Exclusieve content 'Ex on The Beach: Double Dutch' online

dinsdag 15 januari 2019
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2019

De afgelopen negen weken heb je in het vierde seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch' de avonturen kunnen volgen van onze 8 sexy Nederlandse en Vlaamse singles.

Brody, Diaz, Djessy, Elias, Lena, Robin, Stacy en Viktor vertrokken voor een zonnige vakantie naar het tropische Curaçao. En hoewel het gezellig en leuk van start ging, verschenen de eerste donkere wolken al snel aan de heldere hemel van het prachtige eiland.


De Tablet of Terror zorgde voor voldoende leuke, maar ook veel minder leuke verrassingen, terwijl er langzaamaan steeds meer Exen aanspoelden op het strand. De één kwam voor verzoening, de ander was uit op wraak. Elke twist en nieuwe aankomst garandeerde weer meer drama!

Angelica, Harrie, Jim, Kevin, Kim, Mezdi, Renan, Renske, Ricardo, Sabrina, Samantha, Yasmine en YinYin - allemaal maakten ze hun opwachting in de villa. En niet getreurd, want hoewel we ze afgelopen zondag op het strand hebben uitgezwaaid, kun je in 10 online specials de aankomende weken checken hoe het nu met ze gaat!

Wil je weten hoe het nu met onze strandgangers is? Check vanaf morgen elke woensdag en vrijdag (m.u.v. maandag 26 januari) 'Wat gebeurde er next?' op mtv.nl & mtv.be, in de MTV play app en op het Youtube kanaal van MTV!

Het vierde seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch' is populairder dan ooit! De afleveringen zorgden voor meer dan 16,5 miljoen streams op de website en de MTV play app en de exclusieve online video's werden meer dan 7 miljoen keer gestreamed op YouTube.

Wil je alle afleveringen nog eens bekijken? Dat kan op www.mtv.nl en www.mtv.be en via de MTV play app. Ook zenden we op 14 februari vanaf 20.00 uur een marathonuitzending uit van 'Ex on the Beach: Double Dutch', waarin het hele seizoen nog eens voorbij komt: zet de popcorn maar klaar! Op zaterdag 16 februari sluiten we om 22.30 uur af met een on-air recap van de Wat gebeurde er next?- specials op MTV.

Daarnaast vind je op mtv.nl, mtv.be en de MTV play app toffe exclusieve video's, zoals Meekijken met, gepresenteerd door Koen Kardashian, waarbij hij met een van de deelnemers en zijn of haar vrienden en familie de aflevering bekijkt en leuke clips zoals: 'The Morning After The Night Before', 'Het Verhaal Achter de Ex' en de 'Most Likely Tag'.

'Ex on the Beach: Double Dutch' wordt geproduceerd door No Pictures Please, onderdeel van Fremantle. De digitale content wordt geproduceerd door Tigris Media BV.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

Van 28 november tot 5 december kunnen de Open VLD-leden kiezen wie de opvolger wordt van huidig voorzitter Guy Verhofstadt. Open VLD verkeert in crisis na de nederlaag bij de jongste regionale verkiezingen. Tussen 2003 en 2009 verloor de partij 400.000 kiezers. Open VLD viel ook pijnlijk uit de boot bij de onderhandelingen over de vorming van een nieuwe Vlaamse regering. Hoe willen de drie kandidaat-voorzitters de achteruitgang keren? Terzake ging ook praten met de traditionele achterban van de liberalen, de kleine zelfstandigen. Waar leggen zij de oorzaak voor wat fout gelopen is? En welke richting vinden zij dat hun partij uit moet? Verder schetst het programma ook een profiel van de drie kandidaten. Waar staan ze voor en hoe denken ze hun partij uit het slop te trekken?

'Terzake', om 20.00 uur op Canvas.

Dossiers