een zware avond verteren met yoga on the beach, maakt Peppe krokante pizza's als ontbijt.
«
»
11:25 | Karola's Kitchen |
De ochtendrush! We kennen hem allemaal. Geen tijd voor niets. Daarom zet Karolien 2 voedzame ontbijtjes op het menu: een super simpele smoothie met aardbeien en jawel paprika. En ook ontbijtmuffins van appel. Perfect op voorhand te preppen.
«
»
11:50 | Veggie |
Philippe Van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groeten.
«
»
12:00 | De dagschotel |
Vandaag: Michaël Vrijmoed - Cordon Bleu met gebakken aardappeltjes.
«
»
12:15 | Open vuur |
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
12:55 | De Wereld op je Bord |
Chef Chuck van Cuichine geeft vandaag een van zijn waardevolste geheimen prijs in De wereld op je bord. Hanne mag vandaag smullen van hét Chinese succesnummer: Pekingeend!
«
»
13:20 | Peppe's Toscane |
De familie Martelli maakt al 88 jaar pasta in prachtige bronzen machines. De tijd is er blijven stilstaan en de familieband versterkt de verbeelding.
«
»
13:40 | De sterrenkaart |
De ambiance in Restaurant Cuines, 33 is mondain en kosmopolitisch, het eten speels, lekker en vol frisse smaken en de bediening is vlot.
«
»
14:10 | Roger van Damme: Bakken |
Vandaag legt Roger van Damme koffiekoeken in zijn bakkersdoos. Hij maakt er ronde met rozijnen en frangipane, en een hele resem met chocolade.
«
»
14:30 | De zomertafel |
Dominique Persoone & Lore Moerman maken zomerse gerechten.
«
»
15:10 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
15:35 | Lekker lang leven |
Volgens chef en diëtist Michaël Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
16:40 | Peppe's Sicilië |
Siculiana is niet groot, maar herbergt wel ongelooflijk veel mooie plekjes.
«
»
17:00 | De zomertafel |
Dagny Ros Asmundsdottir & Jeroen De Pauw maken zomergerechten.
«
»
17:30 | De dagschotel |
'De Dagschotel' is een kookprogramma waarbij elke keer een andere Njam!-chef makkelijke, budget- en gezinsvriendelijke gerechten klaarmaken.
«
»
17:45 | Culinair Thailand |
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
18:05 | Karola's Kitchen |
De ochtendrush! We kennen hem allemaal. Geen tijd voor niets. Daarom zet Karolien 2 voedzame ontbijtjes op het menu: een super simpele smoothie met aardbeien en jawel paprika. En ook ontbijtmuffins van appel. Perfect op voorhand te preppen.
«
»
18:30 | Het weekmenu |
Preirolletjes met gerookte zalm en bieslookpuree // Kalfslapjes in citroensaus met Griekse rijst // Pasta pesto van edamamebonen met groene groenten // Risotto van champigons met pancetta en rucola
«
»
19:15 | Veggie |
Philippe Van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groeten.
«
»
19:55 | De hofleverancier |
Driesterrenchef Gert De Mangeleer keert terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten, die met liefde gekweekt en verzorgd worden door zijn culinair onderlegde tuinman Bart Praet.
«
»
20:20 | Roger van Damme: Bakken |
Roger van Damme staat vandaag opnieuw in zijn bakkersmolen in Essen. Hij maakt deze keer een deeg waarvan je beter niet eet, maar dat wel ongelooflijk leuk is om te bakken: het zoutdeeg.
«
»
20:40 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt vandaag Italiaans met chef Peppe Giacomazza. Op het menu van het Italiaanse keukentalent staat tonijn op Siciliaanse wijze.
«
»
21:10 | Tot op de graat |
Johan Segers gaat vandaag aan de slag met krab. Deze powerkrab is de grootste die in onze Noordzee leeft en kan met haar scharen zonder problemen een potloot in twee breken!
«
»
21:30 | Soep! |
Fazantenroomsoep / Pompoensoep met gember en sinaasappel
«
»
22:15 | De Wereldkeuken |
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
23:00 | De dagschotel |
'De Dagschotel' is een kookprogramma waarbij elke keer een andere Njam!-chef makkelijke, budget- en gezinsvriendelijke gerechten klaarmaken.
«
»
23:15 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Michiel! Hij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ.
«
»
23:40 | Open vuur |
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
00:25 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt vandaag Italiaans met chef Peppe Giacomazza. Op het menu van het Italiaanse keukentalent staat tonijn op Siciliaanse wijze.
«
»
00:55 | De dagschotel |
Jan Buytaert - Gezoden varkensworst
«
»
01:10 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de leading lady van de Limburgse gastronomie: Breysem Anne-Sophie.
«
»
01:35 | De gastentafel |
In 'De Gastentafel' maakt telkens één van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet. Vandaag met Michaël Vrijmoed.
«
»
02:15 | In de Mix (magazine Njam) |
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
02:45 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt vandaag Italiaans met chef Peppe Giacomazza. Op het menu van het Italiaanse keukentalent staat tonijn op Siciliaanse wijze.
«
»
03:15 | Tot op de graat |
Johan Segers gaat vandaag aan de slag met krab. Deze powerkrab is de grootste die in onze Noordzee leeft en kan met haar scharen zonder problemen een potloot in twee breken!
«
»
03:30 | Soep! |
Fazantenroomsoep / Pompoensoep met gember en sinaasappel
«
»
03:45 | De Wereldkeuken |
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
04:25 | De dagschotel |
'De Dagschotel' is een kookprogramma waarbij elke keer een andere Njam!-chef makkelijke, budget- en gezinsvriendelijke gerechten klaarmaken.
«
»
04:40 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Michiel! Hij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ.
«
»
05:05 | Open vuur |
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
05:40 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt vandaag Italiaans met chef Peppe Giacomazza. Op het menu van het Italiaanse keukentalent staat tonijn op Siciliaanse wijze.
«
»