Mariah Carey stoot Wham! van de troon in 'Kerst Top 100' op Joe

vrijdag 21 december 2018
Foto: Joe - © MEDIALAAN 2018

Vrijdag 21 december stond Joe helemaal in het teken van de beste kerstmuziek. Het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx presenteerde vanuit het Joe Christmas House op de grote markt in Antwerpen de 'Kerst Top 100'.

Van 9.00 tot 17.00 passeerden de 100 favoriete kerstnummers gekozen door de Joe-luisteraars.


De Joe-luisteraars stemden ‘All I Want For Christmas’ van Mariah Carey massaal op nummer 1 en zij stoot zo Wham! Van de troon. ‘Last Christmas’ van Wham! eindigde toch nog op een verdienstelijke tweede plaats. ‘Do They Know It’s Christmas?’ van Band Aid sluit de top 3 af.

Xavier De Baere is de hoogst genoteerde Belg in de lijst op plaats 32 met ‘Formidabele Kerstmis’. Urbanus, Jan De Wilde en Jasper Steverlinck duiken ook op in de lijst.

De top 10 van de Kerst Top 100:

1. Mariah Carey - All I Want For Christmas
2. Wham! - Last Christmas
3. Band Aid - Do They Know It's Christmas?
4. Jona Lewie - Stop The Cavalry
5. Chris Rea - Driving Home For Christmas
6. John Lennon - Happy Xmas (War Is Over)
7. Slade - Merry Xmas Everybody
8. Michael Bubble - Christmas
9. Paul McCartney - Wonderful Christmas Time
10. Train - Shake Up Christmas

Wie de Joe-dj’s eens aan het werk wil zien, kan nog tot 31 december terecht op de Grote Markt in Antwerpen. Zij maken elke dag live radio van 12.00 tot 23.00 in het Joe Christmas House.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers