TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Moominvalley
Moominpapa voelt zich nutteloos en wil op avontuur. Moominmama stemt ermee in en het gezin maakt zich klaar om te vertrekken naar een klein eiland, ergens midden in de zee.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Plop leest een spannend verhaal over kabouters, die heel ver in het kabouterbos wonen. Zijn vrienden zijn vooral gefascineerd door de prenten. Zulke bruine kabouters hebben ze nog nooit gezien.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Kleuterprogramma.
«
»
06:25 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
06:50 Hallo K3
De meisjes van K3 zijn in de wolken. De Nederlandse prinses Máxima zal hen een bezoekje brengen. Maar... K3 kent niets van etiquette en koninklijk protocol.
«
»
07:15 Beesties
Dierenvrienden Shauni en actrice Charlotte combineren handige weetjes met een portie puur avontuur.
«
»
07:30 Beesties
Dierenvrienden Shauni en actrice Charlotte combineren handige weetjes met een portie puur avontuur.
«
»
07:45 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:05 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:25 Tarzan en Jane
Tarzan, Jane en de graaf komen erachter dat iemand de biologische boerderij van Greystoke in Schotland heeft verontreinigd met giftige pesticiden.
«
»
08:50 Verhalen uit Arcadia: 3 Onder
Een paar tienerkoninklijken en hun lijfwacht ontsnappen van hun thuisplaneet en proberen zich op aarde te mengen.
«
»
09:10 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
09:35 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: kipblokjes met polenta, groenten en een frisse yoghurtdressing & een romantisch dessert.
«
»
09:50 Tommy Teleshopping
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een vrouw vindt een wapen in de buggy die ze tweedehands heeft gekocht. Eric en Brigitte nemen de zaak meteen ernstig en gaan naar de verkoopster.
«
»
12:25 Lisa
Olivia dient haar ontslag in. Vic voelt dat zijn vader Jonas als een zoon begint te behandelen en wordt kinderlijk jaloers. Erik doet een poging om zich met Arthur te verzoenen.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Niko probeert krampachtig te bewijzen dat Erik Myriam mishandelt. Zjef wil hem tegen zichzelf beschermen. Viv slaagt erin om Jan jaloers te maken met haar date. Lars daagt niet meer op bij Fashion.
«
»
14:10 David
Vandaag vieren de families Klaerhout en Wellens de verloving van Sofie en Pieter. De gasten worden ontvangen in de feesttent, die in de tuin van haar ouderlijk huis is neergepoot.
«
»
14:35 David
Tijdens het verlovingsfeest waarschuwt Sofie haar jongere zus Delphine dat ze David met rust moet laten. Herman ziet met lede ogen dat Andrea en Frederik het goed met elkaar kunnen vinden.
«
»
15:05 Night Shift
Jordan en Krista proberen het slachtoffer van een motorongeluk te helpen. Ze brengen de man naar de dichtsbijzijnde operatiekamer, ook al is die in een dierenziekenhuis.
«
»
15:55 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:05 Cougar Town
Er kondigt zich een orkaan aan, waardoor Jules zin krijgt in een orkaanfeestje. Nu Lauries Skype-romance met haar soldaat voorbij is, wil Travis zijn kans wagen.
«
»
16:25 Cougar Town
Jules en Grayson kunnen niet anders dan nu al te gaan samenwonen en dat zorgt voor een aantal problemen. Ellie probeert te bewijzen dat ze sexier is dan Laurie.
«
»
16:45 Aspe
Schepen Thérèse Desmedt is in de running om de toekomstige burgemeester van Brugge te worden, wanneer ze de hulp van de LOD inroept.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een jongeman vindt een kogel in zijn brood. Eric en Brigitte trekken op onderzoek uit. Een kinderfiets wordt gevonden aan een vijver, maar van een kind is geen enkel spoor.
«
»
18:20 Lisa
Jonas begrijpt niks van de keuze van Lisa. Lars heeft een vraag voor Olivia. Arthur is bijzonder nerveus voor de komst van de jongeren. Aan de toog bij Remco barst Pilar plots in tranen uit.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:05 Familie
Guido zoekt een oplossing voor de coke die hij verloren is. Hij beseft echter dat open kaart spelen met Mira de enige optie is. Zij zet hem ondertussen nog feller onder druk.
«
»
20:35 Huis Gemaakt
De koppels zetten alles op alles om hun huizen er zo goed mogelijk te laten uitzien alvorens de jury en de kijkers die langskomen hun laatste punten uitdelen.
«
»
22:00 Andy op patrouille
Andy blikt samen met zijn eigen Brusselse politiecollega's terug op zijn bezoek aan buitenlandse politieteams.
«
»
23:00 Wat als?
Compilatie van de beste en absurdste sketches uit het derde seizoen.
«
»
23:40 Night Shift
Jordan en Krista proberen het slachtoffer van een motorongeluk te helpen. Ze brengen de man naar de dichtsbijzijnde operatiekamer, ook al is die in een dierenziekenhuis.
«
»
00:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Tommy Teleshopping
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Brandweerman Sam
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers