Brengt SBS6 na 'Lingo' ook 'Man Bijt Hond' terug?

vrijdag 12 juli 2019

SBS6 denkt erover na om het dagelijkse magazine 'Man Bijt Hond' nieuw leven in te blazen. Dat schrijft Nederlandse én Vlaamse media. 'Man Bijt Hond' is een oorspronkelijk Vlaams format en liep van 1999 tot 2015 bij KRO-NCRV.

'Man Bijt Hond' won ooit een award als meest 'beeldbepalend' programma van Nederland. De iconische krijtwitte hond op een zwarte achtergrond waarmee het programma steevast begon, zit in het collectieve geheugen van Nederland.


Zoals bekend werkt SBS6 aan een gloednieuwe vooravond voor het najaar. Eerder raakte al bekend dat Jan Versteegh de nieuwe versie van 'Lingo' zal gaan presenteren. Een terugkeer van 'Man Bijt Hond' ligt nu ook op tafel bij SBS6.

SBS6 heeft zelf nog niet gecommuniceerd over een mogelijke terugkeer van SBS6.

Bron: RTL Boulevard

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers