'Temptation Island'-duo veilt zichzelf op eBay.be

vrijdag 24 april 2009

Na alle avontuurtjes op 'Temptation Island' laten Chris en Katrien zich van hun beste kant zien voor het goede doel. De twee deelnemers van het VT4-programma veilen een avondje uit ten voordele van Sensoa.

Op d

e veilingswebsite Ebay.be kan je bieden op een date met Chris of Katrien. De actie is op poten gezet door studenten journalistiek van de Katholieke Hogeschool Mechelen. De opbrengst gaat naar Sensoa, het Vlaams service- en expertisecentrum voor seksuele gezondheid en hiv.

In een reactie in de krant Het Nieuwsblad was Chris nogal zeker van zichzelf: 'Gezien de populariteit van het programma zou het kunnen dat op mij meer wordt geboden dan op Katrien.'

Maar de fans hebben ondertussen ander geoordeeld. Momenteel wordt er 5,50 euro geboden voor een date met Chris terwijl een date met zijn vriendin Katrien al goed is voor 102,50 euro.

Zin in een date? Je kan nog tot 1 mei bieden.

DOSSIER: 'Temptation Island: De 7 Hoofdzonden' (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Advocaat Andrew Beckett krijgt, kort na zijn promotie, te horen dat hij wordt ontslagen. Zijn werkgever geeft als reden dat hij een opdracht verknoeid heeft. Maar Andy denkt daar anders over: hij vermoedt dat het advocatenkantoor ondekt heeft dat hij homoseksueel is en aids heeft en dat dat de reden voor zijn ontslag is. In een wereld vol onbegrip en intolerantie vecht hij voor gerechtigheid.

'Philadelphia', film uit 1993 met oa. Tom Hanks en Denzel Washington, om 21.25 uur op En.

Dossiers