Voetbalfans ontevreden over Belgacom TV

woensdag 28 november 2007

Een aantal gebruikers van Belgacom TV zijn niet te spreken over de manier waarop de telecomreus zijn afspraken niet nakomt. Op zijn website belooft Belgacom TV immers dat de abonnees van het pakket Classic + op vrijdag -en zondagavond gratis naar enkele voetbaltoppers kunnen kijken. Vrijdag blijven ze echter op hun honger zitten.

Belg

acom TV komt vrijdag zijn belofte niet na. De voetbaltopper Anderlecht-Standard is niet gratis te volgen, 'een gevolg van miscommunicatie', aldus Belgacom.

Alleen abonnees van het All Foot-pakket kunnen de match volgen. Volgens Belgacom moeten de matchen van Standard, Anderlecht, Genk en Club Brugge voorbehouden worden voor de betalende abonnees. In ruil krijgen de klanten van Classic + op zaterdagavond de minder belangrijke match gratis aangeboden. Dit weekend is dat Charleroi-Zulte Waregem. Belgacom wil zich hiermee verontschuldigen voor de eventuele miscommunicatie.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers