Ian Thomas in nieuwe VTMKZOOM-reeks 'Kattenoog'

woensdag 3 juni 2015

VTMKZOOM start dit najaar met een gloednieuwe fictiereeks: 'Kattenoog Het Geheim van de Griezelclub'. In deze griezelreeks op kindermaat staan mysterie, spanning n humor centraal.

Voor de cast tekenen Ian Thomas, Kürt Rogiers, Eline De Munck, Urbanus, Sofie Heyens, Emma Verlinden, Warre Verlinden, Nathan Naenen, Herman Boets en Door Van Boeckel present. Verder zijn er ook rollen weggelegd voor de Nederlandse acteurs Britt Scholte, Sasha Rosen en Rosaline Lantink. De reeks krijgt steun toegekend van het Mediafonds.


In 'Kattenoog' speelt Ian Thomas voor de eerste keer een hoofdrol in een fictiereeks: 'Het is zo ongelofelijk leuk om naast het zingen nu ook m’n eerste grote stappen in de acteerwereld te zetten. Ik kijk er echt naar uit om me onder te dompelen in de griezelmysteries van 'Kattenoog'.'

De fictiereeks speelt zich af in Kattenoog, een klein en karakteristiek dorpje aan de rand van een mysterieus meer. In het dorp heerst al jarenlang een griezelmysterie, waarvoor de Griezelclub in het leven wordt geroepen. De leden hebben de taak om het dorp en de inwoners te beschermen voor heksen, vampiers, weerwolven en ander gespuis dat uit is op het Kattenoog, een mysterieuze heksensteen met magische krachten die verborgen ligt aan het meer. Griezelen met een knipoog, veel humor en vriendschap staan centraal in de reeks.

Het verhaal van 'Kattenoog' is van de hand van Anjali Taneja, de bedenkster van onder andere 'Het Huis Anubis' en 'VRijland'. De opnames van 'Kattenoog' starten deze zomer in Deurle, Berlare en Destelbergen. De uitzending is voorzien in het najaar bij VTMKZOOM. De fictiereeks is een productie van Het Konijn en Santeboetiek (WPG uitgevers) in samenwerking met RTL Telekids (Nederland), Goed Verhaal en met de steun van het Mediafonds.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Elise Donner is mede-eigenaar van het reisbureau van haar harteloze ex-man. Sinds de scheiding maakt hij het Elise op verschillende manieren erg lastig. Elise heeft het plan met Kerstmis een date te vinden, om haar ex jaloers te maken. Daarnaast wil ze de feestdagen ook niet in haar eentje doorbrengen. Per toeval ontmoet Elise in een winkelcentrum Nick, een knappe en machtige advocaat. Nick is ook alleenstaand en er ontstaat meteen een band tussen de twee.

'The Mistletoe Promise', om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers