MTV, Nickelodeon en TMF nu ook bij Belgacom TV

vrijdag 30 maart 2007

MTV, Nickelodeon en TMF zijn vanaf nu ook beschikbaar bij Belgacom TV. MTV Networks en Belgacom bereikten daarover onlangs een akkoord.

D


e Belgacom-klanten kunnen vanaf vandaag genieten van de drie grote zenders van MTV Networks. Nickelodeon, TMF en MTV worden immers toegevoegd aan het basispakket Classic+, zowel in Vlaanderen als in Wallonië. Daarmee vult Belgacom het laatste grote hiaat in zijn zenderpakket op. MTV Networks was immers de enige grote mediagroep die nog geen akkoord had met het telecombedrijf.

MTV Networks had immers lange tijd een exclusiviteitscontract met Belgacoms grote concurrent, Telenet. Daar kwam begin dit jaar een einde aan, zodat de weg openlag voor Belgacom om de zenders aan zich ! te binden. Uiteraard blijven MTV, TMF en Nickelodeon ook beschikbaar bij Telenet Digital TV en iN.Di.

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Elise Donner is mede-eigenaar van het reisbureau van haar harteloze ex-man. Sinds de scheiding maakt hij het Elise op verschillende manieren erg lastig. Elise heeft het plan met Kerstmis een date te vinden, om haar ex jaloers te maken. Daarnaast wil ze de feestdagen ook niet in haar eentje doorbrengen. Per toeval ontmoet Elise in een winkelcentrum Nick, een knappe en machtige advocaat. Nick is ook alleenstaand en er ontstaat meteen een band tussen de twee.

'The Mistletoe Promise', om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers