Exclusieve content 'Ex on The Beach: Double Dutch' online

dinsdag 15 januari 2019
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2019

De afgelopen negen weken heb je in het vierde seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch' de avonturen kunnen volgen van onze 8 sexy Nederlandse en Vlaamse singles.

Brody, Diaz, Djessy, Elias, Lena, Robin, Stacy en Viktor vertrokken voor een zonnige vakantie naar het tropische Curaçao. En hoewel het gezellig en leuk van start ging, verschenen de eerste donkere wolken al snel aan de heldere hemel van het prachtige eiland.


De Tablet of Terror zorgde voor voldoende leuke, maar ook veel minder leuke verrassingen, terwijl er langzaamaan steeds meer Exen aanspoelden op het strand. De één kwam voor verzoening, de ander was uit op wraak. Elke twist en nieuwe aankomst garandeerde weer meer drama!

Angelica, Harrie, Jim, Kevin, Kim, Mezdi, Renan, Renske, Ricardo, Sabrina, Samantha, Yasmine en YinYin - allemaal maakten ze hun opwachting in de villa. En niet getreurd, want hoewel we ze afgelopen zondag op het strand hebben uitgezwaaid, kun je in 10 online specials de aankomende weken checken hoe het nu met ze gaat!

Wil je weten hoe het nu met onze strandgangers is? Check vanaf morgen elke woensdag en vrijdag (m.u.v. maandag 26 januari) 'Wat gebeurde er next?' op mtv.nl & mtv.be, in de MTV play app en op het Youtube kanaal van MTV!

Het vierde seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch' is populairder dan ooit! De afleveringen zorgden voor meer dan 16,5 miljoen streams op de website en de MTV play app en de exclusieve online video's werden meer dan 7 miljoen keer gestreamed op YouTube.

Wil je alle afleveringen nog eens bekijken? Dat kan op www.mtv.nl en www.mtv.be en via de MTV play app. Ook zenden we op 14 februari vanaf 20.00 uur een marathonuitzending uit van 'Ex on the Beach: Double Dutch', waarin het hele seizoen nog eens voorbij komt: zet de popcorn maar klaar! Op zaterdag 16 februari sluiten we om 22.30 uur af met een on-air recap van de Wat gebeurde er next?- specials op MTV.

Daarnaast vind je op mtv.nl, mtv.be en de MTV play app toffe exclusieve video's, zoals Meekijken met, gepresenteerd door Koen Kardashian, waarbij hij met een van de deelnemers en zijn of haar vrienden en familie de aflevering bekijkt en leuke clips zoals: 'The Morning After The Night Before', 'Het Verhaal Achter de Ex' en de 'Most Likely Tag'.

'Ex on the Beach: Double Dutch' wordt geproduceerd door No Pictures Please, onderdeel van Fremantle. De digitale content wordt geproduceerd door Tigris Media BV.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

BH 90210 2019 BH 90210 BH90210

Tori probeert de opstart in goede banen te leiden. Jason en Ian hebben huwelijksproblemen, Jennie ontmoet haar nieuwe bodyguard, Brian aanvaardt een nieuwe assistent en Gabby vraagt Christines advies. Ondertussen komt een bekend gezicht de groep helpen.

'BH90210', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers