'Temptation Island'-duo veilt zichzelf op eBay.be

vrijdag 24 april 2009

Na alle avontuurtjes op 'Temptation Island' laten Chris en Katrien zich van hun beste kant zien voor het goede doel. De twee deelnemers van het VT4-programma veilen een avondje uit ten voordele van Sensoa.

Op d

e veilingswebsite Ebay.be kan je bieden op een date met Chris of Katrien. De actie is op poten gezet door studenten journalistiek van de Katholieke Hogeschool Mechelen. De opbrengst gaat naar Sensoa, het Vlaams service- en expertisecentrum voor seksuele gezondheid en hiv.

In een reactie in de krant Het Nieuwsblad was Chris nogal zeker van zichzelf: 'Gezien de populariteit van het programma zou het kunnen dat op mij meer wordt geboden dan op Katrien.'

Maar de fans hebben ondertussen ander geoordeeld. Momenteel wordt er 5,50 euro geboden voor een date met Chris terwijl een date met zijn vriendin Katrien al goed is voor 102,50 euro.

Zin in een date? Je kan nog tot 1 mei bieden.

DOSSIER: 'Temptation Island: De 7 Hoofdzonden' (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Harvard-student Mark Zuckerberg is net gedumpt door zijn vriendin Erica. Terug in het studentenhuis begint hij meteen aan een heuse wraakactie. Samen met zijn beste vriend Eduardo Saverin schrijft hij in n nacht de code voor 'Facemash', een website waar gebruikers uit twee willekeurige studentes kunnen kiezen wie de aantrekkelijkste is. De site is zo populair bij de studenten dat de servers op de campus crashen. Zuckerberg wordt geschorst, maar de tweelingbroers Winklevoss, leden van een prestigieuze studentenclub, zoeken hem op om zijn revolutionaire idee uit te werken.

'The Social Network', film uit 2010 met oa. Justin Timberlake en Andrew Garfield, om 20.35 uur op Q2.

Dossiers