Brengt SBS6 na 'Lingo' ook 'Man Bijt Hond' terug?

vrijdag 12 juli 2019

SBS6 denkt erover na om het dagelijkse magazine 'Man Bijt Hond' nieuw leven in te blazen. Dat schrijft Nederlandse n Vlaamse media. 'Man Bijt Hond' is een oorspronkelijk Vlaams format en liep van 1999 tot 2015 bij KRO-NCRV.

'Man Bijt Hond' won ooit een award als meest 'beeldbepalend' programma van Nederland. De iconische krijtwitte hond op een zwarte achtergrond waarmee het programma steevast begon, zit in het collectieve geheugen van Nederland.


Zoals bekend werkt SBS6 aan een gloednieuwe vooravond voor het najaar. Eerder raakte al bekend dat Jan Versteegh de nieuwe versie van 'Lingo' zal gaan presenteren. Een terugkeer van 'Man Bijt Hond' ligt nu ook op tafel bij SBS6.

SBS6 heeft zelf nog niet gecommuniceerd over een mogelijke terugkeer van SBS6.

Bron: RTL Boulevard

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Het team van Safety First gaat een dag op cursus bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek Safety First. Dirk is bloednerveus. Hij verplicht iedereen in uniform te komen, maar dat ligt gevoelig bij Ingrid. Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren. Geen gemakkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa ook aanwezig is. Vanessa is een ex van Smos die hem tot zijn grote frustratie niet meer herkent.

'Safety First', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers