Nieuwe 'Flintstones'-serie in ontwikkeling

vrijdag 12 juli 2019

Warner Bros. werkt aan een nieuwe animatieserie van 'The Flintstones'. Dat bericht het Algemeen Dagblad. Het zou gaan om een 'geanimeerde serie voor volwassenen' die in primetime zou uitgezonden worden.

Voorlopig is nog niet bekend welk Amerikaans netwerk de serie zal uitzenden. De originele 'Flintstones' waren van 1960 tot 1966 te zien op ABC. De reeks telt zo'n 150 afleveringen die nog geregeld wereldwijd worden (her)uitgezonden. Daarnaast werden er ook twee films gemaakt en twee keer een spin-offserie, die beiden niet succesvol waren.


Bron: ad.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers