Marie Verhulst wordt nieuw schermgezicht van Studio 100 TV

zaterdag 19 mei 2018
Foto: © Studio 100 2018

James Cooke en Joyce Beullens kondigden een verrassing van formaat aan op Studio 100 TV! Marie Verhulst werd immers voorgesteld als nieuw gezicht van de zender.

Samen met de bestaande schermgezichten James en Joyce zal Marie een vaste waarde worden op Studio 100 TV. Zo leert Marie je creatief omgaan met recycleerbaar knutselmateriaal in haar eigen rubriek 'Opnieuw Gloednieuw' én geeft ze taaltips en leuke wist-je-datjes over je favoriete vakantielanden.

Marie Verhulst: 'Ik ben zo blij dat ik vanaf vandaag op Studio 100 TV te zien ben! James, Joyce en ik gaan echt nog heel leuke dingen doen en ons vooral amuseren, samen met onze kijkers! Er liggen nog heel wat mooie plannen op tafel, om naar uit te kijken!'

Sofie De Greef, head of channels: 'Marie is voor mij de perfecte aanvulling binnen het doldwaze team van Studio 100 TV presentatoren. Ze is enorm graag gezien bij kinderen en straalt helemaal het DNA van Studio 100 TV uit: op zoek naar avontuur, met veel gevoel voor humor en een echte vriendin voor alle kijkers! Ik ben dan ook enorm blij dat ze niet lang moest nadenken over de vraag of ze ons derde tv-gezicht wou worden.'

Marie Verhulst
Marie Verhulst (14-09-1995) is geboren in Brasschaat en woont in Antwerpen. Ze zong in het Studio 100 Kinderkoor waarmee ze meedeed aan grote shows zoals het Studio 100 Zomerfestival en de Grote Sinterklaasshow. Het jonge publiek kent haar vooral als 'Charlie' uit de populaire jongerenserie 'Ghost Rockers'. Daarnaast duikt ze regelmatig op in verschillende hoedanigheden op het kleine scherm.

Haar levensmotto? 'Ik leef van dag tot dag en laat alles op me afkomen!'

Grootse plannen!
Naast een kersvers zendergezicht heeft Studio 100 TV nog heel wat plannen in petto! Vanaf 1 juni zal de gloednieuwe reeks 'Blinky Bill' exclusief te zien zijn op de zender. Speciaal voor deze nieuwe reeks zongen de drie schermgezichten van Studio 100 TV de begin-generiek en een videoclip in.

Tot slot zal er vanaf september een spannend nieuw programma op de Studio 100 TV-buis komen waarbij kinderen de drie schermgezichten mogen uitdagen. Kinderen kunnen zich alvast inschrijven op de compleet vernieuwde website van Studio 100 TV.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eviva Espa√Īa - Annemie Struyf

In Carboneras maakt Sabah een afspraak om haar droomhuis voor de tweede keer te bezoeken. In AsturiŽ leven Raf en Birgit voorlopig in hun camper, naast een loods waar ze hun spullen stockeren. In de buurt van Lťon ontmoet Annemie de West-Vlaamse Christine die een herberg uitbaat op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Buurman Gumercindo is haar enige vriend in dit dorp vol ruzies en conflicten.

'Eviva Espana', om 20.35 uur op Eťn.

Dossiers