MTV, Nickelodeon en TMF nu ook bij Belgacom TV

vrijdag 30 maart 2007

MTV, Nickelodeon en TMF zijn vanaf nu ook beschikbaar bij Belgacom TV. MTV Networks en Belgacom bereikten daarover onlangs een akkoord.

D


e Belgacom-klanten kunnen vanaf vandaag genieten van de drie grote zenders van MTV Networks. Nickelodeon, TMF en MTV worden immers toegevoegd aan het basispakket Classic+, zowel in Vlaanderen als in WalloniŽ. Daarmee vult Belgacom het laatste grote hiaat in zijn zenderpakket op. MTV Networks was immers de enige grote mediagroep die nog geen akkoord had met het telecombedrijf.

MTV Networks had immers lange tijd een exclusiviteitscontract met Belgacoms grote concurrent, Telenet. Daar kwam begin dit jaar een einde aan, zodat de weg openlag voor Belgacom om de zenders aan zich ! te binden. Uiteraard blijven MTV, TMF en Nickelodeon ook beschikbaar bij Telenet Digital TV en iN.Di.

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo vier logo 4 logo

Anouk en Matthijs hebben last van keuzestress: door hun besluiteloosheid zijn ze al twee jaar op zoek naar een woning. Martijn en co to the rescue! Je kijkt deze zomer naar de Nederlandse versie van het populaire programma 'Blind Gekocht!'.

'Kopen Zonder Kijken', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers