Rode Neuzen Scholen maken kans op een optreden van Niels Destadsbader

dinsdag 28 mei 2019
Foto: Qmusic- © MEDIALAAN 2018

Leuk nieuws over Rode Neuzen Dag dinsdagochtend in de Qmusic-ochtendshow van Sam De Bruyn, Heidi Van Tielen en Wim Oosterlinck.

Zoals eerder bekendgemaakt wil Rode Neuzen Dag dit jaar van zoveel mogelijk scholen in Vlaanderen een Rode Neuzen School maken. Het ochtendtrio stuurde vanmorgen als verrassing Qmusic-collega Sean Dhondt naar het GO! Atheneum Willebroek - Campus Vaartland. Zij waren de eerste middelbare school die zich dit jaar hadden aangemeld als Rode Neuzen School in Vlaanderen en dat verdiende een verrassing. Sean kwam een bezoek brengen aan de middelbare school om hen op een leuke manier te bedanken: hij had een rode loper mee en de 'verzamelde wereldpers' om de leerlingen te verwelkomen op school. Dat was niet alles, Sean had ook een groot nieuwtje bij: uit alle scholen die zich voor de zomer aanmelden als Rode Neuzen School, wordt 1 school gekozen die een exclusief optreden van Niels Destadsbader op hun school wint.


Niels Destadsbader: 'Ik ben er zeker van dat jongeren zullen laten zien dat ze er zijn voor elkaar. 1 school krijgt er alvast de plezantste dag van het schooljaar voor terug! Daar zal ik, samen met mijn band, persoonlijk voor zorgen. Komaan, gasten! Kom maar op met die inschrijvingen!'

Scholen kunnen zich als Rode Neuzen School aanmelden op rodeneuzendag.be. Op maandag 3 juni kondigt Rode Neuzen Dag een nieuw optreden aan dat Rode Neuzen Scholen kunnen winnen.

De vierde editie van Rode Neuzen Dag op 29 november 2019 zet dit jaar in op het mentaal, fysiek en sociaal weerbaarder maken van jongeren in Vlaanderen. De goeddoelactie van VTM, Qmusic, HLN en Belfius wil van zoveel mogelijk scholen in Vlaanderen een Rode Neuzen School maken.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo vier logo 4 logo

Anouk en Matthijs hebben last van keuzestress: door hun besluiteloosheid zijn ze al twee jaar op zoek naar een woning. Martijn en co to the rescue! Je kijkt deze zomer naar de Nederlandse versie van het populaire programma 'Blind Gekocht!'.

'Kopen Zonder Kijken', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers