Kapers op de kust en nog meer verjaardagscadeau's in 'Ex On The Beach: Double Dutch'

zaterdag 1 december 2018
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2018

In de vorige aflevering van MTV's 'Ex On The Beach: Double Dutch' was te zien hoe Diaz hoopte op een verjaardagskadootje van Viktor, verhuisde Brody uit de kamer van Lena en kwamen niet 1, maar 2 hete exen uit de zee.

De sexy Angelica, ex van Diaz - (en Robin..?) - en Viktor's knappe ex Renan maakten hun entree in de villa.


Nog nat achter de oren wordt Renan meteen met Djessy op date gestuurd, samen gaan ze gezellig aan de zwier. Maar Renan komt niet alleen om gezellig te dansen.

De avond valt en villa wordt omgetoverd voor een vette jungle party, waarin onze Tarzan Diaz zich natuurlijk als een vis in het water voelt. De panterprints worden uit de koffers getoverd, de drank vloeit rijkelijk, let's party!

Tijdens het feestje gaat Brody gaat op kaperspad, werk maken van zijn nieuwste projectje, maar dat heeft meteen consequenties. We zouden bijna vergeten dat de Tablet of Terror ook op Curaçao is en de volgende ochtend worden Elias, Brody en Djessy naar het strand gestuurd.

Robin wordt ondertussen voor zijn verjaardag op date gestuurd met Angelica en Lena en ontvangt al snel zijn eerste kadootje... Dat valt bij terugkomst niet zo goed bij Stacy.. Ondanks de girlbeef heeft onze Elias nog altijd maar één focus.. En Diaz is er sowieso wel klaar mee..

Wil je weten op wie Brody zijn zinnen heeft gezet, waarom Diaz het niet meer zit zitten, of Robin nog meer verjaardagskado's ontvangt en welke ex er nu weer op het strand aanspoelt?

Check a.s. zondag om 22.00 uur in de vierde aflevering van 'Ex on the Beach: Double Dutch' op MTV en daarna op mtv.nl en in de MTV Play App.

Meteen na de aflevering is er dit seizoen een 'Meekijken Met...' op zender, waarin MTV-host Koen Kardashian met een van de singles de uitzending bekijkt. Om 23.00 uur zie je op MTV hoe Brody de aflevering bekijkt met zijn vrienden, broer en een oude bekende...

Direct na de uitzending kun je de aflevering bekijken op de MTV play app en op mtv.nl. Daar vind je daarnaast toffe exclusieve content, zoals op dinsdag Het verhaal achter de ex - waarin de original en de ex beiden hun verhaal vertellen over hun relatie met elkaar. Ergens in het midden ligt vast de waarheid.

'Ex On The Beach: Double Dutch', elke zondag om 22.00 uur op MTV. Kun je er geen genoeg van krijgen? Check alles over 'Ex On The Beach: Double Dutch' op mtv.nl en in de MTV Play App.

'Ex on the Beach: Double Dutch' wordt geproduceerd door No Pictures Please, onderdeel van Fremantle. De digitale content wordt geproduceerd door Tigris Media BV.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

Van 28 november tot 5 december kunnen de Open VLD-leden kiezen wie de opvolger wordt van huidig voorzitter Guy Verhofstadt. Open VLD verkeert in crisis na de nederlaag bij de jongste regionale verkiezingen. Tussen 2003 en 2009 verloor de partij 400.000 kiezers. Open VLD viel ook pijnlijk uit de boot bij de onderhandelingen over de vorming van een nieuwe Vlaamse regering. Hoe willen de drie kandidaat-voorzitters de achteruitgang keren? Terzake ging ook praten met de traditionele achterban van de liberalen, de kleine zelfstandigen. Waar leggen zij de oorzaak voor wat fout gelopen is? En welke richting vinden zij dat hun partij uit moet? Verder schetst het programma ook een profiel van de drie kandidaten. Waar staan ze voor en hoe denken ze hun partij uit het slop te trekken?

'Terzake', om 20.00 uur op Canvas.

Dossiers