'Temptation Island'-duo veilt zichzelf op eBay.be

vrijdag 24 april 2009

Na alle avontuurtjes op 'Temptation Island' laten Chris en Katrien zich van hun beste kant zien voor het goede doel. De twee deelnemers van het VT4-programma veilen een avondje uit ten voordele van Sensoa.

Op d

e veilingswebsite Ebay.be kan je bieden op een date met Chris of Katrien. De actie is op poten gezet door studenten journalistiek van de Katholieke Hogeschool Mechelen. De opbrengst gaat naar Sensoa, het Vlaams service- en expertisecentrum voor seksuele gezondheid en hiv.

In een reactie in de krant Het Nieuwsblad was Chris nogal zeker van zichzelf: 'Gezien de populariteit van het programma zou het kunnen dat op mij meer wordt geboden dan op Katrien.'

Maar de fans hebben ondertussen ander geoordeeld. Momenteel wordt er 5,50 euro geboden voor een date met Chris terwijl een date met zijn vriendin Katrien al goed is voor 102,50 euro.

Zin in een date? Je kan nog tot 1 mei bieden.

DOSSIER: 'Temptation Island: De 7 Hoofdzonden' (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

De broers MacManus hebben de afgelopen acht jaar samen met hun vader op een afgelegen schapenboerderij in Ierland gewoond. Op een dag krijgen ze van hun oom te horen dat ze worden verdacht van de moord op een priester uit Boston. De jongens moeten terugkeren naar Boston om te bewijzen dat zij de moord niet op hun geweten hebben en om de man te vinden die hen valselijk heeft beschuldigd.

'The Boondock Saints II: All Saints Day', film uit 2009 met oa. Sean Patrick Flannery, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers