'Temptation Island'-duo veilt zichzelf op eBay.be

vrijdag 24 april 2009

Na alle avontuurtjes op 'Temptation Island' laten Chris en Katrien zich van hun beste kant zien voor het goede doel. De twee deelnemers van het VT4-programma veilen een avondje uit ten voordele van Sensoa.

Op d

e veilingswebsite Ebay.be kan je bieden op een date met Chris of Katrien. De actie is op poten gezet door studenten journalistiek van de Katholieke Hogeschool Mechelen. De opbrengst gaat naar Sensoa, het Vlaams service- en expertisecentrum voor seksuele gezondheid en hiv.

In een reactie in de krant Het Nieuwsblad was Chris nogal zeker van zichzelf: 'Gezien de populariteit van het programma zou het kunnen dat op mij meer wordt geboden dan op Katrien.'

Maar de fans hebben ondertussen ander geoordeeld. Momenteel wordt er 5,50 euro geboden voor een date met Chris terwijl een date met zijn vriendin Katrien al goed is voor 102,50 euro.

Zin in een date? Je kan nog tot 1 mei bieden.

DOSSIER: 'Temptation Island: De 7 Hoofdzonden' (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Carmen en Xavier zijn zondag vijfentwintig jaar getrouwd. Carmen verwacht dan ook iets heel speciaals. Xavier is dat echter vergeten en is te veel in paniek om nog iets te verzinnen. Carmen denkt echter dat Xavier komedie speelt en bereidt zich dan ook voor op de verrassing van haar leven. Boma wordt ereburger, maar dit mag nog niet geweten zijn. Hij verneemt van Bieke dat de ereburger een ballonvlucht aangeboden krijgt. Het probleem is dat hij ongelooflijk veel last van hoogtevrees heeft. Boma wil zich echter niet laten kennen.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op En.

Dossiers