Nieuw bij 'MAX Vakantieman': Koen met de Kaart

maandag 27 mei 2019

Maandag startte 'MAX Vakantieman' bij MAX op NPO 1. Hierin keert onder andere de legendarische kaart terug. En niet alleen op televisie!

In de online serie Koen met de Kaart gaat verslaggever Koen Bugter met wereldkaart onder de arm naar dé toeristische plekken van ons land. Hij stelt onze reizende gasten de vraag: where are you right now? Oftewel; 'waar bent u nu?' Koen met de Kaart is elke maandagmiddag vanaf 16.00 uur te bekijken op de Facebookpagina van 'MAX Vakantieman' en NPO 1.


Waar op televisie in 'MAX Vakantieman' de Nederlandse vakantiegangers worden bevraagd, test Koen de topografische kennis van buitenlandse toeristen ín Nederland. Maar Koen wil meer van hen weten. Nederland wordt een steeds populairder vakantieland: de hoofdstad kan al die bezoekers niet meer aan en dagelijks worden er busladingen met toeristen afgezet op plekken als Giethoorn en de Kaasmarkt van Gouda. Wat doén al die toeristen eigenlijk in Nederland? En wat vinden ze zo leuk, lekker of mooi in ons land?

Koen met de Kaart doet in 11 afleveringen onder andere Amsterdam, Giethoorn, Gouda, Utrecht en de Zaanse Schans aan. Kortom; wie naar Koen met de Kaart kijkt, is voor even toerist in eigen land.

Aflevering 1: De Dam in Amsterdam
In Koen met de Kaart vraagt verslaggever Koen elke week aan toeristen ín Nederland of ze willen aanwijzen waar ze zijn. Dat levert hilarische momenten op. Maar Koen wil meer van hen weten. Wat doén onze buitenlandse gasten eigenlijk in Nederland? En wat vinden ze zo leuk, lekker of mooi in ons land?

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' - finale (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

In de spannende finale strijden de bakkers nog n laatste keer en wordt de winnaar beloond met de iconische 'Bake Off'-trofee.

'Bake Off Vlaanderen', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers