'Familie'-huwelijk draait uit op een sisser - SPOILER

vrijdag 14 juni 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Het had één van de mooiste dagen uit hun leven moeten worden. Op vrijdag 14 juni draaide het geplande huwelijk van Emma (Bab Buelens) en Guido (Vincent Banic) in 'Familie' echter uit op een sisser.

Guido viel abrupt van zijn roze wolk wanneer Emma op de ochtend van hun jawoord verdwenen bleek. Ook van hun kinderen Mila en Milou was geen spoor meer. 'Familie'-kijkers zagen de voorbije weken al hoe Emma haar grote liefde bedroog met Lucas, de biologische papa van Mila. Ze stond dan ook voor een hartverscheurende keuze.


Haar toekomst leek bij Guido te liggen, maar vrijdag bedacht ze zich op het laatste nippertje en gaf ze toch toe aan de smeekbedes van Lucas om samen met hem en de meisjes een nieuw leven op te bouwen. Het gezin vertrok vanop de luchthaven naar Afrika en liet Guido wezenloos achter.


Welke gevolgen Emma's beslissing zal hebben en hoe Guido hierop reageert, wordt de komende weken duidelijk in 'Familie'. De eindsprint naar de spannende seizoensfinale van vrijdag 28 juni is alvast ingezet.

'Familie', elke weekdag om 20.35 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

DDT heeft een mooie vrouw leren kennen: Lea De Wilde. Ondertussen zit Boma, tot grote ergernis van Bieke, weer achter Pascale aan. Als Boma Lea De Wilde leert kennen laat hij Pascale vallen. Carmen brengt de andere vrouwen op het idee een list te verzinnen om die Lea ten val te brengen.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers