Opnames van nieuwe Netflix Original serie 'White Lines' gestart op Ibiza

zaterdag 15 juni 2019
Foto: © coopr/Netflix 2019

De opnames van de nieuwe Netflix Original serie 'White Lines' zijn van juni tot oktober op De Balearen, waaronder Mallorca en Ibiza. De serie bestaat uit 10 afleveringen van 60 minuten.

Wanneer het lichaam van een legendarische DJ uit Manchester twintig jaar na zijn mysterieuze verdwijning op Ibiza wordt ontdekt, keert zijn zus terug naar het prachtige Spaanse eiland om erachter te komen wat er is gebeurd. Haar onderzoek leidt haar door een spannende wereld van dansclubs, leugens en cover-ups. En op een plek waar mensen graag hun grenzen opzoeken, wordt ze zelf ook geconfronteerd met haar eigen donkere kanten.


Cast & crew
Regie: Nick Hamm, Luis Prieto, Ashley Way en Alvaro Brechner.
Producers: Andy Harries en Sharon Hughff executive producing voor Left Bank Pictures ('The Crown') en geproduceerd door  Chris Croucher. Álex Pina en Cristina López Ferraz produceren namens Vancouver Media ('La Casa De Papel').
Schrijver: Álex Pina.
Cast: Laura Haddock ('Guardians of the Galaxy', 'Transformers: The Last Knight'), Marta Milans ('Shazam', 'The Pier'), Juan Diego Botto ('Good Behavior'), Nuno Lopes ('Saint George', 'Lines of Wellington'), Daniel Mays ('Line of Duty', 'Rogue One: A Star Wars Story'), Laurence Fox ('Victoria', 'Lewis') en Angela Griffin ('Turn Up Charlie', 'The Detail').

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers