Nieuw in het digitale pakket van Telenet : TMFparty

dinsdag 7 november 2006

Vanaf woensdag 8 november komt er voor alle Telenet abonnees die een abonnement hebben op het Kids & Music Pack een kersverse digitale muziekzender bij: TMF PARTY!

D


e naam zegt eigenlijk alles ; op TMF PARTY is het altijd feest. Op het menu: massa's clubmuziek, de beste dance, disco en house floorfillers. Kortom, de ideale opwarmer voor een avondje uit.

Of bouw je liever zelf je eigen feestje met vrienden thuis? Geen probleem, TMF Party zorgt voor de beste beats en tovert in een mum van tijd je huiskamer om tot een heuse club !!

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers